Våga trotsa "tvång-festandet"!

Nu är det fastställd, Valborg är överskattat! För första gången har jag vågat trotsa, och bara vara hemma en dag som man annars "ska" festa på. Men att tvinga fram lusten att festa bara för att en dag har ett speciellt namn, har jag äntligen förstått, inte går. Är man under 18 blir kvällen ofta dålig ändå.. De allra roligaste kvällarna äger alltid rum när man minst anar det... då man absolut inte har några höga förväntiningar. Enda skillnaden mellan vanliga helger och "festhelgerna" är att alla vill festa, men.. det finns inget att göra. Visst, ikväll fanns det iof fester, men lusten fanns inte där. Istället kom Vicky och Chabo med pizza, hyrt film och käkat godis. Kunde inte blir bättre en kväll när man fortfarande är bakis! Så jag är nöjd, även om det inte hänt något "magiskt", som man på nått sätt förväntar sig på sånna här helger. För varför skulle man ha roligare än vanligt?
Puss !

Bakis och otaggad

Såååå bakis! Vaknade för en stund sen och Linn har precis dragit. Kom hem vid typ åtta imorse efter Furus utflyttningsfest. Vad kan man säga om kvällen? Vet fan inte, men jag verkade ha ganska kul ändå! Blev dock inte så mycke folk som "de snackats om" haha. Vissa har ju en tendens att överdriva! Ägnade mycke tid av kvällen till att reda ut andras kärleksbekymmer:P I'm the new Dr. Phil! ; ) Lr nja... vet inte om jag lyckades så bra faktiskt. Kvällens (tråkiga) garv:
-"Varför bryr du dig?"
-"För att han är så jääääääääävla snygg!"

Vid fem bestämde vi iaf oss för att göra ett försök att ta oss hem. Väl vi stationen hade vi glömt vinet. suck! De va bara att kämpa sig upp för backarna igen. Spagettiben när vi kom upp! haha. Alkoholen hade inte gått ur mig när vi va på stationen och som vanligt pratade jag med allt och alla! "Nu Linn, nu kan jag ragga på vem som helst!" hehe sorgligt:P Ställde klockan och la oss utsträcka på tågsitsarna. Hääärligt!

Idag är de valborg... Jag hade väntat mig en mysig middag me alla tjejer och sedan festa med sina underbaraste, men måste säga att jag är besviken. Alla är splittrade på olika håll. Vill bara dra täcker över huvet och sova bort den här överskattade kvällen. Vicky å Chabo kommer hit me pizza senare iaf. Sen fpår vi väl se va som händer. Men just nu är jag bara jävligt otaggad...

Pussiluss

Myskväll med storstädning

Kvällen igår... riktigt mys! Va hos Linn, käkade godis, glass och kollade på "I hennes skor" med Cameron Diaz. Härlig tjejfilm! Och härlig tjejkväll med hennes mamma och syrra också :) Dröjde ändå inte så länge innan Linn började snarka! haha, undrar om den tjejen sett en hel film utan att somna nån gång!
Efter filmen fick jag damp på hennes rum. Det var verkligen stökigt! Fanns nästan ingen stans att ens sätta fötterna på. Började städa och jag hittade allt ifrån julgranskulor till en kylväska och kvitton från...1999! haha Går nästan inte förest'lla sig hur stökigt de va! Fick iaf lite ordning på de även om jag fick kämpa för att få slänga massa skit som hon absolut trodde hon kunde "ha användning för i framtiden"! Och tomma spray- och krämburkar...va fan ska hon med de till?! Någon dag nästa vecka ska jag dit och hjälpa henne å städa rubbet, puh! När vi hade viftat upp massor dammi luften och rummet inte gick att va i längre tog vi oss ut på en promenad i "småregnet".
Mötte en överförfriskad Ea och Madde på stationen, som förrstesten fastnade flera gånger i mattan innanför stationens dörrar (vilket även jag gjort!) och vi kom fram till att vi borde skriva ett brev till kommunen å klaga på de farliga "klack-förstörarna" ! haha:D Vi orkade inte riktigt vänta på Eas buss, och som två änglar kom två utslängda killar från terrassen som jag gladeligen frågade om dom ville passa Ea och sätta henne på bussen när den kom! hehe!
Jag och Linn gick hem till mig, satte på tv'n och i väntan på big brother reprisen efter 2...somnade vi:) skööönt. (bortsätt från att jag vaknade vid ett flertal gånger under natten. Varför? Jo, Linn kända snarkningar såklart!)

Idag - jobbat. Inte mycket kunder och heller ingen längre arbetsdag, så det va heelt ok! Ska ut och övningsköra en stund med mamma nu... Ikväll blire utflyttningsfest hos Furu (vilket jag btw trodde skulle varit förra helgen). Hoppas på sovplats hos Linns kompis!
Kyssar

Stukad fot

Tjeeenare ! ; )
Nyduschad och i princip klar för kvällen...redan! Tidigt ute, men de betyder bara att jag är taggad! PÅ vad? hehe.. nej ja har faktiskt inga planer ännu. Ska till Linn och köka middag, sen...vet vi inte:P Ska väl försöka hitta en fest! Där jag haltande kommer göra en mycket fin entré:P haha jag har stukat två små tår.. så jag går lagom fint nu. Skulle göra ett hopp på baletten och landade heelt fel! :) Vår engeslskalärare va me på lektionen också! Hon hade blivit sugen på att va me å prova:D gaanska kul! :D Gula trikåer! Men hon va faktiskt bra!
Nu.... klar! :P
Kyssar

Rykten kring Carola - my ***

Carola har aldrig varit min stora idol och sjunger inte direkt musiken jag lyssnar på, men från barnsben har hon ju ändå alltid varit med någonstans i bakgrunden. Jag har alltid gillat Carola. Hon har inte bara en bra sångröst och otrolig utstrålning...hon verkar även vara en bra människa, bra värderingar m.m. Jag tycker att jag känner alla kändisar...möter jag nån på stan får jag ofta hejda mig och påminna mig själv om att de faktiskt inte alls vet vem jag är. Och samma med Carola.. när kvällstidningar skrivit negativa saker om hennes uttalanden m.m. har de kännts som att jag vill försvara henne. Därför va de jätteskönt att titta på "Malou möter Carola" igårkväll. Självklart vet jag att pressen förstorar upp allt osv. men de va bra att höra henne berätta om te.x. ryktena om att hon skulle ha något emot homosexuella. Dessutom svarade hon på alla frågor "modigt", stod för de hon sa och var väldigt öppen. I like! Så! Nu mår jag bättre..:P Carola är en bra människa och jag kan fortsätta tycka om henne med bra samvete! haha:D


En bit kvar till körkortet!

Hejsan!
Gårdagens övningskörning gick bättre än väntat faktiskt! Körde ganska långt ut på vägarna...och lyckades komma hem också! Och ja.. utan en enda bucka på bilen!:D Måste dock tillägga att mamma kom på mig med att sitta å "rulla tummarna", (i själva verket klia mig på handen), istället för att ha händerna på ratten! haha.. ja de e faktiskt inte så lätt att komma ihåg att styra. haha! Mamma fick även skrika till ett antal gånger att jag skulle hålla ögonen på vägen, då jag kollade på bl.a. hastighetsmätaren. Men utan alla dom problemen gick det bra! ;) och jag kom ju faktiskt hem! Så stolt är jag ändå!! :D:D

Skoldagen har inte varit överdrivet jobbig. Började halv tolv vid
operan..kollade på genrep för tre dansföreställningar, bl.a. "Lägenhet" som vi fått jobba med. Blev tyvärr lite besviken ändå.. för jag hade väntat mig balett. Istället var de nästan rakt igenom bara modern. Shit vad jag är trött på modern dans! Det är varken en kul eller snygg dans. Jaja, det är väl nån sorts "konst" som bara vissa förstår sig på! :P  Och jag är inte en av dom! Slutade iaf efter det så jag ska inte klaga.

Nu...dags för promenad med hunden!
Kyssar

Trött...

Hemma efter en otroligt lååång dag i skolan - känns det som. Jag har blivit latare och tröttare än vanligt på senaste tiden. Vill baaara va ute och ha det bra, utan att ha några måsten alls! Det skulle inte vara helt fel asså! Har haft nationella idag.. engelska, uppsatsskrivning. Det gick väl sådär. Som vanligt blev resultatet många sider med mycket skit. Hade även muntliga, vilket jag inte alls var förberedd på. Men det va bara tur..annars hade jag väl gått å varit nervös över det hela dagen. Det gick mindre bra... lr ja..hur bra kan de gå när man tvingas sitta å prata om djur?! :O  OK, hade jag varit en engagerad vegetarian (vilket säkert alla i min skola är:P haha) hade jag säkert tyckt de va jättebra.. men vad vet jag om jakt och fiske lixom? :P Får hoppas på att de kom ut något smart ur mig. Kommer faktiskt inte alls ihåg vad jag babblade på om. Koncentrerade mig nog mest på att säga något över huvud taget! Jaja, min scrapbook-inlämning är framflyttad till efter lovet. Sköönt! Då kan jag i lugn och ro sitta å klistra ihop den på lovet!:) Skolan, skolan, skolan. Kul... men de händer tyvärr inte mycket mer i mitt liv just nu.. Inte i vecka iaf. Har inte tid med något annat. Somnar nästan direkt när jag kommer hem. Ska försöka komma ut och övningsköra en stund ikväll iaf. Så...jag varnar alla.. stanna inne! haha nej jag är säkert grym! ; )
Ska koka kaffe och lyssna på brorsans nya
Lola Ray-skiva nu. Är tvingad:P
Puuuusssss !

Vem är jag?

Såååå trött. Började ändå inte förrän 11 idag. Hade tydligen dans, vilket lärarna var heeelt övertygade om att dom hade informerat om även då hela dansklassen inte hade hört något om det. Suck. Ska blir skönt att byta skola i tvåan! Nu när jag vet att de blir så, stör jag mig bara på fler och fler småsaker...måste jag ju iof erkänna! :) Men de gör inget... nu är vi ännu närmare sommarlovet och solen har gjort sin uppgift även idag! Svängde förbi Gallerix och Klackenbergs papper efter skolan för att köpa en "scrapbook" till projektet i skolan. Det gick inte så bra. Finns ingen bok som känns som...mig! Btw..boken ska från början till slut kännas som att den representerar mig och mitt liv. Vääldigt svårt! Hur stoppar man in sitt liv i en bok? Jag ska nog börja höra med mina vänner vem jag är:P De vet förhoppningsvis det bättre än jag gör! haha
Jag får fundera vidare på det.. och Mickan, jag väntar fortfarande nyfiket på din blogg!
Kyss

P.S.
http://crimsonskycreations.com/extras/Songs/Five%20for%20Fighting%20-%20Superman.mp3 D.S.

Härlig dag i stan

Helloj! Vaknade vid halv tolv idag och åkte in till stan med Mickan å Madde. Shoppade lite linnen bara och tog en mysig fika på espresso house. Jag har sagt det förut men ja säger de en gång till...Såååååå härligt med solen!!! Helt otroligt vad den gör med mitt humör! :D Mickan tänker haka på trenden med blogg :) kul, tycker jag! Om de inte funkar med david (vilket hon inte fått reda på ännu. suck) är hon nog ändå på ganska god väg att upptäcka det, faktiskt, underbara singellivet! Måste säga att jag trivs med de nu när det alldeles snart är sommar! Sista tiden i plugget kommer så sååå fort nu tror jag. Blir tyvärr inge London, btw, på mitt bonuslov... Har nationella prov dagen vi skulle kommit hem på, så då kunde vi inte åka:( buhä! Men kul ändå för nu kan jag bränna alla pengar på en gång :D haha! Ska snart ut på en långpromenad med Vicky! Härligt! Ska försöka komma ut innan solen går ner. Å så är de ju BB ikväll:P nöörd man är, men men:P    Pussar!!
stureplan

Myspys me flickorna

Nyss hemkommen från en myskväll hos Madde med några av flickorna. Köpte lite snacks och satt bara och pratade skit. Shit vad man kan flumma! Kom fram till många saker under kvällen. Bl.a. att S är en mycket snuskig bokstav :S Kom även fram till att svenskars taktik på fester är: Stela - Supa - Strula! I just love interna skämt! Roligt har vi haft iaf men nu orkar inte ögonen med längre! Ska lägga mig.. kolla om de finns nå kul på tv! Om man har tur.... sex and the city! :D kääär
Kyss å godnatt!

R.I.P Peter

Våren är tillbaka! Skööönt! Fick nästan panik när vädret vände häromdagen.
Igår va en tung dag. Även om solen lös.. Jag Mickan Vicky och nåra av "nacka-barnen" var på Peters begravning. Usch.. de va jobbigt men den va vääldigt fin! Har ändå inte förstått att han verkligen inte finns längre:( Tror ändå att han har ett bättre liv där uppe... men att han va så ung:'( Vila i frid Peter.. och hoppas du har de bra! Alla saknar dig! På kvällen va vi hos Frida.. trevligt och skönt att träffa andra människor.
Idag har jag och Mickan suttit ute och solat. Gjorde en kycklingsallad till bruch. Gott! Tagit en långpromenad också! :) Pussar!
Begravning

Neeej...inte snö!

Väntade mig en underbart skön dag idag. Vi har FKC artistfestival, = dansare, sångare, teater m.fl. (där alla "artister" på skolan uppträder..jag skulle dock inte vara med:P), inga läxor/plugg och imorn är vi lediga. Var ganska glas och pigg när jag öppnade ögonen och gick upp och gjorde lite gröt. Jag hade helt missat att titta ut genom fönstret men när jag stog och väntade på gröten ser jag en grå himmel och stora snöflingor! Känndes som ett bakslag. Jag ville backa ner i sängen och sova hela dagen! Usch! Jag vill ha vååååår! Jag vill ha söta ballerinaskor och sitta ute på rasten och sola!
Tandläökaren ringde nyss och gav mig en tid nu på morronen. Fick iaf en bortförklaring då till varför jag inte är med och dansar idag. Vill inte vara med för att när man visar upp något för hela skolan efter ett år vill man ju visa upp det bra man gjort. Visa hur duktiga vi blivit:P men istället får vi göra en dans nästan ingen av oss kan och i stilen modern :O Varför?! Ingen av oss är direkt stolt för att visa upp en ful dans. Jaja..nu slipper jag ju iaf. Ska åka till skolan efter iaf och titta på alla andra:) Det ska nog bli ganska roligt!
Nu ska jag gå och borsta tänderna! :D
Kyss

Vår och jordgubbar :)

Äntligen vår! Även om ja vaknade med en lätt baksmälla (inget mot Mickans) känns livet otroligt mycket lättare när de är fint väder! Å stämningen blev bara mysigare av en stor skål full me jordgubbar :D Idag blire nog plugg me Linn (panik) och sen en fika i stan me nåra:) Glada nyheter också:) : nästa helg är planerad redan nu (ovanligt). Fredag - Fest hos Frida, Lördag - Utflyttningsfest hos Furu. Bara en pluggvecka tills dess! hehe pussar

Jordgubbar

Påskafton!

Igår blev det en efterlängtad partykväll efter en veckas arbete. Jättekul att träffa alla gamla vänner:D Slutade mindre roligt med bråk men de goda övervägde:) Mickan va hos David..tror dom har gjort slut nu.   :(    Kan inte fatta det! Världens sötaste par... och de var verkligen en skitsak som va orsaken. Hoppas verkligen att dom ordnar upp det. Idag är de påskafton och jag hoppas de blir lite party ikväll för Mickans skull. Jobbigt att bara sitta hemma å deppa! Men innan de blir det påskmiddag me släkten:) Mys! Massor me godis, Mums! Glad Påsk!
Påskafton

Thorsten Flinck är en jävla tönt

Thosten Flinck kliver in på en herrekipering och har väligt svårt att bestämma vad han är där för att köpa. Han springer fram till kalsonghyllan, men frågar sedan vart kavajerna är. När han visats fram till en rad ber han stressat om stl 52. Han provar...den sitter perfekt. "En t-shirt, t-shirt måste jag ha". Han  tydliggör tidigt att han är känd och söker starka reaktioner. "De ser ju för uppklätt ut med en skjorta i TV-rutan!" Han föreslår att han ska få rabatt eftersom: "Jag är en fattig kommunalarbetare och jag kommer ju ha den här kavajen och t-shirten i TV, de blir ju reklam!". Han nekas och kommer efter en stund på att de nog är hans tur i kön på Nordea nu. Han har vid det här laget t-shirten på sig och undrar om han bara kan få gå iväg med den och sedan komma tillbaka. "Jag lämnar min kavaj här som pant.. de är Acne!" säger han. "Om jag inte kommer tillbaka så tjänar ni ju endå en tusing om du ringer till aftonbladet!" Säljaren flinar och säger att de är ok.

Vid ett annat tillfälle kommer han in i samma butik. Han tar upp 5 timmar av en av butikens säljare. När han bestämt vad han vill ha säger han att han måste till en bankomat (Varför inte betala med kortet?). Han lämnar kläderna vid kassan och springer ut. 5 min...30 min...1 timma...2 timmar och ingen Thorsten har dykt upp. Dagen efter kommer Peter Dalle in för att be om ursäkt å Thorstens vägnar.

Vilken jävla tönt Thorsten är! Han lever på sitt kändisskap och är bara totalt pinsam! Han nämner även att aftonbladet gärna vill ha saftigt skvaller om den muppiga skådespelaren och regissören. Det skulle inte förvåna mig om han betalade aftonbladet för att bli skriven om några rader ibland. Helt seröst! Det är bara så skrattretande med kändisar som tror sig. Såå ocoolt!
(Historien är helt sann och kommer från en hemlig källa;) )


Jobb, plugg och en tråkig helg!

Hello! Hade helt glömt bort bloggandet.. men men! Är äntligen klar med jobbet för de här lovet! Såå sköönt.. och ännu skönare blir de när pengarna kommer in på kontot! Åker till London vecka 18 så måste spara massa pengar till dess!
Ikväll blir nog en tråkig kväll. Skittrött, men de går ju massa bra på TV  så jag tänker nörda mig i TV-soffan. Mobbat men såå skönt! Har tyvärr massa plugg i helgen också.. en hemtenta som ska vara inlämnad på tisdag. Gah! Har knappt börjat.. men ja.. Låter som en riktig rolig helg jag har framför mig va? Usch usch! Kommer snarare vara utbränd istället för utvilad när jag kommer tillbaka till skolan. Får som vamligt bita ihop och tänka på bättre tider! :D
Pussss