Julstämning

Hej!
Historia-"provet" (rollspel) imorse gick ganska bra. Faktiskt bättre än förväntat till och med:) Slutade för dagen redan halv tio, så idag har jag verkligen slappat ordentlig framför tv'n och pluggat lite med jämna mellanrum! Imorn är det prov, och jag fattar fortfarande inte allt. Men, jag är trött och det är bara hålla tummarna. Får väl gå upp imorron bitti och plugga lite innan skolan. Börjar inte förrän tio och det är ju 1 december, så julkalendern får dra upp mig:D Haha. Jag har sagt det förut och jag säger det igen - även om julkaldenern är mest för barn så är det en tradition! Och jag, jag håller på traditionerna;) Haha. Finns det något mysigare än att gå upp och sätta sig, med filt och te, tidigt en kall decembermorgon framför julkaldern? Icke. Har också hört att den ska vara den bästa sedan "Mysteriet på Greveholm". Ja, det får vi hoppas!

Imorgon ska det julpyntas lite också. Upp med nya gardiner, fram med massa ljusstakar och baka pepparkakor. Mamma har precis gjort degen.. jag älskar julen! :D

Blev tyvärr ingen julmarknad för mig idag. För mycket plugg, och nu har jag ju iaf försökt lära mig. Det dämpar det dåliga samvetet en aning. Nu är det god natt. Imorgon blir det julkänslor för fulla muggar!
Puss

6 timmar !!!

Nu har jag pluggat i 6 timmar. 6 timmar!!!!! Helt sjukt. Men, nu orkar jag inte mer. Det får helt enkelt gå som det går imorgon.. lite smartare måste jag ändå blivit på 6 timmar! Haha.

Måste bara
länka till Vickys skumma inlägg om naveln! Haha, alla har vi roliga tankar och funderingar. Men, jag tror Vicky tar priset!

Puss och godnatt!
Kanske tar och kikar lite på djävulen bär Prada igen.. innan den ska tillbaka redan imorn! :)

55561-334

Onsdag - en bra dag

Aloha!
Idag har jag lämnat in Tyska-projektet och haft ett litet Info o Layout-prov. Det gick bra och jag fick tillbaka matte-provet. Måste säga att jag blev mycket chockad av resultatet! Positivt, som tur va:) Hade bara väntat mig ett väldigt svagt G, om ens det eftersom jag klantat mig. Men, eftersom jag hade påbörjat lite uträkningar hade jag samlat på mig VG-poäng och det räkte för att få ett VG! Det är verkligen bra när man förväntar sig att kanske få IG!

Inte nog med det, flera bra saker har hänt idag. Slutade tidigare från naturkunskapen och fick äntligen låna Djäulen bär prada av Viktoria idag! Woho, jag är helt lyrisk:D Den var minst lika underbar som jag trott och ska få en självklar plats i min, inte ännu så påbörjade, DVD-samling!

Nu till mindre roliga saker. Måste råplugga historia tills imorn! Det är dock också enda lektionen imorgon pga några inställda lektioner! Kanske, kanske hinner jag plugga färdigt till företagsekonomi-provet innan kvällen imorn så jag får gå på julmarknaden! Hoppas, hoppas...
Puss

55561-333

Vems är den sista potatisen?

Cheases.. nyss ätit middag och lämnade matbordet efter att vi suttit och duskuterat vem som hade mest rätt till den sista potatisen som pappa roffat åt sig. Haha, det roliga är att det verkligen är typiskt min familj. Ingen ville egentligen ha den, men det var en princip-sak och handlade om stil, kom vi fram till. Mamma, som alltid vill vara alla till lags, sprang snabbt och hämtade makaroner som ersättning för potatisen. Hon är så snäll, men nej tack. Princip-sak sa vi;)

Well well, nu ska jag koncentrera mig på Fula Bettan!

Jag vet någon som behöver potatis mer än mig ; )

55561-332

Victoria's Secrets

Heta underkläder från Victoria's Secrets kollektion!



Bild 2 är klockren, me like:)

Snart jul?

Hej!
Idag hade vi vollyboll-dag i skolan, men jag och Mickan valde att åka en sväng till simhallen och sen "gick vi en joggingtur", hehe. Allt är bättre än att sitta på lektioner till halv fem iaf! Slutade runt 12 och åkte till Jakan. Käkade en jättegod köttfärspirog på Tasty´s och tänkte shoppa lite julklappar, men hittade bara en tröja, två puder och nagellack...till mig själv, of course!

Nu blir det tyska-plugg och ska försöka hinna med lite annat också, för att på torsdag vill jag inte behöva sitta med skolböckerna då det är första julmarknaden i Sundbyberg för i år. Det är mysigt värre! Julen är snart här och på fredag blir det pepparkaksbak.

Har varit svårt att komma på vad jag önskar mig år. Mycket ovanligt, men har iaf kommit fram till att det här inte skulle sitta fel:

- Åre-resan
- Pengar
- Sex and the City-boxen
- Massor av oväntade små prylar (hud-produkter, underkläder m.m)

55561-326
Puss

Söndag utan jobb - lovely

Klockan är snart halv 6 och jag sitter fortfarande i morgonrocken. Underbart! Har varit jätteskönt att vara hemma en söndag istället för att jobba. Fått massa plugg gjort och trots att det bara är en bråkdel av allt så känns det jätteskönt! :)

Igår blev det lite party-party hemma hos Andreas. Eftersom han bor ute i skogen så skulle bror min komma och hämta mig vid halv ett (pga plugget idag). Men, jag hade tydligen trevligt där och kom hem vid halv 4 istället. Ooops. Men jaja, har inte tagot så stor skada av det idag iaf. Känner mig ganska pigg så ikväll blir det nog till och med gympa. Eller en promenad bara kanske?

Sen ikväll väntar ett nytt avsnitt med
Kaj Modin:D Love it!

Hm, Bittan och Paris - en bra kombination? Det är väl bra att Brtiney är ute och roas sig nu när hon är nybliven singel, men med barn kanske hon inte ska gå tillbaka till sitt gamla party-liv tillsammans med skandaldrottningen Paris? Vi får nog inte se Britneys nya "mogna stil" på ett tag..
55561-325

Lördag

Hej!
Dags för mig att göra en come-back i bloggen;) Haha.
Igår blev det filmkväll hos Ea. Såg
Just my luck. Hur överdriven som helst, but I loved it! :D Skönt att mysa till det, eftersom jag tillbringat hela den här dagen till plugg. Underlättade helt klart att va pigg och mjycket passande för det har ju regnat sen jag vaknade! :S 
Mycket i skolan nu, så imorn har jag tagit ledigt från jobbet. Behöver en hel plugg-dag med mamma! Ska iof förmodligen på fest idag, men ska dra mig hem relativt tidigt. så jag inte är död imorn!

Men, ikväll ska jag bara glömma allt som har med skola att göra! Party;)
Puss

Suck

Jag är trött på skolan! Varit ledig idag och försökt ta tag i plugget.. men jag vet inte hur jag ska bära mig åt! Måste lägga mig och läsa, I guess :(

Breakdown coming in?

Puh! Ledsen, men jag hinner verkligen inte blogga. De stunder när jag har tid, är jag alldeles för trött för att sitta framför datan! Får nya läxor varje dag, och jag som inte ens hunnit börja med de vi redan fått. De kommande veckorna består av massvid med prov och inlämningar, så jag går i princip bara och väntar på "the breakdown". På torsdag har jag iaf studiedag, så då ska jag försöka hinna plugga undan lite av det!

Ikväll blir det gympa. Missar Ugly Betty, men det var ju nästan en hel vecka sen jag tränade, så får bada det och se när jag kommer hem. Mamma har köpt ett nytt Chai te som vi ska prova. Det luktar ljuvligt! :)


Victoria fick gå utan David på TomKat's brölopp. Han var ju tvungen vara i Madrid när Real spelade match, trots att han själv inte var med. I wonder why? :S

Fest-bilder

Halloj!
Det har blivit lite bloggande idag, men desto mer plugg.. prov imorn. Suck.
Men här kommer iaf lite uppiggande bilder från PIMP's and hoe's-festen:)
Puss


PIMP's and hoe's

Festen igår blev jätterolig! Bjöds på tårta och skumpa och det var hur kul som hlest att träffa alla igen. Även måånga nya ansikten:) Killarna hade satsat stenhårt på PIMP-utklädseln, vilket var jättekul! Massa blingbling, hattar, päls och solbrillor. Haha, verkligen inte deras stil, så det va mucho fun;) Jag drog iaf på mig ett linne som var väldigt u-ringat:) Ända till naveln faktiskt, haha. Jag ska försöka få fram lite bilder från kvällen. Många som hade helcool utstyrsel!
Nu ska jag kolla klart på Top Model och sen sticka ansiktet djupt ner i matteboken!
Puss

55561-303

Dags att parta loss

Woho! Det är äntligen helg och trots att det betyder plugg och jobb, så ska jag iaf få parta loss ikväll! :D David fyller år och vi ska åka ocg gratta honom med tårta och ballonger! Haha. Kul att träffa nacka-killarna igen.. var ett bra tag sen! Men, va har de hittat på för tema? :S Jo, vi tjejer ska vara slampiga och killarna.. gissa tre gånger! PIMP's! Sämst! :D Ok, u-ringat kan jag ha, men längre går jag inte! Orka strutta runt med kort kort på tåget, no way;)

Yes, men det ska blir kul iaf! :) Behöver verkligen få glömma plugget för en kväll! Och igår sa mamma att hon ska köpa en klänning till mig (jul/nyårsklänning) för att jag har varit så duktigt! Woho:) Så, nu måste jag bara hitta en supersnygg!
Puss

55561-302

Design?

Jag är stolt över mig själv! Har pluggat matte efter skolan i tre timmar, och det är väldigt bra för att vara mig! :D Har mycket kvar att plugga till provet på tisdag, men nu har jag kommit en bit på vägen:)

Är sjukt trött också, därför orkar jag inte blogga "ordentligt" :P Ska göra lite te och snart börjar Work Out!
Puss

P.S. Kom igen nu! Ingen som kan hjälpa mig med designen på bloggen?! D.S.

55561-301



Sömnlös natt

Igårkväll gick jag på tant-gympan. Ska försöka gå varannan dag nu, vilket jag gjort den senaste veckan:) När jag kom hem drack jag kaffe, vilket visade sig vara ett stort misstag. När det var läggdags var jag inte speciellt trött och ju mer jag tänkte på att jag verkligen var tvungen att somna, för att inte vara dödstrött dagen efter, blev det bara svårare. Somnade väl runt halv 4, så jag fick ungefär 3 timmars sömn. Alldeles för lite för mig!

Hade iaf lite tur. Har bara haft en lektion nu på morgonen och ska gå å lägga mig en stund nu, inna jag måste tillbaka till skolan 12.45!
Puss och god morgon/natt!

Fler än jag som är trötta?

55561-300

Little Ant & Dec...

... är skönast! Haha, här intervjuar de Kylie Minogue, Victoria Beckham, David Beckham och Robbie Williams :)

55561-299

Back to the 90's

Halloj!
Hemma efter en mörk, trött dag. Trött var ordet! Som en liten uppmuntran fick jag iaf gå tidigare från engelskan för att åka till medeltidmuséet med historia-klassen. Mycket bättre än en vanlig historia-lektion var det iaf! Nu har jag pluggat undan tyskan till imorngon också, så ikväll ska jag kolla på tv utan dåligt samvete. Det är ju Ugly Betty! Yippi :)

Ok, Brittan. Vi har fattat att du gått ner i vikt, grattis! Men, var det tvunget att dra på sig kläder från
90-talet för det?

55561-298

Favorit i repris

Victoria gillar helt klart sitt.. hm..väldigt breda läderskärp!Jag tycker iof också att det är ganska
snyggt på henne!



Soft skoldag

Idag har det varit en underbar "skoldag"! Började dagen med att åka in till Stureplan. Vi var speciellt utvalda att få komma till TeliaSonera's kontor:) (De tar bara in en klass per år!) Det var jättefint där och oh, vad speciell man kände sig, haha! Säkerheten var tydligen på topp så vi fick namnbricka, blev fotograferade och sen fick vi dricka vad vi ville (kaffe för mig, of course), en stoor jättegod bulle och godis:) Hade en frågetävling och 6 i klassen vann priser. Bland annat en sak till mobilen om batteriet tagit slut, USB-minne och handuk. Jag sög tyvärr, så för mig blev det inget:P

Vi var klara vid tolv. Då gick jag med två tjejer från klassen, Mikaela och Alma, och köpte en chai latte. Sen - shopping. Hittade inga kläder, vilket kanske var tur eftersom jag verkligen måste spara! Jag och Alma åkte vidare till Odenplan och köpte Vouge-cigg. Så sött smala! (Ja, jag har slutat röka! Haha). Sen åkte vi till en china-affär på Fridhemsplan och köpte bantningste. Haha! Det ska tydligen rensa kroppen och jag antar att det är laxerande eller nått. Får hoppas att det inte blir så att man begöver gå på toa hela tiden:P Men, kul att prova! Grönt och nyttigt te var det iaf.

Kom nyss hem och måste sätta igång och plugga:( Suck. Ångest? JA. Men. det är bara sätta igång! Koka lite av mitt nya te och öppna engelska-boken. Fick reda på idag att vi har 110 (svåra!) glosor till imorn. Gah. Ska försöka hinna med tant-gympa ikväll också!
Kyss

Ungefär en sån här klänning vill jag verkligen ha! Alma hittade en liknande, men självklart var det den sista! :(

55561-293

Jobb på fars dag

Igårkväll blev det bara en hemmakväll och tittade på Coyote Ugly. Skönt eftersom det som vanligt var jobb idag. Gick upp vid halv nio och sjöng för pappa. Tofflorna var för små, men det har de bytt under dagen och han blev glad för glasen också:) Brukar alltid åka till morfar på fars dag, men i år fick mamma och pappa åka dit själva. Synd..hade inte alls lust att jobba, men det gick bra iaf, och nu är jag sjukt trött. Jag har upptäkt att kocken där vi jobbar är jättelik (okej, kanske inte på den här bilden)  Jacob Eklund, haha!

Nu har jag kollat på Mäklarna och ska försöka göra lite Tyska-läxor!


Sienna måste hållas i koppel, igen? :P

55561-292

Shopping

Puh, trötta fötter, tunga kassar och en alldeles för varm jacka för en shoppingdag. Men, mycket uträttat har vi fått:) Köpte jättemysiga tofflor till pappa och två glas (1 vinglad + 1 ölglas som saknades i samlingen)från Lasse Åberg. Det tror jag han blir glad för:) Till mig blev det lite fynd: ett par svarta byxor och en mörkblå farfars-tröja:) Hittade också bruna sammetsgardiner till mitt rum!

Nu blir det mat:)
Ciao

Morgon-gympa

Igår skippade vi Wallander-filmerna och hyrde istället the Omen. Gick hem till Johan och kollade på den med Ricki, Marcus, Tobbe, Johan och Ante. Den va bra, men slutet var cp, som i alla skräckfilmer :)

Idag har jag och mamma gått på morgon-gympa. Fan va härligt. Har verkligen längtat efter att träna och jag mår toppen:) Haha, måste verkligen sätta igång ordentligt nu. Jag vet, jag vet.. jag har sagt det alldeles för många gånger utan resultat, men jag ska försöka ta mig tid!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka och leta efter en present till pappa. Något måste det ju finnas som ha vill ha!
Pussiluss

Ovänner igen?

"Men nu är fredspipan färdigrökt, och stridsyxorna har grävts upp igen." Eller? Här hör vi Lindsay kalla Paris för en F*tta. Lindsay har tydligen blivit upprörd över att Paris pratat med exet Harry och sedan hånglat med exet Stavros. Stackars små rika flickor..

55561-290

Härliga Fredag

Idag fick jag en liten sovmorgon. Skönt. Hade bara två lektioner också:) Härliga fredag!
Efter skolan åkte jag med Mickan till stan. Var meningen att jag skulle hitta en present till pappa, men han är nog den svåraste person jag vet när det gäller presentköp. Hittade ingen varken till honom eller till mig, kanske bra eftersom jag måste spara pengar redan nu till nästa sommar (även påsklov). På H&M fanns endast ett fåtal klädesplagg kvar från Viktor&Rolf-kollektionen. Massa vita t-shirtar med deras tryck fann ju, men vem vill ha en "reklamtröja"?:S Hittade även klänningen som jag visat
här, men den var tyvärr en besvikelse IRL.

Hungriga som vi var skulle vi hitta nått mysigt ställe att sätta oss på. Hade dock lite svårt att bestämma oss. Gick in på flera olika ställe och i kön kom vi ju självklart på ett bättre ställe. Efter mycket om och men..ja, gissa vart vi hamnade. Docken! Haha, jättemysigt. Dessutom byggde de och och vi satt vi utgången där det blåste kallt:P Cheesburgaren och pajen var däremot godare än något annat:) Nyttigt och bra! (Blev ju ingen after work-gympa heller men imorn klockan 10 har jag lovat mig själv att gå!)

Mickan är ju så söt också: "Kolla, den här vitamin-burken har mamma köpt till mig. Jag tar en om dagen och när den är slut ska jag köpa en ny. Innan den är slut så åker vi till Åre!" :D Haha, sötnöt!

Ikväll ska vi äta Sushi, vilket har blivit fredags-maten för min familj. Sen blir det filmkväll. Mys. Ska hyra dom nya Wallander-filmerna och äta massa popcorn:)
Puss

Häxpose?
55561-289

Work Out

Work Out är definitivt ett an favvo-programen just nu. Love it! Det går på tv4 plus och just nu pågår avsnitt 3/6, men det är aldrig försent att börja titta! Hm , jag får lust att träna. Och det behövs, verkligen! Ska väl gå på after work-passet imorn:)

55561-288

Klänning

Det är inte ofta jag använder klänning. För mig känns det alldeles för uppklätt till vardags. Rättare sagt: jag har ingen "vardags-klänning". Men, jag blev iaf jättesugen på den här klänningen! Skulle va jättefin att ha på nyår. Blir det inte denna, så en annan. Det här nyåret ska jag ha "den lilla svarta"!

55561-287

Prov

Tack för tipsen om fars dag-present! Får ge mig ut i kylan och leta imorgon:)

Idag fick jag inte gå hem från skolan förrän det hade blivit riktigt mörkt. När jag skulle ha naturkunskapsprov var jag jättetrött, hungrig och hade ingen lust alls. Men tanten som delade ut proven gav mig en kaffe-tablett som var jättegod och sa lite uppiggande ord så det genast kändes lite bättre. Provet gick faktiskt bra, kändes det som! :) Fick reda på geografi-betyget från projektet idag också - MVG, woho:)

Fars dag!

Gah! På söndag är det fars dag! Till skillnad från många andra, kan jag inte köpa kläder/slips och sånt till min pappa eftersom han jobbar i en klädaffär..det skulle med andra ord inte vara så kul att få något från konkurrenterna. Så, vad kan då jag köpa till pappa? Hjälp mig, har ni några tips?

55561-285

Stackars Kevin?

Kan inte låta bli att tycket lite, men bara lite, synd om Kevin.. Kolla här

Skilsmässa

Trots att jag försökt peppa upp mig med att veckan snaart är slut, har den här dagen varit hopplösare, segare och tråkigare än på länge! Blev inte på bättre humör i skolan för att jag visste att det bara var att gå hem och fortsätta plugga inför provet imorgon! Kände hur luften och orken bara pös ur mig. Jag har vittnen på hur jag bara sjönk ihop, haha!

Men, nu har jag iaf lite koll på vad provet går ut på och det blir nog en lång natt:P Har bestämt att jag ska försöka tvinga mig själv att kunna allt innan jag får stänga ögonen. Ha! Och det försöker jag tro på själv?:P

En glad nyhet är iaf att Britney Spears verkar gladare än på länge:) Något stämde nog inte riktigt i hennes förhållande med Kevin och hon har nu begärt skilsmässa! Se hur glad hon är bara senare samma dag!


Tisdag

Efter en lång och tråkig skoldag gick jag hem och pluggade vidare till naturprovet som jag har på torsdag. Duktigt va? :) Fick reda på lite betyg idag också. VG på projektets muntliga och skriftliga, vilket jag är nöjd med eftersom jag trodde att jag inte presterat bättre än G! MVG på företgasekonomi-provet och VG på företagsekonomi-delen i projektet. Nöjd med det också eftersom jag hade en tuff period i skolan just då. Har ju historia A och Natur B vid sidan av, så det blev stressigt. Skönt att vara nöjd. Det ger en knuff framå och nu orkar jag ta itu med mina nya uppgifter:)

Skulle gått på gympa idag, vilket jag såg fram emot, men det blev ett stort missförstånd här hemma. Nu är det iaf bra igen och man måste se det postiva i det hela - jag missade inte Ugly Betty! Det var superbra, tycker jag. Det fyller ut tomrummet efter Desperate Housewives:)

Imorn är det bara halva veckan kvar! Woho;)
Puss

Epilepsi

Söta lilla Romeo Beckham, 4 år, har epilepsi. Det förklarade Victoria när Romeo höll för ögonen och skrek av rädsla. Stackarn.

55561-281

Ugly Betty

Woho! Ikväll är det premiär för Ugly Betty på femman kl 20.00! Missa inte!

55561-280

Aloe-Vera kväll

Nu blir det Aloe Vera kväll här hemma:) Mamma har ringt hit lite kompisar och ska försöka sälja lite av hennes älsklingprodukter:) Det blir mysigt. Får se om jag blir lika övertygad som henne om att Aloe Vera är superprodukter! :)

Har tänt massa ljus, gjort drinkar och ställt fram massa frukt och naturgodis. Så, mysigt är det iaf! :)

Update: Kvällen styrdes upp av en jättetrevlig söt tjej (ska jag kalla henne kvinna? 45-års åldern). Jag måste säga att jag är förvånad av hur mycket aloe veran hjälpt människor i hennes familj och närhet! Jag är superövertygad om att dte är bra och jag ska börja ordentligt redan ikväll! Så får vi väl se om jag mår bättre och har fått finare hy om ett par månader:) Jag har ju även turen att ha mamma som säljer, så kostnaden står inte ivägen, även om det är mamma som betalar nu. Men i framtiden:) Har man börjat har jag svårt att tro att det är lätt att sluta! (Inte beroende, men man vill nog iaf inte va utan, iaf av de hon berättat ikväll). Råder alla att investera i ett längre och hälsosammare liv!

55561-279

Slut på lovet :(

Imorse va det riktigt jobbigt att gå ur sängen, trorts att jag lagt mig tidigt. Lovet är slut och jag känner mig allt annat än utvilad. Eller, har man blivit lite lat kanske? Enda ljuspunkten på den här skoldagen var att vi hade step-up på gympan! Skitkul:) Passade iaf mig perfekt!

Nu ska jag sätt mig och försöka plugga lite till natur-provet. Minst en timma om dagen borde jag orka med:P

Snart kommer Agent Provocateur-butiker till Sverige! :D

55561-278

Scary

I guess Halloween is over, men celebsen har bjudit på, minst sagt, många olika varianter. Några har riktigt spökat ut sig, men andra sett sin chans att få se lite extra nörd-sexiga ut! :D


1. Seal och Heidi Klum
2. Tyra Banks
3. Travis Barker
4. Paris Hilton
5. Holly Madison

Jobb

Halloj!
Mjölk- och vattendrickandet igårkväll och inatt gjorde verkligen susen! Mådde bättre än väntat idag. Visst, är trött efter en hel dag med jobb och somnade i bilen hem, men dagen gick fort vilket var jätteskönt! Jag och Josse hade traskat upp till Konsum innan jobbet också för att handla godis. Haha. Kan tänka mig att dom som jobbade undrade lite när vi kom in lite nyvakna, risiga och osminkade! För att handla godis dessutom! Muppar vi är :) Men iaf, lite godis höll mitt blodsocker uppe hela dagen :P

Nu har jag kollat på Mäklarna, som bara blir bättre och bättre för varje avsnitt, och pluggat undan en laborationsrapport som ska lämnas in imorn! Nu ska jag lägga mig och kolla lite på tv med en kopp te, innan skönhetssömnen!

Puss
P.S. Fick en kommentar från Trälen-Lina
här. Tack, det var kul:) Haha, hon verkar så sweet:) D.S.

Saturday night

Kvällen hos Ea blev jättetrevlig:)  Middagen bestog av tacospaj och ost och skink-paj med kladdkaka till efterrätt. Mums! Hade siktat in oss på att dra vidare på en fest, men pga att killen "skulle få städa huset själv" ångrade han sig! Trist. Men, kanske var lika bra. Jag och Josse drog hem med gott samvete redan halv tolv. När vi kom hem var vi väl lite fnittriga och det hela förvärrades genom att vi tänkte på det. Gick till övervåningen där mamma, pappa och mina gudföräldrar satt och storrade ut oss. Josse går vant fram till kylen för att hälla upp två stora glas mjölk, medan jag står och försöker göra mig osynling men huvudet mot ett skåp. Haha, ne så dragna var vi faktiskt inte, men hela situtationen var så bisarr. Haha! Jeje, men det bjuder vi på.

Nu blir det sängdags och massa vatten-frickande för minsta möjliga bakfylla imorn! Har bestämt oss för att dra till konsum innan jobbet för inhandling av varmt bröd och godis, haha.
Puss puss

55561-272

Carrie

I Like

Halloween

Usch, vad det är tråkigt att plugga! Föredrog att städa lite och hänga upp mina tavlor och tv:n på väggen istället! Nu ska jag fixa lite naglar och fundera på hur jag ska sminkas ikväll. Mycket svartsotade ögon kanske? Det får iaf vänta lite..mitt smink har jag glömt hos Ea. Suck. Det blir iaf halloweenmiddag där ikväll och efter det är det väl ganska oklart. Men jag hoppas och tror på en kul kväll! Jag ju iof lovat mig själv att aldrig mer vara bakis på jobbet, me det känns som att jag får lova om det efter arbetsdagen imorgon! Haha:) Det ska nog gå bra. Jag har ju Josse, som förmodligen får en värre baksmälla än mig:D

Ikväll ska jag försöka se till att Josse tar lite fina bilder som jag sen kan lägga upp! (Det är ju känt att det mest blir cp-bilder när Josse är på lyset, haha)

Glad halloween!

55561-271

Skandal

Senare under dagen, som är den sista riktiga dagen på det här lovet som gått alldeles för fort, åkte jag, mamma och pappa till farmors grav. Mysigt. Hittade förresten tre guldramar som jag ska ha över sängen med korten jag hittade på IKEA:) På hemvägen åkte vi och köpte sushi. Fick, när vi väntade på maten, smaka en annorluna sushibit som var supergod! Måste ta reda på vad de hette för det ska jag absolut beställa nästa gång!

Josse kom hit för en SATC-kväll, men först blev det Idol och Hey Baberiba. Vilken skandal att Danny åkte ut! Helt sjukt. Trodde inte mina öron. Ska jag vara ärlig lyssnade jag inte ens på vad Bråding sa för namn. Var övertygad om att Cissi skulle åka! Jag är så störd på att ingen (inte ens på eftersnacket!) kunde säga till hela Sverige att hon faktiskt sög! Och hur kan juryn spakla över hennes falsksång med att det var känslor, när Johan minsta lilla felton var helfel. Dessutom kan dom vinkla det där så mycket för att ha kvar sina favoriter. På tillbakablickarna tar det självklart å visar klippet med Johans falska ton, och inte resten när han verklugen var bra. Ok, nu låter det som att Johan är min favorit, vilket han verkligen inte är. Han borde hängt löst tillsammans med Cissi. Men åh vad hela Idol störde mig ikväll! Att Danny åkte ut är helfel och visst, det är publikens fel. Och här sitter jag och klagar, som faktiskt inte ens röstat. Men, jag säger bara: skandal !!

Muntrade upp oss lite med SATC sen iaf! Och åh vad man blev sugen på att ha nån att gosa med. Haha:)
Nu är det nog dags för: puss och godnatt!

55561-270

Småshopping på IKEA

Hej!
Trots att det blev lite mini-party igår, drog jag hem ganska tidigt. Var partysugen men jag var verkligen jättetrött och små irritationer uppstod. Blev istället desto piggare imorse, när det var dags att åka och prata lite med doktorn:) Efter det åkte jag och mamma en sväng till
IKEA och handlade lite till rummet. Hittade inte allt jag skulle, men det blev iaf mysbelysning (fast guld istället för silver), galgar, ljus  med dekorationssand i guld, småtavlor och doftljus (brunt - choklad, beiget - kola och vit - kanel) som luktar supergott! Sen köpte mamma lite roliga småsaker också:) Älskar att gå runt och slänga ner massa krimskrams i IKEA-kassen! Det blev en minnesfylld lunch - köttbullar:) Åt alltid det som barn när man va på IKEA, vilket va enda ljuspunkten då, haha!

Mormor och morfar kom förbi på en fika nyss:) Kul att träffa dom! Åt kringlor, mums! Fick "en slant" också, inte helt fel!

Halloweenmiddagen blir förmodligen imorn, så ikväll fortsätter kanske jag och Josse vårat Sex and the City-marathon! :) Ja, om det inte blir party dvs!
Pusspuss


Förar

Halloj!
Idag blev jag i princip klar med rummet:) Är faktiskt nöjd, men ska åka och handla lite småsaker imorn på IKEA och byta till parkettgolv om två veckor, så bild får jag lägga upp när allt är klart!
 
Ikväll har vi käkat middag hos Ea. Mys. Nu är det lite förkrök som gäller!
Tänkte också meddela att den inte så aktiva
Mikaela har börjat blogga igen. Haha, vi får se hur länge de håller:D

Ugly

Fejkbränna, extensions (påklistrad lugg:S) och ofräsh look. Hm, så man ska se ut? Nje, även celebsen kan faktiskt misslyckas rejält. Jag gillar mer den fräsha looken! :)


Bloggstopp

Hej! Satte igång att göra iordning rummet i måndags. Hela rummet står tomt, och därför har det inte blivit mycket till bloggande de senaste dagarna. Här får ni iaf en liten sammanfattning på vad jag haft för mig.

Övningskörde till olika affärer för inhandling av färg, tapeter och annat material. Valde en ljus brun-beige färg till tre väggar och en fondvägg med en mörkare brun och ett mönster med guld i:) Riktigt
mysigt kommer det bli! Det blev inte IKEA, utan det får bli senare i veckan för lite små-prylar att göra rummet snyggt med:) Får lägga in n bild på rummet nä det är klart:)
På kvällen träffades jag och några tjejer för fika på Alexandra. PLanerade Åre-resan lite:) Mickan har nämligen fixat stuga, Woho:D Och hittade bussbiljetter för bara 500 kr tur och retur! Som hittat!

Igår (tisdag) blev det massa plugg och DH-kväll på kvällen. Extra långt avsnitt, mys! Skit bara att det var sista avsnittet, vilket alltid slutar sämst! Haha. Längtar redan efter nästa säsong.

Imorse låg en tunt, tunt snötäcke på marken. Första snön! Fick en jättemysig känsla, men såg sen att det stormade, och det var väl inte lika härligt. Har iaf inte behövt gå ut idag ännu. Har pluggat hela morgonen. Känns jättebra så här i efterhand. Nu är det nog inte så mycket kvar! Ska nog ta en sväng in till stan idag med Ea och Mickan, för lite Halloween-shopping. På lördag bli vi pumor, haha:D (Vet btw inte om jag tycker att Lindsay's haloween-utstyrsel var så jättefin, inte den här heller. Pyjamas?)Ska laga middag tillsammans och festa efteråt. Det blir nog superbra!
Puss puss