Nu har jag (officiellt) lov

God morgon!
Måndag idag. Första dagen på lovet. Skönt, men ska nog plugga idag för att sen kunna njuta av lovet med färsiggjorda läxor! Man borde inte få ha läxor över lovet, särskilt inte när det bara är en ynka vecka! Har lagt upp ett mål för dagen: Göra klart engelska-läxan, skriva labbrapport till naturkunskapen och börja plugga på natur-provet. Men, dagen är ju lång, eller hur;) Så, det kan ju inte skada att köra lite bil först:D

Imorn ska jag nog sätta igång med rummet. Åka och välja färger till väggarna och åka förbi IKEA för lite pyssel.
Puss puss

P.S. Hörde av Klara som är i Australien. Jättekul:) Hon hade träffat på Adamina! Helt sjukt, men en otroligt kul slump!:) Ha det bra älskling! D.S.


Bad looking?

Det känns som att några glömt att ta en titt i spegeln innan de tog steget ut genom ytterdörren...


Jobb

Halloj!
Jobbat idag och det gick bra, men aj så ont jag har i ryggen! Puh! Solen har i alla fall vart framme idag. Härligt  efter den så kallade "stormen". Har hört att det ska komma 2 dm snö om bara två dagar. Svårt att tro det! :S Har sett på Mäklarna och nu är jag skittrött. Ska lägga mig och läsa igenom Klick. Sen sova.
Puss

Här är lite stördabilder, tagna av Josefina, från jobbet förra veckan. Haha. Höstmys;)


Stanna klockan en timma

Gott folk, gott folk. Kom nyss på att jag får sova en timma extra imorgon. Oh vad skönt! Klockan 03.00 inatt, så vips, blir klockan 02.00. Nog en av de bästa idéerna någonsin. Haha. Jag ska njuta den extra timmen fullt ut imorn, för sen märks den ju inte;)

55561-262

Trälen-Lina

Nemen titta vad jag har upptäckt! Sent? Ja, kanske men visst är det Carolina Lindwall, nu känd från Trälen, som är modell för Modtröms! Jag har helt klart fastnat för Trälen. Känns lite i stil med Riket, som inte har kommit igång för den här säsongen. I like!

55561-255

Jobbhelg

Igårkväll blev det rikigt mysigt med hela tjocka Sex and the City-boxen, Josse och godis:) Hann med 7 avsnitt innan ögonlocken kändes tunga och det var dags för sömn. Jobb idag. Oh, vad tråkigt det är att jag har tystnadsplikt. Haha! Kan säga att det händer mycket roligt på apoteket under en dag:D Rosa bandet är btw jätte-populärt, vilket är super! Men, jag är mer sugen på den här Rosa-bandet-tröjan än den lilla sidenöglan. Den är verkligen söt!

Efter jobbet, med mycket bloggkikande och nyhetsläsande, kom Josse och vi kikade lite i affärer. Var dock väldigt hungrig och trött, så jag åkte hem medan Josse fortsatte vidare in till Gallerian.

Mamma och Pappa är ute och bowlar och käkar middag med nåra vänner ikväll, så det blev skräpmat för mig och Tony. Det blir nog förmodligen SATC idag med. Får se om dom andra tjejerna kan komma också:) Har ju ett antal avsnitt kvar att se:D Och så är jag trött! Jobb imorn med, och då ska brorsan med och provjobba också!

Puss puss

Lov och SATC!

Oh nu är det lov! Obeskirivligt skönt! Mjukstartar med en lung helg eftersom jag ska jobba lördag-söndag, men sen blir det absolut göra om rummet, festa och mysa ordentligt!

Ikväll blir det alltså tv-kväll. Och guess what?! Underbaraste Josefina har fixat Sex an the City-
boxen! :D Woho vad vi har längtat! En riktig tjej-mys-kväll och det är underbart! Mamma har bakat kola-paj och ajg ska ringa och fråga om hon kan köpa en sushi! Härligt livet är ibland;)

Puss so long

Hm, juste snart är det Halloween också! :)

55561-254

Torsdag

Halloj!
Eftersom jag skulle börjat sent idag gick jag upp vid nio, åt frukost och sen tog jag mig ut på en joggingtur. (Oj, vilken dålig kondis jag har! Måste komma ut oftare!) Duschade, tog det lungt, kollade på tv och hade det mysigt, men sen började det gör riktigt ont i magen. Haft så några gånger förut. Ringde till mamma och jämrade mig. Hade så ont så jag inte kunde ligga stilla. Tog massa tabletter och mamma fick ringa och sjukanmäla mig. Suck, jag som kände mig så pigg innan. Magonten gick iaf över med lite Ibumetin och det blev en film-dag med brorsan. Kollade ärligt talat på
Mysiteriet på Greveholm. Haha, den är ju så sjukt mysig:D Klart bästa julkalendern ever!

Gjort en ansiktsmask för att få ordning på min hy, som förut alltid var så fräsh och len, och kollat på The Hills. Jag älskar bara den serien! Har ju alltid älskat Laguna beach!
Puss puss

Snart är det lov! :D

55561-252

Mörkt och kallt

Det har inte blivit några intressanta inlägg på sista tiden. Just nu prkar jag knappt skriva alls, men tror mig. Jag försöker:) Känns ipf lite krystat. Att skriva bara för att skriva blir aldrig bra. Har varit alldeles för trött den här veckan. Kyligt, mörkt och låååånga skoldagar. Men, som sagt så kommer dte ljusare tider. Två skoldagar kvar och sen är det lov! Välbehövligt! Då ska jag rå om mig själv ordentligt!

Imorn börjar jag inte förrän kvart i ett! Härligt! :) Men, jag är trött och ska väl komma i säng relativt tidigt ändå!
Puss


Grå vardag

Shit vad de här mörkret tar på min energi! Det är hur mysigt som helst när man får göra precis det man känner för, det håller jag fast vid. Men, när man måste sitta i skolans tråkiga lokaler från halv nio till halv fem varje dag, då blir det för tröttsamt. Fick reda på att vi inte hade nån geografi innan lunch, så jag gick hem. La mig i soffan och somnade på sekunden. Vaknade lite för sent, och nu har jag missat större delen av engelskan. Illa illa, men jag får gå tilbaka på sista lektionen kvart i tre!

Nepp, min vardag är bara grå just nu, men ikväll går ju Deperate Housewives och imorn blir det förmodligen lite shopping (Lön!). Woho! Jag behöver lite ljuspunkter:)

Nu ska jag koka en kopp te inna jag går till skolan. Har blivit helt fast i te! Favoriten, blandingen "Skansen" är helt underbar! :D
Puss och kram på er!

Åh vilket sött par Adam och Rachel är! Riktigt höstmysiga:)

55561-251



Trött

Jag är sjukt trött. Arbetsdagen gick ändå rätt bra och fort idag! Har kollat på Mäklarna. Kjell är så jävla skön :D

Imorn börjar vanlig skola igen, så det blir långa dagar. Suck. Men det är snart lov! Har bestämt mig för att inte åka bort alls över lovet. Känns bäst så. Då hinner jag umgås mycket med tjejerna, göra iordning rummet som ändå måste göras och jag missar inte jobbet. :)

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Tidigt men skönt!
Puss

Söndag

Igårkväll va vi inriktade på myskväll hemma hos Ea. Fixade film och köpte godis. Men, partysuget steg alltefter kvällen gick och vi hamnade iaf på en fest i närheten av där jag bor. Blev förvånad över hur konstig blandning folk det var där. Ganska segt och jag drog hem redan vid tolv. Kunde jag inte få ut mer av kvällen än så, var det lika bra att gå hem och sussa.

Tur det, för idag är det jobba! Mysdräkten är på och jag är taggad för dammsugning. Haha.

Lindsay och Paris skojar till det

55561-250

Lördag

Vaknade tidigt imorse. Skönt! Tänkte gå ut på en promenad innan frukost men när jag kikade ut tappade jag helt lusten på det. Regn. Åt lite flingor och bestämde mig iaf sen för att ta mig i kragen och gå ut en sväng. Det var skönt, men in kom jag nästan genomblöt. Lika bra att passa på och ta hand om mig riktigt ordenligt då! :) Tände lite ljus, la mig i badet med ansiktsmask och hårinpackning. Skrubbade hela kroppen och woila! Som en ny Linda, haha!

Ska gå ut med hunden nu och sen blir det Kista med Mickan!
Puss

P.s. Mamma har kommit med ännu ett alternativ för lovet - åka till Estland. Haha vet inte vad man kan göra där, men det låter lite spännande. Så nu står det mellan Estland, SPA-/hälsohem i Dalarna eller vara hemma och göra om mitt rum. Hmm. svårt val..D.s.

Fredagmys?

Så, vad händer ikväll? Min aprikosa mysdress sitter jag fortfarande i sen jag kom hem från skolan. Funderade på om jag skulle följa med Linn och Amanda till Väsby på fest, men eftersom jag känner mig ganska seg, det är långt till Väsby och jag i princip inte skulle hunnit äta och göra mig iordning, så struntade jag i det. Blir det en myskväll ikväll då? Vet inte, men förutsättningarna för det är goda. Precis fått Klick och Fredag i min hand och det är fredagsmys med Hey Baberiba eller varför inte en film, på TV'n. Jaja, dyker det upp något, kan planerna fort ändras! Nu blir det iaf lite skvaller-läsning! :D

Puss

Drömväskan

Jag skulle inte tacka nej!

55561-249
Väska: Mulberry's Bayswater
Lip plumper: Lip Injection Extreme
Minttapastiller: Drama Queen
Mobil: Z610i Sony Ericsson
Parfym: Ecada's Into the Blue
Nyckelring: Chanel

Yay, it's Friday!

Äntligen fredag och hela 5-veckors-projektet i skolan är över! Så underbart! Har hjälpt mamma att städa huset lite och nu ska jag bara njuta fullt ut av att det är helg! Blir nog lite övningsköring senare:) Måste komma igång ordentligt med det nu!

Vad gör Nicky Hilton bland massa nakenfisar?

55561-248



Mer rolig TV!

Igårkväll blev det te framför TV'n. Såg på "Dragqueen of the Year". Riktigt härligt, haha! Men, Cindy vann.. självklart skulle ju Elecktra vunnit ;)



Kul att se Martin som tjej, och kanske ännu roliga med Bingo, haha:D

55561-247

55561-246



Jag saknar rolig TV! Jag vill ha Sex and the City på bättre tider! Jag vill att Riket ska börja igen och mest av allt: OC! Varför börjar det så sent på hösten? :S Glad att DH satt igång iaf:) Råkade tyvärr se på youtube vad som händer ... men men!

55561-242


I did it!

Yes! Nu är det färdigt! Inskickat! Nu är det bara redovisningen imorn och sen är det här jobbiga projektet över! Det här är ännu svårare att förklara (än det i förra inlägget)... hur glad jag är! Haha

Nu blir det..hm..fira med te! :D
Puss

Rensa tankarna

Jag kan inte beskriva hur trött jag är på skolan nu. Hade jag inte haft hjälp nu, så hade jah helt seriöst skitit i det här arbete. Nej, okej kanske inte, men det är iaf himla tur att jag får hjlp! Haha. När jag kom hem från skolan satt redan brorsan med mina läxor för att förbereda sin hjälp åt mig. Måste säga att jag blev förvånad! :D Yes, har iaf kommit igång och kommit en bra bit nu, men i och med att det här ska skickas in absolut senast ikväll, så är det bråttom. Jag kan ju glömma migg MVG, som jag tänkt få på det här arbetet!
Men, så hur hinner jag sitta och skriva blogg? Jo, jag behöver absolut en paus! Ska blogga lite, äta och sen blir det plugg igen. Usch!

Imorn är det klart! Kan inte fatta att 5 veckors hårt arbete snart är över! Yippii! Sista momentet blir den stora redovisningen imorn. Hoppas av hela mitt hjärta att det går bra, för jag har inte förberett så mycket. Prioriterar annat just nu..

Så, nu har jag fått ut det;)
Puss

Favorit?


Ashlee gillar helt klart sin mössa!

Onsdag

Har gett upp försöket att fixa till min blogg, eftersom Mandy  sagt att hon kan hjälpa mig. Så till dess får bloggen helt enkelt se ut som den gör! :)

Dagen har bestått av plugg, plugg och åter plugg. Imorn ska antiken-uppsatsen lämnas in jag jag har bara skrivit en sida. Det är hur svårt som helst att hålla reda på och dra paraleller mellan allt. Gjorde även det klassiska misstaget att börja med det alldeles för sent. Måste sluta med att sitta med allt kvällen innan det ska vara klart! Yes, men men det får väl gå ihop på nåt sätt den här gången också... min kära bror har hjälpt mig massor iaf!

Nepp, kan inte sitta här. Rasten är slut:P Måste plugga!
Puss!

55561-229
Hm, rosa Converse och röd Chanel-väska? :S

Hjälp

Haha, det här med att designa bloggen var inte riktigt min grejj! :D Inte snygg just nu, jag vet. Men det ska vi försöka ordna!
Någon som vill hjälpa till? ;)

Hur designar man bloggen?

Alla börjar få så fina bloggar och jag verkar vara den enda som inte förstår någonting av hur man fixar och ändrar sidan. Nån som har lust att hjälpa mig??

Puss och kram hela dan!

55561-228

Rumor Willis och Lindsay Lohan
(som btw ska spela lesbisk mot Keira Knightley i en ny film, intressant...)

Comeback Britney?

En ny, smalare och fräshare Britney är på väg tillbaka! Jag hoppas faktiskt att hon tar upp och jobbar vidare på karriären!


Jessica goes hot

Såja Jessica;)

55561-22455561-223

Jessica - mycket snyggare


LaRedoute-rea!

Såg att LaRedoute under en halvtimma den 26:e oktober ska sälja hela sortimentet för halva priset! Woho. Men, nu hittar jag inte koftan från Laura Clement som jag visat här:( Är den slutsåld? Får hoppas att den dyker upp!

P.S. Har läst ut boken nu! :D Stolt över mig själv! Haha D.S.


I like

De här tröjorna vill jag stoppa in i min garderob nu!

55561-22255561-221

1. Norma Kamali for Everlast
2. Yayaa - Francis Cardi Sweater

Me&I

Paus i pluggandet..

Min morbrors fru har börjat sälja kläder genom
Me&I. Så söta kläder och logos! Bra material för småttingar. Finns också matchande kläder för vuxna. Kolla in sidan:)




Måndag!

Hej!
Igår när vi kom till jobbet mådde vi så dåligt att vi lovade att det aldrig mer blir festa kvällen innan jobb. Jag mådde inge vidare och för stackars Josse måste det varit minst två-tre gånger värre! Uscha! Senare under dagen, efter att vi fått i oss mat och tagit det ganska lugnt, mådde vi ändå bättre! :)

Slutade tidigare för att jag skulle till mina kusiner. Lucas fyllde 5, grattis älskling;) Och lilla Emma 3 år hade lärt sig teckenpråk på dagis. Haha vilket underbarn hon är:D

På vägen hem längtade jag otroligt mycket efter sängen. Hade två bilar för att pappa och Tonys skulle på hockeyträning. På vägen hem lägger vår pärla av. Batteriet har varit konstigt ett tag. Efter himla massa svordomar ringer mamma pappa. Som tur var hade de inte hunnit ut på isen och de var bara för dom att åka och bogsera hem oss.

Har haft sån panik över allt plugg jag hinner med. Ångest för att jag gick ut i lördags, jag borde ju varit hemma och pluggat. Men, har fått börja prioritera smart nu. Hade inte så mycket i skolan idag så jag är hemma och läser min bok istället - prov imorn. Så ska jag sen dkriva historia-uppsats. Prov i natur B på onsdag, men jag tror jag gör det provet på omprovstiden istället. Bättre så, så jag har en chans att få det betyg jag förtjänar! Utan tid lär man sig inget! Nu måste jag fortsätta läsa!!
Kyss

Skön gammal låt!

Hangover

Ouff...jag är bakis..men det var en kul kväll igår, så jag mår väl som jag förtjänar! Dags att åka till jobbet!
Puss


Lördag

Gårkvällen började med lite "Freaky Friday", tills en Mickan, lite glad i luvan, ringde. Åkte till Ea och funderade på om man skulle försöka fixa dricka så här sent eller bara sätta på en film.. Linus och Sebbe offrade sig att åka och köpa dricka. Stackarna åkte i onödan, för det sket sig. Blev film istället: "From Hell". Tror alla somnade till lite och jag tog mig hem vid 3. Lite mysigt va det iaf och bra eftersom massa plugg väntade dagen efter.

Så, idag har jag pluggat nästan hela dagen. Känns bra..men som vanligt mjycket kvar att göra. Det får vänta, för ikväll (äntligen!) blir det fest! :D Efterlängtat! Det är en klasskompis till Josse och det blir jag Josse och Ea! Trevligt trevligt! Blir kul att träffa massa nya människor!

Nu ska jag se om det finns nån middag. Mamma är borta under helgen, så det blir väl ingen riktig mat då;) Puss och kram, so long!

55561-212
Har Jessica säckat ihop, eller har hon bara en dålig dag?

Allämnbildad?

Emma Andersson är snygg... men inte så allmänbildad. Check this out!: Del 1   Del 2

55561-211

Kate Moss

Scary, Kate!

55561-210

Kategorier

Klockan är halv 4 och jag har fortfarande inte klätt på mig idag. Städat rummet och fixat kategorer på bloggen, så nu är det lättare att hitta! :)

Hoppas på party ikväll!
Kyss
55561-209

Ett gott skratt förlänger livet

Lars Ohly har klåda i brallan

Klacken - alltid taggad!

Besiktning - inte ett säkert jobb

Klar!

Vakndade lite innan åtta imorse. Skönt, jag är ledig så då kan jag sova vidare, tänkte jag. Men icke. Låg och vred mig och kunde inte släppa tanken på att jag måste skriva klart och fixa sista detaljerna på rapporten som ska skickas in idag. Jaja, var väl bara att stiga upp å göra det då.. så behöver jag inte tänka mer på det sen. Sagt och gjort! Nu är rapporten färdigt och det känns skönt! Har väl inte blivit mitt bästa arbete, om man säger så men nu är jag så trött på det här projektet så jag bara vill spy på det. Jag får väl vara nöjd med att jag är klar iaf!

Nu blir det en en stor frukost. Måste värma upp mig med massa te. Fryser ihjäl här hemma. Men, jag håller fast vid att det är mysigt att vara lite kall och gosa in sig i filtar! :)

55561-208
Bench Two Button Fingerless Glove
De här vantarna skulle inte vara helt fel!

Kabooom

BB-Jessicas "platta" framsida är nu ett minne blott...55561-207





... men nog va det snyggare innan? Blev det inte lite för stort nu, Jessica?
55561-20655561-205


Efterlängtade fredag!

Halloj!
Imorn är det fredag och jag är ledig, woho! Idag har jag klarat mig igenom två redovisningar och imorn ska största delen av projektet skickas in. Det är vad jag jobbat med ikväll och det är såå skönt att jag snart inte kan jobba mer på rapporten.

Har längtat efter saker som att ha tid att städa rummet, läsa en bok, måla naglarna eller ta en långpromenad, under senare delen av det här projektet i skolan! Har vart skijobbigt, ärligt talat. Men, har lite jobbiga saker kvar nästa vecka.. å sen är det loov!!

(Just nu - Sött MMS från Josefina: "Imorgon är det FREDAG! grattis! älskar dig" Kommer alldeles längligt när jag sitter här och tänker på att jag faktiskt klarade även den här pest-veckan! :) Pratat med henne tidigare om denna fredag och piggade upp mig med ungefär: "Tänk, kloockan går hela tiden. För varje sekund så har du kommit lite närmare fredagen". )

Yes, tillbaka till lovet. Funderar på vad jag sak göra då. Antingen blir det 6 dagar med mamma på en "hälsoresa" i Dalarna. Haha. Där får man god och nyttig mat, man kan cykla, simma, få skönhetsbehandlingar och allt sånt! Andra alternativet är att vara hemma och mamma har då lovat att hjälpa mig att göra om mitt rum lite. Köpa in lite nya roliga saker, måla väggarna och så. Tåls att fundera på...

Nu ska jag njuta fullt ut av fredagen som är här om exakt 1:03:15 timmar! :D
Kyss!


What's up with...

...team Aniston-/Jolietröjorna? Det är dags att börja inse att Brad Pitt aldrig kommer gå tillbaka till Jennifer. Bra eller dåligt. Det spelar ingen roll. Inse faktum...

55561-204

Redovisning - avklarad

Nu har jag haft en redovisning. Kista.konceptet på engelska. Gick väl sådär. Framförandet gick bättre än förväntat men diskussionen efter blev lite seg. Ja, skönt att ha det överstökat iaf! Har satt ett stort, fett kryss över det i almenackan. Haha.
Nu har jag hål och sen ska jag tillbaka till skolan för diskussion om grupprocessen...Psykologi. Hoppas det går bra!

Nu - Lunch!
Puss

Extensions...

... skulle va kul att prova. Undra om de skulle passa mig? Har ju så tunt hår, så de kanske skulle piffa upp?


Perfekt par?

55561-200
Är det inte det perfekta paret?! Kör hårt! :D
Varför har ni inte kommit på det här tidigare?
Sveriges två sexigaste människor
Det blir som Englands Vicktora och David Beckham
eller
Amerikas Angelina Jolie och Brad Pitt!
Haha

Onsdag

Så mycket plugg så det knappt finns tid för bloggen! Snart, snart är intensiv-pluggandet över för den här gången. Oh, vad jag längtar till fredag!!!

Nu ska jag kasta mig i säng och sova. Kommer väl drömma om allt plugg och redovisningen imorn! Usch!
Kyss och godnatt!

55561-199Update: Inlägget  "Världen är stor"

Aloe Vera hysteri

Aloe Vera hysteri råder det här hemma. Nu har mamma till och med köpt växten och ställt på köksbordet. Visst, aloe vera är säkert jätte hälsosamt och bra för kroppen men det behöver väl inte gå till överdrift? Haha.
Mamma har iaf övertygat mig att bl.a. börja använda dessa produkter:


55561-197
"En hutt om dagen är väldigt bra för magen"

Djävulen bär Prada

Oh, vad jag längtar till att "Djävulen bär Prada" kommer på bio. Måste absolut ses då! Hoppas bara det inte blir en besvikelse, men den verkar ha bra förutsättningar för att jag ska gilla den:)

Andrea Sachs (
Anne Hathaway) är en småstadstjej som kommer till New York med en dröm om att jobba i tidningsbranschen. Hon tror hon äntligen är på rätt väg när hon lyckas få det eftertraktade jobbet som assistent till Miranda Priestly (Meryl Streep), chefredaktör på en av världens ledande modetidningar. Men Miranda visar sig vara chefen från helvetet och Andrea måste snart bestämma sig om hon är villig att sälja sin själ till djävulen för att nå sina drömmar.

55561-196

Fjortisar, omaka vänninor och fula jackor...

...mycket finns i kändisvärlden.


Paris och Nicole...

... vänner igen efter två års hat har de förlåtit och gått vidare! Grattis..

55561-192




Måndag

Vicky ringde och hörde om jag ville hänga med på jympa. Nyvaken och massa plugg som väntade, sa jag nej. Suck, är så otaggad på att börja träna men det behövs verkligen! :)
Tog en långpromenad med mamma istället och sen blev det chai-te och film;
In good company. Mysig men dåligt slut. Man får lust att ha ett lyxigt kontorsjobb, men nej. Jag ska inte bli en konstossittare med högar av pappersjobb:P

Imorn börjar jag tolv. Härligt! Då kan lite plugg hinnas med inna skolan. Mindre härligt.
God natt!

55561-191

Världen är stor!

Idag har det inte blivit mycket skola. Redovisningen imorse bara. Den gick väl sådär. Pratade nog lite för fort, som vanligt:P 

Nu är det meningen att jag ska sitta hemma och plugga, men jag är så less på det. Ganska mycket roligare att bara kolla runt på alla roliga bloggar:) Hittade en sida där man klickade i alla länder man varit i och fick sen det här resultatet! 7% (det röda) av alla länder har jag beskökt. Oj, vad världen är stor! :)

55561-198

Är jag lycklig?

Jag känner mig nöjd med mitt liv trots upp- och ner-gångar, men när är man egentligen lycklig?

Det behöver jag längre inte fundera på för att Sabrina 15 år i "DN Gratulerar" idag står det att: "Lycklig är man om man har jättesnälla föräldrar, ett fint gult hus och kompisar!"
Japp, det har ju jag, så jag är alltså lycklig. Haha :D

55561-189

Söndag

Halloj
Bortsett från Josses sexuella trakasserier under städningen, så gick även denna arbetsdag bra. Ganska segt och huvudvärk men god mat som vanligt! Idag hann vi även med middag. Mums:)

Väl hemma fick jag plugg-ångest-attack men jag har ju en sån underbar mamma. Hon föreslog en timmes massage (mamma och pappa har varit på massage-kurs hela helgen) på de nyinköpta massagebänken. Oh, så skönt det var:D Välbehövligt efter flera timmars städning!
Efter det slängde vi ihop min redovisning till imorn och eftersom min huvudvärk vägrar släppa, ska jag gå upp lite tidigare imorn istället för att plågas nu. Jag är nog mer morgonpigg än kvällspigg! Men, har nog ganska bra koll på vad jag ska säga! Tänk vad bra allt kan kännas med lite (massor?) hjälp från min underbara mamma! :D

Nu ska jag äntligen få sova!
Nattinatti 


Hemma-helg

Ikväll blev det, liksom igår, bara lugna puckar. Visst, det är tråkigt att vara hemma en hel helg p.g.a. plugg, men skolan går först och det är så skönt att veta att jag inte behöver plugga ihjälp mig i veckan...bryta ihop som jag har tidigare erfarenheter av. Nu kan jag skjuta en stor bunt läxor och sysslor åt sidan en stund. Det finns saker kvar att göra, men jag har tagit ett stort steg närmare målet. På fredag är i princip allt klart för det här projektet, bara en redovisning och ett mindre bok-prov kvar till veckan därpå. Allt känns bättre nu och en stor tyngd har släppts från mina axlar! :)

När jag kände mig färdig med pluggandet för idag övningskörde jag lite med mamma och vi åkte och köpte en påse godis. Satte oss framför en film och mös:) Skönt att vara hemma och slappa, men nästa helg ska jag välförtjänat parta! Can't wait!

Imorn blir det jobba med Josefina igen. Kan vara skönt! Blir som en avslappning för att jag slipper plugga, haha!
Puss och godnatt!

55561-188

Uschabuscha

Pluggat hela dagen och är trött på det nu!
Men. Måste. Plugga. Lite. Till. Innan. Dagen. Är. Slut.
Kraftansträngning!!

P.S. Vill du vinna designesjeans? Med en enkel knapptryckning har du chansen
här! (Om jag vinner ett par, så gör alla jag tipsat det också!)

55561-187

Dagens...

... Most wanted!

     

Sneakers behöver jag! Måste snart tvinga mig själv att släppa mina gamla från Lacoste. De har gjort sitt, men oh vad jag har gillar dom. Skulle jag ersätta dom med de här från Gucci, skulle jag inte sörja länge!
En Mulberry Bayswater skulle heller inte vara helt fel! Rättare sagt... en väska att dö för? :)

Fredag

Idag var det helt onödigt för mig att gå till skolan. Hade inte riktigt koll på när vi började, så jag gick dit till 10 och fick reda på att vi inte började förrän 11.15. Orkade inte gå tillbaka hem så jag drev runt lite. Träffade Vicky och Chabo, vilket är ganska ovanligt i skolan. Dom har ju sitt hörn, hehe;) Så, iaf klockan blev 11.15 och jag och gruppen träffade mentorn...5 minuter!! Sen fick jag gå hem. En aning onödigt, men skönt ändå:)

Dagens goda nyhet: Gabbi ska börja i min klass:)
Dagens skönaste häst: Häst i Texas som tror han är en människa. Kolla på hela klippet! :D
http://bubblare.se/hast_tror_han_ar_en_manniska/55561-183







Dagens middag: Sushi! (Jo, det funkar nu och jag till och med uppskattar det!)
Dagens tråkiga nyhet: Jag måste fortsätta plugga, annars kanske jag inte kan gå till Mika på ferre ikväll!

Kyss

Josefina-eftermiddag

Det blev middag med Josefina på något ställe på Rådmansgatan. Vad var de det hette?...Gott var det iaf! Kyckling & Spenat-pastasallad. Mätta och glada gick vi lite i affärer och jag hittade ännu en oversize-kofta/tröjklänning i en storlek för stor (cozy!) och en stor väska från Vezzano (bild nedan). Den passar perfekt när de normal-stora väskorna är för små och man inte har tillräckligt mycket packning för att bära runt på en full-stor bag! Älskar impulsköp och priset var som hittat! :) Bara en väska kvar i brunt också. Det var ju tydligt att den stod och väntade på mig!

Sen jag kom hem har jag pluggat och är äntligen klar med inlämningen på engelska-boken! Yippi! Gick mycket bättre än väntat! Nu har jag "bara" resten kvar! Haha. Men...inte nu.
Puss och godnatt!

55561-182

Torsdag

Hade bara en lektion idag vilket var jätteskönt! Har pluggat lite och det som behöver vara klart tills imorn är iaf nästintill klart. Resten orkar jag inte ta i tur med idag. Är lite seg men har försökt pigga upp mig lite med ett bad, hårinpackning och så har jag tagit hand om mina stackars fötter! Känner man sig fräschare, känner man sig piggare!

Nu ska jag se om det är någon som vill åka och fika med mig! Jag känner att jag måste komma ut och prata av mig lite.. så jag orkar plugget i helgen menar jag;) Det behövs nog!
Kyss
Grazette, XL classic, Hair pack


55561-181

Idag är det...

...Kanelbullens dag! Mums!

55561-180

Höst

Hej!
Nu har hösten verkligen kommit och medans andra deppar, myser jag! :)
Eftermiddagen har spenderats med "pluggande" och te med Mikalea och avslutades med en härlig promenad. Tiden går verkligen fort, har jag märkt! Väldigt skönt för det betyder att projektet (som är pestigt) snart ät slut, julen är snart här (då väntar stor-shopping), alla vi tjejer fyller 18 (tidigt :D) och snart är vi i Sunny Beach! Ligger på stranden med en drink i handen! Så, det är mycket kul som väntar. Ska inte glömma Båstad och Åre/Sälen heller! Så, nu är det bara sätta sig och plugga lite igen, med ännu en kopp te (det blir mycket tedrickande så här års. Har ju nästan helt slutat med kaffet och har faktiskt inte lika ont i huvudet längre!) och tänka på att det här snart är över! Oh, vad jag är positiv!

55561-179

Trench/Kappa...

...is the thing! Här kommer 5 snygga kappor/trench coats i beige, direkt från kändisvärlden;). Lika hett som alltid.  Sugen!




Och så var det...

... Måndag igen! En vecka med (nu skojjar jag inte) sjukt mycket plugg! Bara bita ihop som vanligt. Måste börja plugga nu. Har varit utlåst ända tills nu. Glömde nycklarna hemma imorse, vilket jag upptäckte när jag och Mickan gick hem på lunchen och fick bittert vända tillbaka till skolan.

Imorn är det skolfoto och (panik!) jag vet inte vad jag ska ha på mig... juste plugga var det! :P
Puss!

Plugg och vodkadrinkar = bra kombination?

Igår blev det.. ja vad kan man säga?.. en mix mellan party och plugg! Josse kom hit med skolböckerna och vi blandade till en drink. Tänkte att man kanske fick en plugg-kick av lite alkohol! Höhö. Det blev inte så mycket plugg dock, utan mest lite småprat och "Hombres"-tittande.

Fick ett skumt samtal av brorsan, som var vääldigt rund under fötterna och klirrandes med två Moët-flaskor. Han berättade om allt mellan dusch-handskar, fotbollsflickor och hur roligt jag kommer ha det när jag fyllt 18. Tack för informationen! Precis vad jag ville höra där jag satt, hemma i soffan med plugg och en vodka-drink. Haha, tragiskt!
Jag och Josse "deckade" i soffan och vaknade med ett ryck på natten...dags för Josse att vandra hemmåt..

Idag Söndag - Jobb som vanligt. Dagen gick ändå ovanligt fort!
Lunch (eftersom jag har skrivit så bra om maten tidigare kan jag väl fortsätta;) ) - Kycklingklubbor och Potatisgratäng + Vattenmelon.
Efterrätt - Äppelkaka med vaniljsås.
Mums!

Pussiluss!