Äntligen helg

Hej!

Nu är skolveckan äntligen över och det fina vädret håller i sig. På så glatt humör (trots att provet inte gick alltför bra idag) att jag tog en joggingtur efter skolan. Det var inte igår det hände sist:P Men skönt va det! La mig en stund i solen och bara hade det bra efter det:)

Imorn ska jag jobba så jag har en lugn kväll framför mig. Ska träffa Vicky, ta ett glas vin, kolla en rulle och bara mysa:) Precis vad jag behöver efter en vecka i skolan med andra ord! Nu ringde pappa också och frågade om jag ville ha Sushi också. Mums!

Ha en jättebra fredag!
Puss

image491

Sommaren närmar sig med stora steg

Idag har det varit sommarvärme ute. Så skönt! Köpte en sallad på lunchen och satt ute i solen och åt. Sådana dagar får en verkligen att orka med skolan. Hade mentorssamtal idag också, och det gick bra.. men ska bli lite seriösare i skolan nu det sista veckorna! Så, ikväll/inatt blir det råplugga inför provet imorn.

Har varit ute på promenad med Mickan och träffade sen också Madde. Trevligt, trevligt! Helt lyriska över våra resor. Tiden kommer gå otroligt fort nu och jag är på bättre humör än på länge!

Godnatt, för er som inte har plugg;)
Kyss

image490
Imorn åker shortsen på!

Sömnproblem

Fan, fan, fan. Hällt i mig kaffe för att orka sitta uppe och plugga.. och nu när jag har skrivkramp (i hjärnan) och vill gå å lägga mig, kan jag inte sova! Får väl räkna ett antal får...

Puss och (förhoppningsvis) godnatt!

image489

En underbar dag

Hej!
Idag har vi haft lovdag från skolan, vilket varit underbart skönt! Åkte med Mickan till Jakan där hon gick på nagelpåfyllning. Mötte hennes moster och blev bjuda på china-resturang:) Hur gott som helst! Blev lite shopping innan det var min tur att få lite maikyr. Tog bort franska manikyren igen och det blev superfint och naturligt. (En nagel är helt min egen nu, maha:) Mickan har iof varit lite duktigare och har inga tippar kvar)

Åkte till Kista där vi mötte Madde och shoppade lite till. Dagens inköp blev: ett bar klackskor, två klänningar, underkläder och en top.

Kvällen närmade sig och vi åkte åter till Jakan för att gå på en spelning - första i mitt liv:P Passade väl inte riktugt in bland alla hårdrockare men bandet vi var där för att se var skitbra och vi drog innan svartrockarna (haha) körde igång:) Riktigt trevlig dag med andra ord!

Nu kommer det mindre roliga - men let's face it. Har inlämning på geografin imorn och det är bara stoppa näsan i böckerna!

Puss!

image488
Min dag i bilder

Börjar se ljuset

Nej, nu ska jag föraöka ta tag i bloggandet igen! När man gjort ett uppehåll får man göra en liten ansträngdning innan man är igång igen.. och idag var en bra dag för det. Rätt uttr¨kad men på gott humör - solen skiner!
Har en hög med massa plugg, men eftersom vi har studiedag imorgon kan jag väl skjuta upp det några timmar? Ska gå ut på promenad med Mickan snart. Mycket välbehövligt både för kropp och själ! :) Inget går upp emot en lång pratstund med älsklingen!

Idag är det 56 dagar kvar till Sunny Beach och 27 skoldagar kvar till sommarlovet! :D Jag börjar se ljuset och det är underbart!

image487
Vårfin Jessica - Isn't she sexy? ;)


Snapsvisor

Full idag och full imorgon, så ser livet ut för mig
Jag ska aldrig svika flaskan, jag ska aldrig gifta mig
På min gravsten där jag vilar ska det skrivas i latin
att här vilar stoftet av ett jävla fyllesvin

Armen i vinkeln, blicken i skyn
Wiskyn var renat, så var det menat
Vårt mål - alkohol
Skål för den som tål!

Dessa två präglade vår vecka i Åre:)


Åre var nice :)

Kom hem från Åre natten till i måndags, men har inte hunnit skriva förrän nu. Resan har iallafall varit super! Blev sjuk, men det gick fort över så det försörde inget:) Party 24-7 sliter på kroppen måste jag säga:) Mycket varierande väder hade vi också. Bikiniväder ena dagen och storm den andra. Hade supertur med stugan också. Mycket bättre än förväntat! Bastu, diskmaskin (hade den inte funnits hade vi fått mycket svåra problem, haha), 3 sovrum, massa kanaler på tv'n och nice utsikt! Får väl berätta mer senare efter hand:) Här kommer iallafall några bilder:


Glad påsk och hej då

Dagen har fördrivits med Mickan. Kollat på filmer och myst:) Ska packa det sista och kanske ta en powernap nu!
Ha det underbart på lovet och Glad Påsk!

image465

Dagen är kommen

Äntligen! Dagen vi väntat på i nästan ett helt år är här! Ikväll åker vi till Åre och jag är mer taggad än på länge:D

Morgonen började bra med påskägg och en långpromenad med mamma. Härligt va det! Allt är i princip nerpackat och nu v'ntar bara en lång dag ensam hemma. Familjen ska åka upp till kusinerna i Dalarna, så det blir tomt hus. Får väl äta upp att långfredagen igår faktiskt inte tråkade ut mig, hehe. Men, får väl ta och kolla på lite film eller något. Är sjukt uppspelt:P

Pusss

Meatloaf

Dagens skönaste låt här!
Meatloaf - I's do anything for love

image463



Resfeber

Godmorgon godmorgon!

Idag är humöret på topp och det känns underbart! Solen lyser och imorn drar vi till Åre. Får verkligen hoppas att stormen där har dragit förbi när vi solstrålar kommer;) Nu har vi en målare här som ska fixa mammas och pappas rum, men efter det blir det en långpromenad med mamma, lite övningskörning, handla mat till Åre och slutligen packa för fullt. Hm, börjar nog få lite resfeber nu.. Tjejerna verkar partysugna, och jag med för dne delen, så ikväll blir det nog party. Eventuellt hemmafest men i annat fall drar vi ut. Kanske ska prova något nytt ställe för en gångs skull?;)

Ha en underbar dag!
Puss

image462
Cameron är nyinflyttad - till gymmet

Hallå, titta här är jag!


Äntligen lov!!!

Hej!

Idag har jag bara haft 2 lektioner och nu är det äntligen lov!!!! Det är otroligt skönt att få en veckas ledigt (tom lite mer) från skolan och bara åka iväg med vännerna ohc ha det underbart! För det är precis vad vi ska ha:D

Ikväll åker vi och handlar present till Ea och imorn blir det storhandla mat inför Åre-resan! Iii, vill börja packa!
Nu ska jag koka lite kaffe och mysa med en tidning!
Puss

image458
Snart glassar vi i snön, tjejer!

Update

Hej!

Precis hemkommen från mainkyren. Har kortat ner mina naglar ordentligt och dom blev jättefina - as usual. Mycket nöjd! Gick och åt en glass innan jag övningskörde hem också:) Årets första? (Nej, åt en i skolan här om veckan förresten)

I måndags sov jag, Mickan och Danni hos Stefan. Eller, jag och Mickan sov... Danni och Stefan satt upp hela natten och spelade tv-spel + kollade på film. Galningar. Blev väckt 06.50 och då hade dom inte sovit en blund. Upp pch gå till skolan. Dom kan inte varit så med på lektionerna;)

I tisdags träffade jag mamma och pappa igen efter resan till Wien. Dom hade haft det bra men kallt!
Jag har varit på väg och bli sjuk den här veckan och sovit otroligt mycket.. vilket nog behövs. Måste vila upp kroppen, för på lördag bär det av till Åre och då ska vi köra gärnet i 8 dagar! Hehe. Får hoppas på att Mickan blir ordentligt friskt tills dess också.. hon har typ feber nu:S

Oj vad jag babblar strunt. Ska fortsätta att hjälpa mamma å städa... sjukt kul;)
Puss so long


image457
Snart blir det galet mycket After-Ski!

Söndag

Hej!

Jag har haft långt ifrån tid att skriva sedan mamma och pappa åkte till Wien. Mickan har bott här sedan dess och även annat folk:) Har haft det supertrevligt med grillkväll, massa party och mys:) Idag kommer päronen hem, och jag och Mickan "flyttar in" hos Stefan som är ensam den här veckan, hehe. Eller ja vi får väl se hur länge han står ut med oss;)

Igår följde jag med Dan på en överraskningfest. Kom hem tidigt men det va trevligt! Idag har han åkt till Spanien.. kul kul. Och hinner väl inte träffa honom förrän jag kommer hem från Åre. Gah, Åre som vi har väntat på hur länge som helst.. och nu är vi snart där! På lördag bär det av:P Ska bli sjukt skönt att komma bort en vecka från skolan och bara leva livet:D

Ne, nu ska jag gå och göra mig iordning.
Puss

image456
Hur mår du?