Tid med lite lyx

Sjukan har inte vänt. Vaknade flera gånger inatt av att det gjorde sjukt ont att svälja. Tror inte jag får ta fler tabletter nu, men dom hjälper ju inte! Har iaf tagit ett bad nu och lyxat till det lite med body-scrub och ansiktsmask. Har tagit hand om mina fötter också för en gångs skull. Det är sånt man har tid med när man är sjuk, så lite mysigt är det ju:) Hittade Legally Blond långt inne bland alla filmer också, så den har jag tillbringat morgonen med att se! Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att jag är frisk till på söndag, för då är det studentskiva med coctail-tema. Det vill jag bara inte missa! Hade velat gå på Sundbybergs vårfest ikväll också, men det kan jag ju glömma..

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på fram till 16.50 då jag ska se Miss Match
Puss

image548

Beyond the Break

Missade förra avsnittet av Beyond the Break på kanal5, men såg det ikväll och blev såld direkt! Det här är helt klart en serie jag tänker följa:) Så härligt att få drömma sig bort till vågorna och tankarna går självklart till Klara som är i Australien och surfar bland annat! Saknar dig vännen, men snart är du hemma! :)

image547

Big Mama

image545
Det kan inte vara många timmar kvar tills bullarna är klara! Haha

Glass

Imorse vakande jag med halsont och även ont i ena örat. På samma sida är min halsmandel enorm. Hade bara en lektion idag, så det fick bli sängen för mig. Inte mycket kvar att missa nu i skolan ändå.. har hört att betygen sätts redan imorn! Yippi! Men, svenskan har vi dock in i det sista eftersom den kursen fortsätter i trean.

Ska göra en labb-rapport idag och plugga till Geografin.. men förutom det blir det fotbad, TV, glass och te! Jag ska bli frisk och det är bästa kuren:D

Hittade den
här artikeln. Haha, tror Nicole att hon får några gäster med dom "kraven"? Stackare som måste använda sådana försvarsmekanismen. Snälla ät lite glass istället:)

Och är det bara jag som tycker att Justin och Jessica är hur söta som helst tillsammans?

image544

Ledig

Studentskivan igår blev mycket lyckad! Mycket bättre än förväntat, ja faktiskt har jag inte haft så roligt ute på länge, haha. Vet inte vad egentligen som var så roligt, men träffade massa folk som man inte är ute med så ofta och det var full fart på dansgolvet. Vi blev kvar till stängningsdags och fick motvilligt ta sig från dansgolvet. Det blev en taxi till Sundbyberg där vi skulle sova över hos Maddes syrra, för vi hittade inte bussen. Men, det blev typ 30 kr var för att en klasskompis åkte med en bit och betalade det. Super!:)

Lägenheten vi sov i var jättefin! Och området är ju en dröm. Älskar verkligen Sundbyberg och jag längtar otroligt mycket tills jag ska flytta dit.. men det är nog ett par år kvar. Det är nått speciellt med den lilla "förstaden", haha. Gick vid ungefär halv ett till
Bageri Boulevard (där jag förövrigt praoat för några år sedan) och åt brunch utomhus. Sånt vill vi ha mer av! Gick sedan till pappas affär och hälsade på en snabbis.

Väl hemma plockade mamma och brorsan upp mig på stationen och vi åkte till veterinären med lilla Ludde (hunden). Han har varit jättehängig de senaste dagarna, inte ätit och haft väldigt dålig balans. Han är gammal - 14,5 år.. så vi har väl varit berädda på att han inte lever mycket längre. Men, efter kissprov (som visade att han nästan bara hade vita blodkroppar = inte bra), röntgen och lite andra koller, fick vi med oss hem ett recept mot en svår urinvägsinmfektion. Han har också en leversjukdom. Får verkligen hoppas att det vänder snart! Men nu är jag iaf glad att han fortfarande finns och att chansen finns att han bli bra.

Yes, så har min dag sett ut hitills.. nu ska jag gå och kela lite med Ludde och sen ska jag väl försöka få lite plugg gjort!

Puss

Party på en måndag

image543
Här hänger Michelle och dinglar. Dags att dyka in i dimman?

Ikväll blire partaj! Härligt start på veckan måste jag säga:) Ska strax åka till Ea och föra och sen blir det studentskivan på Club Moatjé. Hoppas verkligen det blir kul. Har inte kunnit käka, men får väl gå till konsum och köra på den goda salladen eller nåt!

Puss

Slutspurt

Hej!

Nu börjar man verkligen känna att sommarslovet är nära. Vädret är iof grått och trist idag, men man känner att det är slutspurt i skolan. Vissa ämnen är helt klara och lektioner ställs in. Har en del kvar att göra, men dagarna är inte alls lika långa! Riktigt skönt! Idag har jag bara idrottsprov och tyska på eftermiddagen:)

Nu ringde Madde precis och frågade om jag skulle med på studentskiva ikväll. Passar ju superbra! Men, nu måste jag plugga till idrottsprovet..

puss

Moring!

Nyss hemkommen från en långpromenad med mamma. Joggade faktiskt lite också, men usch vad man är otränad!
Bestämde mig för att inte jobba idag och det är så skönt! Nu blir det inge mer jobb där iaf på hela sommaren. Får istället ägna lite tid åt mamsen, det är ju faktiskt mors dag:) Blev ingen pulsmätare som mamma önskat sig, tyvärr. Var lite sent påkommet när jag igår ringde pappa för att kolla om han kunde fixa det, men han var ju i princip redan på väg till en födelsedagsfest. Sprang istället upp till centrum och köpte mörk choklad och triss-lotter. Av brorsan fick hon ett vin-kit med olika små roliga saker.

Idag blir det träffa släkten hos kusinerna och det ska bli trevligt! Var ett tag sen jag träffade dom nu.
Ha en jättebra dag och uppskatta era mammor extra mycket!
Puss

image546
Älskade Mamma:)

Lördag

Halloj!

Igårkväll bangade Mickan (hehe), så det blev istället hemmakväll med mamma och pappa. Började ändå kl 9 imorse så det var rätt skönt! Lyxade till frukosten med boveteflingor och blåbär. Haha, ja man kan ju försöka fortsätta de nyttiga livet;) (Tog faktiskt iaf en kort promenad imorse också!) Dagen har varit seg, men förhoppningsvis väntar en trevlig kväll! Blivit bjudna till Emil för lite vin, bad m.m:)

Nu ska jag bara försöka få tag på tjejerna! Är rätt uttråkad, men ska försöka få mamma att hitta på något med mig:)
Puss


image541

klart!

Åh vad skönt! Nu är mitt arbete inskickat:D Det värker i axlarna efter alla timmar vid datorn, men nu ska jag unna mig en riktigt härlig kväll. Pappa kommer hem med Sushi och sen blir det nog ett mysigt café eller varför inte ett glas vin i stan. Jag är så lycklig just nu!

Pussar och kramar!

image539

Bästa frukosten

Godmorgon!
Upp imorse och fick stressa i mig gröten och gå till skolan. Väl där får jag reda på att lektionen var inställd - och därmed är jag helt ledig idag. Visst, det var väl skönt men blir verkligen irriterad när man till och med kollar hemsidan på morgonen och det inte står!

Fick hem ett brev idag från "tjejlumpen". Där fick man också med en broschyr med Jennie och Joe från dansgruppen Bounce. Det stog att man får gratis PT och kosttips. Super:) Haha, för alla som är lika sega som mig att komma igång med träningen - spana in den
här sidan. Man får skriva in sian träningsvanor och välja en PT, så lägger dom upp schemat för dig!

Min bästa frukost:
6 cl aloe vera
1 stort glas vatten
(vänta därefter 15 minuter innan du äter gröten)
1 dl havregryn +2dl vatten = havregrynsgröt(koka i kastrull - i micron försvinner massa näring!)
1/2 banan
Strö över lite russin, mandlar och hasselnötter
Mjölk till om du vill!

Supergott!

image538
Kom igång med Jennie och Joe!


 


Mor <3 Far

Det blev en superhärlig lång promenad idag:) Gick en skogsväg och tänkte i 1,5 h, känner mig lite duktig faktiskt! Idag är det mammas och pappas brölljopsdag också (grattis grattis!), så vi åt en god middag och så bakade jag en kaka. Måste ju lägga tillbaka allt som jag gått bort, haha.

Bestämde mig för att lämna plugget för idag och gick efter maten ut och träffade Mickan en stund. Vi har inte träffats på 5 dagar! :O Har vi varit ifrån varandra så länge? Skämt o sido;) Det var iaf trevligt, men hem orkade vi inte ta oss latmaskar, så Mickan ringde Chibba och vi fick skjuts hem. Vet inte vad jag gjort idag som slitit ut mig så hår, men jag är iaf dödstrött så nu blir det en kopp te (utan koffein) och lite tv-tittande innan läggdags. Bara en lektion imorn!

Nå tv-tips för kvällen?

Puss

image536
Mamma och pappa firar idag 21 år!

Ut och rensa tankarna

Gah, vad skönt det ska bli när arbetet om Gandhi är klart! Ja, jag vet jag skriver mycket om det och det är jättetråkigt, men det är det som bitit sig fast i min hjärna just nu. Inte så svårt att skriva om hela hans liv, men sen kommer ju frågorna som; vad har det lett till? vilken genomslagskraft hade han? hur var hans metoder jämför med andra ledare under samma tid? och bla, bla, bla. Usch, jag är inte intresserad!

Nu får det bli en promenad i solen istället. Rensa tankarna är alltid bra!
Puss

Project Runway

Ikväll.21.00.Tv3.Project Runway.Missa.Inte!

image535

Hallonsmoothie

Idag har jag och Alma gjort vår redovisning om vårt SPA "Quality Time". Det gick rätt bra trots de knappa förberedelserna:) Fick iaf beröm av läraren så det känns helt okej! Gick efter det till bibblan innan naturkunskapen för att spara lite tid. Lånade fyra böcler om Gandhi..bara att börja läsa då. När jag kom hem låg filten ute på gräsmattan och väntade på mig.. eller ja brorsan låg och solade så jag tog lite plats och lade mig för att läsa. Suck. Så, tråkigt! Det blir nog en sömnlös natt och lite skolk från skolan imorn så ska jag nog lyckas lämna in arbetet i tid.

Kunde iaf inte läsa mer kände jag, så jag var alldeles nyss på konsum och köpte bananer och yoghurt. Hittade nämligen massa hallon i frysen och en smoothie skulle inte sitta fel just nu. Jag är vrålhungrig! Japp, nu får det bli en smoothie medans jag väntar på att mamma kommer hem och gör lite mat. (I dne här familjen  är det inte ovanligt att vi får mat runt åtta!)

Glassa gott!
Puss

image534

Stress

Godmorgon, gordmorgon!

Yogan igår var helt underbar. Kände väl att jag blivit mycket stelare än jag vara förut, men det var såå skönt! Alla tankar om plugget försvann helt i en timma, och det behövdes kan jag säga! Har sett att det är många av er som är jättestressade så här mot slutet. Men, snart är det sommarlov och jag ser ljuset:)

Har tagit en promenad på morgonen och det är dte bästa som finns. Idag har solen tittat fram också, vilket är mycket uppiggande. Så mycket lättare att ta sig igenom dagen med ett leende på läpparna då! Idag gäller iof råplugg för min del. Efter skolan blir det biblioteket för att leta reda på nånting om Gandhi..

Ha en strålande dag!
Puss

image533
Är det vekligen bara vatten i den flaskan?

Gandhi och yoga

Hej!

Suttit länge nu med mitt
Gandhi-arbete och det går otroligt segt. Det ska vara klart på torsdag och jag har knappt skrivit någonting! Hittar inte mycket på internet heller.. får väl bli en tur till bibblan. Suck.

Måste rensa tankarna nu iaf. En promenad skulle inte sitta fel, men vädret är ju inte det vackraste precis. Får nog ta och följa med mamma på lite yoga ikväll! Nu får det iaf bli lite blåbärs-te:)

image532
När det blir stressigt är det skönt att rulla ut mattan!

Långlunch

Hemma på långlunch nu eftersom att svenskan blev inställd. Skönt! All tid behövs just nu åt plugg, så tänkte passa på att göra tyska-läxan nu för en gångs skull;) Har varit jätteduktig och skrivit en lista över allt som är kvar nu innan sommarlovet. Skitbra faktiskt! Då ser man målet och det känns jätteskönt att få sätta ett kryss bredvid det som är klart! Ett tips bara:)

Igår fick jag med mig brorsan in till stan för att klippa mig. Ja, efter lite mutning med en hårprodukt och Chai Latte från Espresso House, hehe. Blev nöjd som vanligt! Känns mycket fräschare nu - jag hade verkligen slitna toppar, vilket inte var så konstigt eftersom senast jag klippte mig var i januari! Fy skäms..

Åkte hem och lagade tonfisksallad med quionoa och ägg. Det blev faktiskt riktigt gott! Och utan recept, haha. Vet inte om det är bra eller dåligt att jag bevisat för mamma att jag faktiskt kan få ihop något nyttigare än nudlar.

Måste plugga!
Puss

image531
Victoria har skrattat mycket på senaste tiden... undrar vad som lockar fram den nya glada flickan?

Slut på kaffe

Ledig dag idag och den börjades med en tidigt promenad tillsammans med mamma. Märkte till min förtvivlan att kaffet var slut, men efter gröten gick jag och la mig igen några timmar. Fanns nog lite restsömn som behövdes tas igen! Idag har jag klipptid halv 3 och det blir väl ingen större förändring för mig. Rätt feg när det gäller håret. Toppa och klippa upp det lite räcker;)

I eftermiddag är det plugg som gäller:( Och laga middag år familjen, hehe. Får se om jag lyckas lika bra som förra gången. Funderar iof på att fega med lite fiskbullar:P

Nu måste jag gå och handla kaffe och kanske ordna lute lunch:)
Puss så länge!

image530
Tänk det fanns Starbucks istället för vårt lilla Pressbyrån i centrum?
Skulle inte vara helt fel!

Söndag

Igårkväll kom Emil och Oscar till Ea och vi drog till GC. Var där en stund och sen gick vi hem till mig. Somnade runt två, så var ganska pigg imorse när det var dax för att jobba. Efter några effektiva timmar och en supernyttig (!) kaka fick vi åka hem reda klockan tre. Skönt, skönt. Nu ska vi till bröderna Ivarsson som fyller 18 och 20 år! Grattis:)

Inställt

Ikväll blev det inget stanbesök. Är sjukt trött. Sitter istället hemma hos Ea och dricker lite vin, men det blir nog tidig hemgång ikväll. Imorn är det jobb och jafg är såå otaggad

Godnatt gott folk
Puss

image529
Klarvaken?

NRJ in the park

Gårkvällen blev trevlig, men efter en händelse lite skum för min del, hehe. Kom hem relativt tidigt och mådde sådär när jag vaknade imorse. Kom iaf igång efter ett tag och följde med mamma för lite shopping. Duktiga jag köpte bara ett par tygskor i ballerina modell, som mamma sponsrade lite till:) Jättesöta!

Ikväll blir det förmodligen NJR in the
park och sedan har jag hört att det ska vara nån "förfest" för alla som ska till Visby under stockholmsveckan:) Får se vad som händer.. och hoppas på att vädret blir lite bättre snart!

Puss

image528
Danny kommer va där

Shopping-stopp

Tony var inte så pigg på promenad imorse, men det var däremot Vicky så det blev en timme ute i det perfekta vädret med henne! Varmt men inte jobbigt soligt.. vilket kan vara lite jobbigt när man vandrar! Åkte efter det med Mickan för att fixa våra naglar - det blev fransk:) Käkade lunch på Tasty's och kollade lite i affärer. Fan, får ju verkligen inte shoppa och ändå har jag gjort det de senaste tre dagarna! Uscha buscha, men jag hittade en jättesöt skjortklänning på MQ, som jag ju faktikst tänkt köpa nån gång! Hehe.

Nu ska jag bara göra mig iordning och sen blir en chillkväll hos Luncan. Hörde att de var lite grill hemma hos Stefan också så där kanske man hamnar senare:) Undrar vad jag ska ha på mig?

Haft iaf haft en trevlig dag och är nu mycket laddad inför kvällen!
Puss


Plans for today

Godmorgon!

Sitter med ett glas kaffe och en ansiktsmask. Huden har tagit lite stryk när jag dom senaste dagarna inte varit så noggrann med sminkborttagningen;) Idag väntar lite plugg och så ska jag och Mickan till nagelsalongen, men först ska jag försöka dra med brorsan ut på en långpromenad. Kan bli svårt, men värt ett försök. Just nu "funderar han", haha.

Ikväll ska vi förmodligen till Luncan och ha det lite trevligt. Passar alldeles utmärkt eftersom jag egentligen inte har råd att dra ut (fast det skulle ju inte stoppa mig i "nödfall"). Ska nog försöka laga ihop nån middag så jag får en slant:)

Puss


Verkar som att jag gjorde rätt när jag satsade på en silver-top (se tidigare inlägg, hehe)

Blåsut

Gårkvällen blev ganska skum men slutade ändå med att jag hade haft en rolig kväll! Hade ju planerat att dra till Grabbarnas, men ångrade oss då vi hörde att det var ett segt förkrökställe. Tänkte istället Berzelii Bar, men där var det studentskiva och inte insläpp för "utomstående" före tolv. Laroy då? Vandrade dit, men såg inte så lockande ut att stå i den långa kön + att det ju redan var proppat på det lilla stället. Enda utvägen för en drink blev Soft Kök & Bar. Huur segt som helst och inte alls som förra gången. Blev iaf ett glad vin där och sedan var alla så otaggade och tänkte dra hem. Mickan började sura och jag frågade henne varför hon var så (extremt!) bitter.
-"Jag vill dra ut!"
-"Men då gör vi det!"
Mickan blev så chockad och glad, haha. Gick runt lite för att hitta nått ställe och möter tre killar som vi träffade tidigare under kvällen. Ja, alltså de hade försökt köpa med Mickan till Berzelii för 20 000 när vi va på väg till Laroy. Följde med dom dit nu istället:)

På hemvägen åker jag och Mickan fel. Skulle sova hos hennes pappa och undrar förvånat vart vi är när det står Skärmarbrink på skylten. Går av på nästa station som komiskt nog heter Blåsut, haha. Tände en cigg och asgarvade:D

När vi väl kom hem var det otroligt skönt att bara lägga sig och sova. Klockan var 4.00. Idag har vi träffat Mickans kusin över en fika på Espresso House. Riktigt mysigt! Efter det kollade vi lite i affärer och jag hittade ett par vita shorts på Zara:)

Ikväll blir bara kolla på tv och vara lite onyttig. Sjukt trött efter de få timmars sömn jag fick inatt.
Pusspuss

Stiletto Run

Idag var det ju Stiletto Run i Kungsträdgården. Missade tyvärr det, men någon som var där?  Hade varit så kul att se! Hörde att dom var asdukiga. Får hoppas att det inte blev allför många stukningar och skubbsår;) Jag hade inte vunnit kan jag säga, haha.

image520

Långhelg

Hej!

Imorse var första lektionen inställd, så jag började inte förrän provet vilket var jätteskönt. Gick dessvärre inge vidare på provet bara. Men, jag får väl skylla mig själv som inte pluggar. Suck. Hade engelska nationella muntligt idag också. Fick göra det själv eftersom alla redan hade gjort det..aspinsamt när jag blev tyst och min lärare tittade oförstående på mig. Haha.

Efter skolan åkte jag och shoppade lite. Tvungen att hitta något till ikväll och det blev en svart top, en silvrig och en blå-blommig.

Nu har vi äntligen kort-lov i  dagar (är ju ledig även på måndag!) och ikväll ska det såklart firas. Är hos Ea onu och ska käka middag. Sen blir det förmodligen Grabbarnas ikväll:)  

Puss!

P.s. Trisslotter suger verkligen. Köpte två med mamma. Vann  kr och hämtade en ny. Vi blev inte miljonärer den här gången heller. D.s.


Två av de linnen jag köpte

Retusch me

Tycker det är så kul att se hur folk förändras efter en retuschering! Kolla in den här länken och håll musen över ansiktet. Sååå stor skillnad!

image516


Desperata hemmafruar

Ikväll blev det DH-kväll hemma hos Ea. Rikitgt mys och guld att få träffa tjejerna mitt i veckan - lite quality time. Detta avsnittet måste varit "citatens avsnitt" som Ea så fint kallade det. Och det var det verkligen! Ni som såg det, hur många sköna kommentarer innehöll det inte? Haha, har dh bytt "författare" eller?;)

image515
Ooops, råkade hitta den här. Nu är förväntningarna höga över vad som komma skall! Verksar som att Gabrielle i fortsättningen tänder på rika män iaf :)

Snubbel-trubbel

Ingen skola för mig idag inte. Nej, när jag ska gå ner för trappan imorse så halkar jag, ramlar ner några trappsteg och landar på armbågarna och får en rejäl smäll rakt över ryggraden. Aj aj aj och jag som är så känslig för blod. Svimfärdig la jag mig i soffan och lät mamma ta hand om eländet. Lite synd att det skulle hända precis idag (eller ja över huvud taget!) för jag skulle haft alla delar av engelska nationella och ikväll va det ju yogan som jag sett fram emot:(

image514
Inte bara jag som ramlar i trappor...

Härlig start på dagen

Det blev en mysig kväll på Café Madeleine igår:) Var länge sen vi var på vårt stammisställe, men den härliga musiken utomhus, filtarna och den varma chokladen som vi för en gångs skull drack lockar iaf mig tillbaka!

Imorse gick jag och mamma ut och gick en promenad innan frukost och sen blev det gröt. Härlig start på morgonen. Bör fortsätta med det för man blir verkligen så mycket piggare och gladare:) Naturkunskaps-redovisningen stod först på schemat och det gick väl helt okej. Hade ingen matte heller så fick gå hem tidigt. Lagade linssoppa (och tjänade 50 kr, haha) till familjen. Den blev faktiskt riktigt god:D

Nu sitter jag med en otroligt snygg slingmössa på huvudet. Mycket välbehövligt! Måste ta och boka till hos frisören i veckan också!

Nu ska jag skölja och sen är det en stund tv innan godnatt!
Puss

image513

Söndagkväll

Dagen på jobbet var lite som pest och pina. Det gick bra, men segt som fan och jag bara längtade hem. Sjuukt hung rig också, så den otroligt nyttiga maten (då menar jag ungefär fågelmat, haha. Det har hänt nått med mamma efter den där spa-resan, hehe) smakade underbart!

Ikväll åker jag och Mickan till stan för en fika. Allt prat på jobbet har ju inte räckt;) Antar att det är en liten undanflykt för att slippa plugga, men det ska bli mys!

Puss

image512

P.S Nån som vet hur man tar bort "DOLCESEVENTEEN" längst upp till vänster? Hittar nämligen inte det... (Jag är ju inte 17 längre, hehe)

God Morgon

En väldigt dålig tv-kväll igår måste jag säga.. men sappade runt lite och kollade självklart på Eurovision i omgångar. En sak som jag tycker var väldigt cool var att jag igår läste på denna blogg att en kille spått (?) att Serbien skulle vinna - och så gör dom det!

Stackars The Ark.. dom som var så säkra på att dom var bäst, haha.

Nu är jag nyss inkommen från en morgonpromenad med mamma och pappa och ska strax åka till jobbet. Usch, inte alls taggad idag. Och det känns inte bättre å veta att man har plugg som ligger och väntar när jag kommer hem:( Jag måste sluta skjuta upp saker!

Puss

image511
Mor och dotter ser mer ut som systrar. Tycker ni inte?

Tv-tips ikväll?

Gó kväll!

Det blev en liten snabb-shoppingrunda genom MQ, men hann iaf hitta en vit kort vid "jacka" och en aprikos-rosa top:) Jackan var rena kapet (320 kr!). Nedsatt till halva priset + att dom drog av 20%! Gick och köpte sushi efter det:) Mumma.

Tänkte följa med mamma och pappa för att barnvakta mina kusiner, men kände att jag var übertrött. Lika bra att bara vara hemma och sova tidigt. Jobb imorn...

Har inte hittat nå bra att titta på. Kommer inte orka sitta och kolla på schlagern, så kul är det inte - och särskilt när man sitter ensam och inte kan kommentera alla fula kläder m.m. Ne, har ni nå bra tv-tips för kvällen?

Puss

image510
Inga favoriter, men heja heja!

Hur vuxen är Du?

Haha, jag har ju pratat en del om de så kallade vuxenpoängen här i bloggen och så hittade jag denna hos missankre.blogg.se. Var ju tvungen att prova och resultatet är ju skrattretande:

Din vuxenpoäng är: 5.5


Din ålder borde vara 12.3 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse

Hörru! det är dags att växa upp någon gång. Kanske dags att flytta ihop med pojkvännen eller skaffa bil? försök iallafall att ge ett litet vuxnare intryck.
 
Tips på saker att göra för att få mer poäng
  • Köpa bil.
  • Köpa hus.
  • Åka till Kina
  • Anordna vinprovning för dina vänner.
  • Börja dricka Gourmetkaffe.
  • Skaffa barn
  • Fixa dig ett riktigt jobb.
  • Gift dig
  • Fixa ett ICA-kort, det är smidigt och du spar pengar.

image509
Ska jag börja läsa Tara 40+ också eller?

Soft

Igårkväll blev det lite förkrök hemma hos Luncan och sedan drog vi in till Soft Kök & Bar. Hade en helt okej kväll och riktigt roligt stundvis på dansgolvet;) Kom hem vid halv 5-tiden och vaknade imorse redan halv 10 - superpigg. Skumt, men det är väl bra så jag inte vänder på dygnet. Ikväll är det schlagerkväll på Alex, men det blir nog tv:n hemma för mig.

Idag är det 20% på alla MQ-butiker, så ska åka och kolla lite med mamma:) Har kommit på ett sätt att tjäna lite mer pengar också! Varje gång jag lagar mat så får jag 50 kr. Mamma gick med på det:D Så, nu ska jag både bli rikare och lära mig laga mat, hehe.

Ha en bra dag!
Puss

Helg

Vaknade av mig själv imorse 07.20 och var så pigg och på bra humör, så jag gick ut på en promenad:) Blev desto segare i skolan, men nu är den här veckan äntligen slut! Och enligt Emma är det bara 12 skoldagar kvar! 12 dagar är ju ingenting. Så, jag ska nog stå ut.

Ikväll vet jag inte riktigt vad tjejerna har planerat, men verkar som att det blir lite vin-mys iaf:) Resten av helgen är inte planerad och det känns rätt skönt. Ska väl försöka hinna med lite plugg iaf.

Idag kommer mamma hem från en fullspäckad hälsovecka i Dalarna. Ja, så hälsosam att mamma och hennes väninna fick smuggla med sig kaffe på rummet, haha. Pappa har varit så gullig att han fixat iordning i deras rum som en överraskning. Nu sitter nya fräsha tapeter på väggarna, han har köpt en jättefin nya säng med tillhörande nattduksbord och städat hela huset. Välkommen hem mor:)

Nu blir det en kopp kaffe och lite "fönster-nät-shopping"! Drömma får man ju;)
Puss

image508
Dessvärre är bilden inte tagen när Brittan var 14...

ASOS

Reskassan säger nej åt shopping just nu, men dessa söta gör helt klart att det kliar lite extra i fingrarna!


asos.com

Prov

Godmorgon godmorgon!

Eftersom mamma är borta så har jag och Tony fått ta tag i mat-delen här hemma. Pappa är inte att lita på;) Så, igår lagade jag kycklingwok! Sjukt stolt över resultatet:D Tony och Ea hade gjort hallonsorbet också, som var riktigt god till efterrätt!

Idag har jag två prov: nationella i MaB (4 timmar!!) och FtgEkB. Suck. Vaknar flera gånger i natt av att jag tänkt på massa tal. Usch, känns inte bra det här men antar att det bara är å köra...

I eftermiddag blir det stan med Mickan. Ska kolla på hennes Gucci-väska (hej jag är avundsjuk) och kanske ta en fika:) Det blir mys. Då ska jag riktigt slappna av - proven är gjorda och har inga läxor till imorn!


Wish me good luck!

Puss

Hallonsorbet

1 st gelatinblad

2 dl strösocker

3 dl vatten

1 msk glukos

4 dl passerade färska eller frysta hallon

1 dl standardmjölk


1. Blötlägg gelatinet i kallt vatten.
2. Koka samman socker och vatten.
3. Ta av kastrullen från plattan. Tillsätt glukosen och det avdroppade gelatinbladet. Rör om väl. Låt svalna.
4. Tillsätt de passerade hallonen och mjölken. Blanda väl.
5. Frys i en hushållsglassmaskin i cirka 40 minuter. Förvaras i burk med tättslutande lock i frys.

image504

Bildspel - Årebilder

Nu har någon av tjejerna satt ihop massa bilder från Åre i ett bildspel, så varfsågod och njut av våra fina poser och grimarser! :D Se bildspel

image502

Malaco

För ett tag sen anmälde jag mig på Buzzador.com - en hemsida som skickar ut nya produkter för att få veta vad folk tycker. Stor chans att man får va med tänkte jag. Men. nu har jag blivit utvald och får snart hem ett paket med nått nytt Malaco-godis! Hehe. S¨, nu mina vänner (tjejerna, ni vet vilka ni är;)) blir det provsmakning och betygsättning för hela slanten!



Andra kampanjer från Buzzador

Värmen närmar sig

I söndags åkte jag efter lite plugg till D. Käkade sallad, tog en liten promenad och kollade på hästar (haha) och spelade "dansmatta". Det var sjukt fint väder, så det var mys! Fick faktiskt lite plugg gjort där också. Känner dock att det inte riktigt räcker, så idag tog jag sovmorgon och ska försöka på allvar göra så mycket jag bara hinner.


Är iof väldigt fint väder också, så får väl pausa med en långpromenad. Jag har verkligen inte haft tid att få färg det här året, så kanske ska ta mig lite idag:P Igår när jag skulle ut spöregnade det, men efter regn kommer - mycket riktigt - solsken, så det blev en sväng iaf. Det var verkligen underbart! Det luktade himmel, naturen har aldrig varit vackrare och jag frös inte alls trots att jag bara hade en tröja. Hm, får man några vuxenpoäng för att njuta av naturen? Haha, brorsan säger iaf att det bara är fjortisar som ens räknar poäng. Kan nog vara sant, så jag blir nog ovuxen ett bra tag till:D

Puss

image498

Matthew McConaughey x 3

image497
Haha, tre identiska bröder:)

Söndag

Igårkväll blev det filmkväll med Mickan, Madde och två andra:) Såg Old School och den var faktiskt riktigt bra! Efter filmen gick jag och Mickan till Stefan för vi hade uppfattat att han sagt "grillfest". Party party tänker vi men får sen reda på att dom grillar lite korv och sitter nu och spelar tv-spel. Hehe;) Åt iaf en korv och drog hem efter ett tag. Under natte får man lite fyllesamtal om att man ska dra sig upp ur sängen och festa, men nej nej. Jag sov så skönt.

Idag bestämde jag mig för att inte jobba, och Vicky har fått hoppa in istället för mig. Har fått undan lite plugg, men så fort det kommer något hinder blir det sjukt jobbigt. Alla läxor är lixom halvklara för att det finns något som jag verkligen inte kommer över. Det blir ju inte bättre av att mamma har åkt till masesgården för en vecka med träning, spa-behandlingar m.m. Det betyder ingen plugg-hjälp:( Och ännu värre - det betyder ingen riktig mat på en vecka. Haha!

Nu ska jag försöka bita tag i pluggandet igen.
Puss

image496

Lördag

Hej!
Igår åkte jag in med Ea, Madde och Mickan till Friday's och tog en supergod drink. Det var lika mysigt som förväntat, om inte bättre:) Sen drog vi till Club Clara (igen, måste sluta gå dit, haha) och det blev massa affärssnack och god dricka! Trevligt trevligt:) Åkte hem rätt tidigt eftersom  jag skulle plugga idag. Och det har jag faktiskt gjort! Är riktuigt stolt över mig själv:) Det är långt ifrån  klart men jag har kommit en bra bit på vägen!

Ikväll är planerna inte klara ännu, men vi funderar på att åka till Friday´s igen och bara köra på en riktig myskväll. Jobb imorn, men får se om jag skippar det eftersom jag har så mycket plugg. Jag och Mickan har iaf ätit massa våfflor och nu är vi i full gång med vinet;)

Ha en trevlig kväll!
Kyss

image495

Finally Friday

It's finally Friday!! Så skönt, och sure, jag har massor av plugg som vanligt över helgen - tom massa rester, men ikväll ska jag glömma det och njuta av att det är helg igen. Fan, var det inte helg alldeles nyss? ;)

Ikväll blir det till att börja med Fridays i Kungsträdgården med tjejerna. Ser fram emot den stooora drinken som Mickan fick som ett sött litet sms av Vicky förra veckan. Snacka om att vi blev avis;) Hört att det ska vara skitmysigt där ute med värme och filtar! Senare blir det väl utgång..var är inte bestämt ännu.

Ha en trevlig helg!
Puss

image494

Fuck a duck

Idag satt jag och Alma kvar i skolan till 6. Till 6! Ja, hade vi inte blivit utslängda av vaktmästaren hade vi nog suttit där än:P Vi hade varit så duktiga och skrivit klart hela arbetet.. ska precis skicka in det, men var är dokumentet?! Hade tydligen inte "sparat som" utan bara sparat. Fuck a duck. Det vara bara sätta sig och skriva om stora delar av arbetet. It sucks, men vad ska man göra? Resultatet blev väl ungefär densamma, men inte lika bra som det blev första gången..när vi hade kvar det som kallas tid och ork!

Och det roliga tar inte slut här. Jag har nämligen massor av plugg tills imorgon också! Dags att sätta igång..
Puss

image493
Ungefär så här såg mitt och Almas utbrott ut ;)

Valborg - en vanlig kväll

Hej!

Vaknade imorse hemma hos Ea efter en kväll/natt som var helt okej! Kändes väl inte riktigt som valborg, eftersom det inte blev nån brasa, men en bra kväll helt klart! Började med middag på Kungsholmen med Mickans familj. Supergott och gratis, höhö. Var också lagom fnittriga när vi drog därifrån:) Mötte de andra tjejerna och sedan drog vi till studentskivan på Club Mera. Var väl lite segt i början, men sen blev det dans och Madde och Eas klasskompisar kom!

Åkte sen hem och gick till Terassen. Hade rätt trevligt! Jobbigt bara att vi fick stå ute och frysa aslänge innan bussen kom. Att få en taxi var ju omöjligt.

Idag har jag varit superseg, men ändå fått mycket plugg gjort! Alma kom hit efter jobbet och vi har i princip skrivit klart arbetet om ätstörningar som ska in imorn! Superskönt och vi är sååå stolta:D

Har blivit en prommis också med Mickan och Vicky. På hemvägen går jag förbi två killar på runt 13 år som går och säljer kokosbollar. Helt klart dagens mest fördomsfulla:

-"Vi går till lägenheterna. Fatta, det är typ 7000 dörrar på 1 minut!"
-"Men fatta mycket mindre pengar dom har än de som bor i villa."
-Men de i villa bantar ju för fan!"


Vi får hoppas att det löste sig killar;)

Nu måste jag skriva en labb-rapport, min geografi-uppsats och plugga tyska innan jag får gå och sova!
Puss på er

image492
Det blidde ingen majbrasa för min del i år...