Rastlös

Hej!

Idag har jag varit hemma från  skolan. Hade temadag om rasism men efter att ha pratat med några bestämd ejag mig för att jag kunde ligga kvar i soffan. Hehe, dumma mig som skolkar men när jag inte kunde komma på i vilket ämne dom skulle sätta frånvaro (och kom på att det förmodligen inte blir något) fanns ingen anledning.

Istället har jag iof bara slösat bort dagen. Borde pluggat, men det ända jag fick gjort var lite tyska. Metsa delen av dagen har jag suttit vid datorn och tv'n. Fått besök en stund och bara varit ute ungefär 10 minuter på hela dagen, och dte var med hunden. Rastlös som jag är har jag ringt Josefian och vi bestämde att vi skulle åka och köpa en sista present till Linnea innan middagen ikväll. Can't wait to get out!

Puss

55561-387

Fejkbränna?

Ja, det ÄR superfint att vara brun och det är nog, måste jag säga, det ända som behövs på sommaren för att se strålande ut.. men så fort det nalkas fejk-bränna försvinner både stil och snyggheten! Det gäller att sola lagom i solariet. Än så länge har jag långt kvar tills varningsklockan ringer (i hope?), men det är lätt att man blir fast när det är så billigt som i Komethallen! Några gånger ska jag iaf unna mig inom kort:)

55561-386
Paris luktar fejk

Grattis!

Idag säger vi grattis till Linnea "Chabo" som fyller 18 år först av oss tjejer! Ikväll blir det middag på Alexandra, festen får vänta till på lördag, men det b lir mys! Grattis, grattis tjejen:D

55561-385

What's up...

...with the ugly hair?


Söndag = jobb

Halloj!

Mer tid för bloggande i helgen, haha that's just bullshit. Kan det vara så att jag faktiskt skaffat mig ett liv utanför skolan och inte behöver bloggen som ursäkt för att inte plugga? Jag har varken varit soffpotatis eller tidslösare i helgen. Helt otroligt;) Men, måste säga att helgen har varit bra! Igårkväll blev det det mindre roliga alternativet.. åkte till en liten "fest, men det var helt ok med tanke på att jag snart ska iväg och jobba, jag hade mina sötisar med mig och träffade några från klassen som jag aldrig ungefär pratat med tidigare, haha.

Nu kommer Josse och det är Mickans första arbetsdag! :)

Puss

Lördag kväll;)

Igårkväll åt jag Sushi med familjen (haha, blivit helt kär i det!) och på kvällen kom Ea. Blev "utslängda" från  Alexandra. Haha fan tragiskt när man fyller 18 om ett par veckor! Hade druckit lite vin och var, även då tragiskt, lulliga när det var dags att sova. Kom iaf upp tidigt då och gick hurtigt på tantgympa:) Hur skönt som helst att börja helgen med lite uppiggande gympa!

Efter det åkte jag med Linn och solade. Det var verkligen länge sen jag gjorde det så det va superskönt! På eftermiddagen åkte jag och Ea till stan och träffade Mickan. Hennes pappa har köpt en lägenhet vid Globen så det var väl huvudsamtalsämnet;) Ska bli skönt att kunna sova där när man varit ute! Mickan köpte din burberry bikini och vi fikade på Café Madeleine.

Ikväll har vi ätit korv till middag, haha. Fin lördagsmat men vi var verkligen hungri8ga och behövde mat fort, fort! Med lite shottar och vin i kroppen är vi sjukt partysugna. Två alternativ och det ena är sjukt mycket bättre änd et andra... vi får se hur kvällen slutar;) Jobb imorn:P

Puss

55561-378

Lyckorus av shopping

Hej!

Känner att den här bloggen har blivit jättetråkig på sistonde. Har bara rapporterat om vad jag har gjort, men till helgen blir det nog mer tid för bloggen!

Efter skolan idag åkte jag med Alma till stan. Käkade sallad på Sandys och den obligatoriska chai tea latten från Espresso House. Mums, men så mättande! Mötte Mickan och gick runt och kollade lite. Hade bestämt mig för att inte köpa något, eftersom  jag borde spara pengar till alla resor... men vi skulle bara titta lite på NK. Det slutade med en
väska från Longchamp (suktat efter den mer än ett år, och den är ju ganska klassisk...så den kund ejag inte låta bli, haha) och min efterlängtade Burberry-bikini. Jag skulle ju ändå köpa den senare. Vilken lycka man har i kroppen när man shoppat! :)

Imorn är det fredag och då ska jag intill stan igen och fika med Linn efter skolan. Ska bli kul att träffa henne igen å ta igen tiden vi förlorat;) Sen blir det en lugn helg med plugg, tantgympa och jobb.

Hm, tv ikväll? Missade Laguna Beach IGEN. 19.00 är ingen bra tid för mig... men ska väl försöka komma in i det. Ingen som vet om de finns avsnitten utlagda på internet?

Puss

55561-377

Kväll med Mickan

Igårkväll råkade jag lura med Ea och hennes mamma på seg tantgympa. Hade missuppfattat vem som  var ledare för passet, men det var iaf skönt som mjukstart. Har ju inte tränat mer än en joggingtur efter all julmat:O

Idag har dagen verkligen segat sig fram men imorgon har iaf halva veckan gått, haha man ska ju alltid se saker fårn dne ljusa sidan;) Skulle gå på Victor Rydbergs rockkonsert, men skippade det för att istället shoppa lite och fika med Mickan. Köpte två
koftor och ett par pärlörhängen. Riktiga fynd! Efter fikat mådde vi lagom bra. Scones och Chai är inte bästa kombinationen till middag!

Nu myser vi framför Ugly Betty och sne blir det promenad och kaffe från nya Pressbyrån. Me LOVE! :)
Puss



Måndag

Hej!
Inte haft tid att skriva.. I fredags åkte jag med brorsan för att handla lite och få nagelpåfyllning. De blev jättefina! Till skillnad från förra gången fick jag nu en utbildad tjej:) Visst, dyrare men jag tror fan det är värt det! Efter en lång stund pratande om yrket nagelteknolog kom jag på att det jobbet skulle passa mig perfekt! Så efter jag tagit studenten och varit ett år i USA (om jag vågar) så ska jag nog på utbildningen och satsa på det! Verkar jättemysigt att sitta å pyssla å snacka skit hela dagarna!

 På kvällen drog jag, madde, ea och mickan till Upplands-Väsby på fest. Hade faktiskt kul, trots att den i stort sett bestod av tjejer. De få killar som fanns var upptagna, men tjejerna var sällsynt trevliga! :) Sov över där och hela lördagen spenderades framför tv'n. Lördag kväll blev det bara mys med mamma och pappa. Och söndag - jobb. Jobbade nästan 7 timmar! :O

Idag hade vi studiedag i skolan. Skulle haft prov, men jag hade inte pluggat så jag åkte in till stan och träffade tjejerna. Åt frukost på La Rose, hur mysigt som helst. Handlade en present till Linnea och jeans från Acne till mig. Haha. Hade ganska kul i provrummet då jag fick pressa mig i dom (alla jenas blir ju såå stora efter ett tag!) och en tjej som jobbade där fick hjälpa mig tt knäppa dom! :D Pinsamt, men nu har jag iaf ett par byxor som inte hänger i röven efter en partynatt!

Nu måste jag sätta mig och råplugga.. och gå på alla lektioner i veckan för att kompensera. Har verkligen dåligt samvete!

55561-376

What about Brian?

Igår var det säsongsstart för "What about Brian?" på kanal5. Hade inga som helst förväntningar, men blev verkligen fast direkt! Så sött! Framöver blir helt klart onsdagskvällarna Brian-kväll istället för OC-kväll. OC verkar bara bli sämre och sämre... tyvärr. Sen hörde jag att serien skulle läggas ner.

55561-375
What about Brian - flipp

Sjukt trött

I måndag gick jag på första lektionen, sen kom mamma och hämtade mig efter att jag kallsvettandes höll på att svimma i skolan. Nu är jag iaf nästan helt frist, bortsett från att jag snorar som en gris:P Men, veckan segar sig fram och jag har redan massa läxor att göra. Läxor jag verkligen inte orkar göra! Den här dagen har verkligen varit seg. Jag har varit nära på att somna x antal gånger. Fick reda på att en lärare är sjuk iaf, och det innebär att jag bara har en lektion imorn! Sjukt härligt:)

Yes, massa "roligt" skolsnack... måste ta en powenap. Ikväll blir det förmodligen tantgympa.
Puss


Söndag kväll

Puh. Söndag kväll. vilket innebär att jag varit hemma och sjuk en hel vecka och jag ska till skolan imorn, no matters what! Mår iof inte strålande...känner mig fortfarande allmänt sjuk, är seg och kallsvettas efter en hel del fettig pizza, haha. Usch jag känner mig allt annat än pigg och fräsch! Men, ska iaf ut med mamma i stormen på en liten promenad, så mår jag förhoppningsvis bättre sen:)

Hm, nått bra på TV ikväll?

Puss

Söta Jess

Kollade in den här bloggen och hittade ett videoklipp på när Jessica Simpson sjunger "Let him fly" efter förhållandet med Nich Lachey. Hur gulligt är inte det här?!

55561-374

Lindsay, Lindsay...

Haha, vilket skämt. Jag trodde Lindsay hade tagit ett steg på bättringvägen genom reklam för vatten eller nått sådant. Ajaj vad jag hade fel. Det som ser så fräscht ut innehåller alkohol. Haha! Närjag inte vet om jag ska skratta eller gråta...så väljer jag att skratta!



55561-373

Hjälp!

Hallå ni måste hjälpa mig! Har ni nå tips på en bra roman? Den måste vara på engelska! Har nämligen fått i uppgift av min lärare att läsa en och jag vägrar plåga mig igenom en dålig pga felval, så kom igen nu! Dela med er:)

55561-371

Sunny bitch !

Hej!

Ja, jag är tyvärr fortfarande sjuk men känner mig lote bättre. Bestämde mig för att fräscha upp mig lite och jag tror fan att de hjälper lite. Beter man sig frisk, blir man frisk;) I hope so, iaf!

Glad nyhet är att vi har bokat Sunny Beach! :) Känns bra att ha något att se fram emot:D


Lite bilder från hotellet!

La Redoute

Så här sjuk har jag inte varit på väldigt länge. I vanliga fall skulle jag få damp av att ligga i soffan hela dagen men jag har faktiskt inte orkat något annat. Jag har bara kolla på tv och sovit om vartannat. Det har inte velat vända direkt heller. Det suger verkligen! Men men, på måndag ska jag gå till skolan, så är det bara!

LaRedoute-katalogen kom som en liten glad överraskning för några dagar sen. Vet inte hur många gånger jag har kollat igenom den nu:P Den här tycker jag iaf var jättesöt!

55561-366

Sjuk...

Halloj på er!

Idag skulle jag börjat skolan. Men, ligger hemma och är sjuk. Suck. Inte super att börja terminen med att missa massor. Tänkte gå till skolan och hämta lite läxor, men inte en chans att jag skulle orkat det. Sovit igenom hela dagen, vilket iof är bra eftersom jag alltid har sömnlösa nätter när jag är sjuk:(

Nu ska jag fortsätta vila och vänta in Ugly Betty, som ska få mig på bättre humör!
Puss

55561-365

Vickan gästar Filip och Fredrik

Ikväll väntar (förmodligen, enligt mig) bästa avsnittet av Ett herrans liv - ever. Victoria Silvstedt ska ju gästa. Kan det bli annat än riktigt roligt?! Don't think so :) Missa det inte ikväll, kanal 5, 21.55

55561-364

Pressbyrån

Hej!

Igårkväll hade jag tänkt att ha en lugn filmkväll. Hade varit sjukt trött hela dagen, men som vanligt får man ju lite sug på att göra något när kvällen kommer:) Så ringde Linnea och sa att de va fest på Liljeholmen. Jag Linnea och Mickan vara bara tvunga å se vilka killarna va!


Hade trevligt där, men jag var smart nog att åka hem med sista tåget iaf. Behövde verklugen sömn. Hade tänkt att plugga idag också, men icke. Får plugga järnet imorn istället!


BTW ska pressbyrån öppnar i centrum, imorn tror jag! Hur nice är inte det?! Har längtat efter att ha ett ställe man kan springa förbi på väg till skolan för kaffe:) Hade iof varit ännu bättre om det varit 7eleven!




Dragen?

Hej! (Läs: jag har påverkad, ja, men känner att jag bör berätta om gårdagen och kvällen)

Igår fyllde Mika 18 år. Grattis! Hade faktiskt skitkul hos honom. Sött med massa champange (som jag btw blev nersprutad av) och tårta. Hade kul med dans och allmänt trevliga människor. Drog därifrån för att träffa cencurerad person. Jag och Mickan har kommit fram till att ett annat avsnitt av Sex and the City kan ge bättre inspiration;)

Idag har jag suttit framför Sex and the City (ovanligt?) med Josse. Måste säga att jag nlir sugen på "Dirty Martini" och jag närmar mig sista avsnittet på boxen! :D Var sjukt sugen på fest ikväll och efter en trevlig sushi-middag med familjen, josse, Luncan, Ivar och Tony och övertalande om lite skumpa, drog vi på en alko-cill-kväll. Här sitter jag allmänt dragen och har nästan best time of my life! Love my friends:D Nu ska jag njuta av fulla drag!

Puss

Mess

Jag har mixtrat för mycket med bloggen och det är därför den ser ut som...shit! Ska försöka ordna det så fort som möjligt! :)

Puss

Sex and the City...

...påverkar mer än man tror! Jag och Mickan har har fått en ljusglimt i livet. Vi ska stå för det vi gör..och ha problemlöst kul. De flesta av er fattar nog inget nu, men ett nytt liv har just startat!

PUSS

Stupido!

Jag blir sååå trrött på mig själv! Varför måste jag göra det svårt för mig själv? Varför skapa problem bara för att man inte har några? Nu ska jag ta ett långt skönt bad, läsa fredag och rensa tankarna!

Puss

55561-363
Bild från Ytligheter

Jag undrar...

...vad tjejerna ser hos Brandon Davis?

55561-362


20-års kalas

Hej!

Nyår blev lyckat, ja till och med väldigt lyckat om man jämför med förra året! :) Hade en jättetrevlig middag och förfest. "Festerna" däremellan var väl så där men jag jag lyckades ha kul. Var väl ett resultat av skönt folk och alkoholen. Tappade bort min väska som innehöll 3000 kronor, dumt nog. Mindre kul.. kom iaf hem för att sova vid 4-5 nånting. Men, då är det massa folk i huset så de va bara le och parta vidare:)

På morgonen plingade killen som vi vart hos på och vad håller han i handen? Min väska! Jag skriker ungefär att jag älskar honom och när dörren flider upp lite mer ser jag att hans tjej står där. Självklart måste hon ju fattat hur jag menade men hennes min gjorde mig lite osäker, haha.

Idag är det Tonys 20-års dag och det har varit massa folk här. Inte direkt vad jag behövde idag, men lyckades bita ihop. Nu har trötthetenh vänt och jag är sjukt partysugen. erkar dock tyvärr inte hända mycket, så det får nog bli sängen snart!
Puss

55561-361