Bloggstopp

Hej! Satte igång att göra iordning rummet i måndags. Hela rummet står tomt, och därför har det inte blivit mycket till bloggande de senaste dagarna. Här får ni iaf en liten sammanfattning på vad jag haft för mig.

Övningskörde till olika affärer för inhandling av färg, tapeter och annat material. Valde en ljus brun-beige färg till tre väggar och en fondvägg med en mörkare brun och ett mönster med guld i:) Riktigt
mysigt kommer det bli! Det blev inte IKEA, utan det får bli senare i veckan för lite små-prylar att göra rummet snyggt med:) Får lägga in n bild på rummet nä det är klart:)
På kvällen träffades jag och några tjejer för fika på Alexandra. PLanerade Åre-resan lite:) Mickan har nämligen fixat stuga, Woho:D Och hittade bussbiljetter för bara 500 kr tur och retur! Som hittat!

Igår (tisdag) blev det massa plugg och DH-kväll på kvällen. Extra långt avsnitt, mys! Skit bara att det var sista avsnittet, vilket alltid slutar sämst! Haha. Längtar redan efter nästa säsong.

Imorse låg en tunt, tunt snötäcke på marken. Första snön! Fick en jättemysig känsla, men såg sen att det stormade, och det var väl inte lika härligt. Har iaf inte behövt gå ut idag ännu. Har pluggat hela morgonen. Känns jättebra så här i efterhand. Nu är det nog inte så mycket kvar! Ska nog ta en sväng in till stan idag med Ea och Mickan, för lite Halloween-shopping. På lördag bli vi pumor, haha:D (Vet btw inte om jag tycker att Lindsay's haloween-utstyrsel var så jättefin, inte den här heller. Pyjamas?)Ska laga middag tillsammans och festa efteråt. Det blir nog superbra!
Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback