Utvärdering av året som gått

Hittade den här listan hos princessan.blogg.se

Vad gjorde du 2006 som du aldrig gjort förut?

Bytte skola efter sommarlovet och pluggade hårdare än någonsin hela höstterminen. Fun huh?

Dog någon i din närhet?

JaL Två fina pojkar

Vilka länder besökte du?

Bara Frankrike

Vilket datum från 2006 kommer du att minnas, och varför?

Hm, sämst på datum men Åre- och Gotland-resorna var nice!

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2006?

Bl.a. ”Stars are blind” och “Glassigt”. Haha, bra låt-år?

Blev du kär under 2006?

Hm, nej

Vad gjorde du på din födelsedag?

Tjejmiddag som var jättetrevlig! Sen åkte vi till Nacka och partade lite med killarna, å Danne som också fyllde årJ

Vad hade gjort ditt år mycket mer njutbart?

En kille?

Hur höll du dig från att bli galen?

Varför hålla sig? Det blir in te roligare än man gör sig!

Vem var den bästa nya personen du träffade?

Ingen aning.. aloe vera? Haha!

Ikväll blir det lots of skumpa och jag har lovat mig själv att inte ha några nyårslöften - ever!
Puss


Nyår

Uppesittarkvällen blev supermysig med film, godis och hur mycket tjejsnack som helst:) Den slutade ändå tidigare än vi tänkt. Jag kände mig inte frisk alls, och några andra var trötta.

Imorse vaknade jag sjuk. Suck. Det har inte blivit bättre ännu, men det är nyår och min hals ska inte få sätta stopp för att jag ska ha kul ikväll! Lidandet får helt enkelt vänta till imorn. Otur är det bara att många av läkemedelen jag är i behov av nu (haha, ja jag vet att jag är beroende av tabletter - ta det med en nypa salt - men varför lida?) är nästan slut! Jag får va sparsam;) Men, som  sagt, ikväll ska jag ha kul!

Puss

Tips för för stora skor?

Igår ringde de från apoteket och sa att de hade på känn att jag inte visste att jag skulle jobba idag, och det var mycket riktigt. De hade missat att ställa upp det på schemat, men som tur var kunde jag. Behöver verkligen alla pengar jag kan få:) Det var iof inte så mysigt när jag vaknade och kände mig sjukare än sjukast. Hade tappat rösten, men mamma kokade te och så fick jag sjunga upp mig lite, haha. Ficks sitta och suga på halstabletter och surpla ett antal koppar te bakom kassan också, så det gick bra!

Efter jobbet kom jag på att jag var i behov (verkligen!) av skor till nyår. Hittade ett par jättefina och bara 300 kr. Stl 37 fanns dock inte, men jag kunde inte låta bli att köpa ett par (för
stora) 38..så har ni nå tips på vad man kan stoppa i för att inte ramla ur dom/vricka foten? Haha. Som tur va kund emamma ha dom, så hon får väl kanske ta över dom efter nyår!

Ikväll blir det "pyjamasparty" hemma hos Ea. Perfekt uppladdning inför nyår! :) Ska självklart släpa med mig SATC-boxen! :)

Pussar

55561-360

Naglar

Aoch vad det var jobbigt att komma upp klockan åtta imorse! Var ökentorr i halsen och fick bara fram lite ljud om att jag behövde shot aloe vera och en värktablett. Och jag som trodde att jag skulle vakna frisk:P Mamma måste trott att jag var döende eller nått, haha! Kom iaf upp, fick skjuss av pappa och sprang å köpte en latte.

Men, nu är naglarna iaf fixade. Älskar att sitta å knappa på tangentbordet när man har nya naglar:D Blev jättenöjd. Hade tur också, fick en tjej som egentligen var klar, men som valt att stanna ett tag till. Så, hon var va och jag behövde inte oroa mig som förra gången när de blev jättefula! Om plånboken tillåter ska jag gå dit var tredje vecka nu och fylla på. Har bokat en tid redan nästa vecka för en vanlig maikyr:)

Idag blir det Sex and the City med Mickan, om hon kommer upp nån gång;) Efter att jag träffat henne igår för en pratstund (när jag egentligen borde sovit) drog och och bad killarna supa ner henne, haha söta tönt:D

Puss puss

GANT

Min pappas klädesaffär kanske ska börja handla in kläder från GANT. Snacka om att jag skulle bli glad då! Hoppas hoppas! Oj, vad jag kommer beställa grejjer då:) Och allt betalar affären. Me like;)

55561-359


Don't miss it!

Ni som missat Victoria's secrets show - sen den här! Det är ett måste;)

55561-358

Hår & naglar

Hej!

Inte riktigt frisk ännu, men med ett piller då och då håller jag mig på benen. Kollat på andra säsongen av Sex and the city idag, slingat håret och varit hos
Robby och klippt mig:) Han har flyttat från Sturegallerian till Brunnsgatan. Inte lika flott, men det dög, haha:) Hade egentligen tid imorgon, men han hade en lucka idag och det passade bättre eftersom imorgon ska jag åka och fixa naglarna. Yippi! ;) Kunde inte låta bli att köpa en produkt till håret också. Den ska tydligen skydda det när jag fönar håret. Mitt tunna har har ju en tendens att gå av, så med hjälp av det och hårinpackningar ska jag väl få ordning på det..nån gång!

Ikväll har jag ingen som helst lust att vara sjuk längre och sitta hemma, men vi får se vad som händer. Ska upp tidgt imorn och kan nog vara bra att ta det lugnt för att slippa vara sjuk på nyår! Hm, vi får se hur det blir.

Puss

55561-357

Tillfriskna fort!

Aloha!

Jag klarade mig igenom shoppingdagen med x antal tabletter, men jo, måste erkänna att det vara jobbigt. Jobbigt, men trevligt! Åt på kina-resturang, sprang på Madde och Mickan och köpte en pull-over fårn peak, en cardigan isolde och nya lacoste-dojjor. Sen orkade jag inte mer. Vi åkte hem, drack mängder te med pappa som också är sjuk och kollade på Snapphanar. Tycker dne är rikitgt bra faktiskt! Nu måste min historia-lärare blir glad:D Haha.

Idag har jag bänkat mig framför tv'n och kollar vidare på min sex and the city-box! :) Lovely. Det tillsammans med te och choklad måste vara det snabbaste sättet att bli frisk på!

Puss

I knew it!

Fan, jag visste det. Jag vaknade imorse och var sjuk. Självklart! Det blir man alltid på lovet  bara för att man äntligen har tid att ha lite kul. Jaja, fåt hoppas att det går över fort och idag väljer jag att ignorera viruset, för jag ska till stan och shoppa. Så är det bara! Jag har aldrig haft så här mycket pengar på kontot och det kliar i fingrarna. Men, det är bara att stoppa ner apoteket i väskan och se hur mycket man pallar. Pengar är ju till för att brännas, eller hur?!

Puss

Strålande jul

Åh, nu har vi haft en strålande julafton! Ätit hur mycket somhelst och är superöjd med julklapparna:) Bland annat fick jag min efterlängtade Sex and the City-box:D Så, nu blir det mysiga kvällar framöver med tjejerna!

Innan tjocka släkten hade kommit gick jag och Tony upp för att handlade lite saker. Mötte Josefina där, sötnos:) Sen blev det fika framför "Kalle", och nu är det nog mer de äldre som är de mest intresserade, för just då satt alla knnäpptysta (annars när barnen försöker kolla på något, så gapar alla i mun på varann)! Småbarnen i vår släkt är så bortskämda. När jag och min bror va mindre var vi tvunga att äta ordentigt och vänta hur länge som helst innan tomten kom. Nu, kommer han innan middagen..ja så fort de börjar tjata faktiskt. Kan det bero på att alla blivit lite äldre och inte står ut med barn utan tålamot?:D

Imorgon ska vi till mormor och morfar för att träffa de andra kusinerna som var på annat håll den här julaftonen. Ska bli mysigt och sen, på annandag jul blir det nog äntligen shopping!

Puss

God Jul!

Morgonen har börjat supermysigt. Ätit julfrukost framför LasseMajas detektivbyrå och söndagsmorgon med Tilde. I julstrumpan låg ett kuvert med 3000 kr:)

Igår på dán före dopparedán blev det en dag med shopping av ännu mer mat, lite övningskörning, uppesittarkväll och provsmakande av julskinkan. Trots att ingen snö finns, så har julkänslan inte bara smugit sig på, utan fyllt hela mig, nu. Jag blir verkligen som ett litet barn under julen och det är otroligt härligt!

Nu måste jag göra mig iordning för snart kommer tjocka släkten!
Puss och god jul på er alla:D

55561-356

Blekfis

Hej!

Första dagen på jullovet och morgonen har jag ägnat till att kolla på nyhetsmorgon, hänga upp massa karameller i granen och tagit ett bad med hårinpackning och ansiktsmask:) Härlig start! Smörjde in mig med massa bronze glow också. Hatar att vara blek, men det får väl bli lite solarium under lovet!

Sen ringde iof en från  jobbet och undrade om jag kunde jobba på Apoteket idag. Hm, har ju ändå inget att göra idag så ska pallra mig dit kl ett och jobba några timmar. Pengar behövs ju alltid!

Puss

55561-355

Komik

Check this out. Det är Så Rätt!

55561-354

Julklappsshopping

Idag har det varit skolavslutning och jag har äntligen lov. Det är verkligen obeskrivligt skönt! Kollade på en söt julshow som de jobbat hårt med i år. Efter det åkte in till stan och träffade Josse. Sprang runt bland alla stressade människor och letade klappar.

Tack för alla tips! Men, till mamma blev det till slut 10 fina chokladbitar. Inget man kanske går och köper och unnar sig själv, men är väldigt kul att få om man är choklad-älskare som min mamma:)


55561-353

Shopping

Go kväll, god kväll;)

Har varit och shoppat lite och ätit ute med mamma. Riktigt mysigt och jag hittade lite sött faktiskt:) Hade väl egentligen mest tänkt köpa julklappar, men som vanligt blev det mycket till mig istället. En julklapp lyckades jag iaf köpa - en sminkväska till mamma, vilket var mycket välbehövligt! Min hjärna jobbar för fullt för att hitta på nå mer till henne. Tips?

Till mig blev det iaf:

Svart klänning till julafton från Stockh LM
Svart linne med sidenband från Gina Tricot
Svart diadem frän Gina Tricot
Svart kuvertväska från Fiorelli
(det blev mycket svart, haha)

Så, nu är jag mycket nöjd och glad:D
Ska se om det är någon som vill klä granen med mig nu. Vi har fått upp den men den står utan pynt, haha det ser lite fånigt ut!

Puss och kram hela dán!

55561-352

Kvartet Skatans julkalender

Ni har väl inte missat Kvarteret Skatans julkalender? Helt klockren!

55561-350

Onsdag

Hej!

Som ni kanske märkt har jag lagt bloggen på hyllan ett tag. Tänk att skriva många gånger, men har varken haft tid, lust eller ork. Men, nu så:) Nu har jag i princip jullov och det är underbart! Ska heller inte jobba något mer i år!  Gjort en kopp choklad (Tips: gör egen med kakao! Både smaken och känslan blir super!) och kollat på julkalendern. Ja, jag känner julen på hög nivå just nu. Tråkigt att det inte är snö bara:(

Snart blir det lite shopping med mamma och sen ikväll ska vi klä granen. Mamma har julbakat så det luktar underbart i huset:) Köpte två julskivor igår också som snurrar för full rulle. Härligt härligt!

Pusspuss

55561-349

Nu är jag tillbaka på jorden

Hej!
Har precis kommit hem från skolan..satt kvar ett tag för att skriva klart geografi-uppsatsen som skulle vara inskickad klockan 15.00. Mitt mail skickades 14.59, haha. Men, det är iaf en stor lättnad. Nu är det psykologiprov imorgon och lite saker nästa vecka, men sen har jag ett välförtjänt  jullov!

Fick hem ett brev från apoteket som innehöll ett presentkort från H&M på 200 kr. Helt okej när man inte väntar sig en julklapp från jobbet! ;) De ville tacka för det här året och jag tackar dubbelt, för nästa år blir det löneförhöjning! :D

Ikväll ska jag åka till kusinerna och vara barnvakt, det blir en bra blandning med pluggandet;) Och sist men inte minst. Ni som, liksom jag, missade den tidigare lucia-morgonen på svt, se det här under "
Luciamorgon". Mys!
Puss

Halva väntan är förbi...

Shit, vad tiden rusar iväg! Imorn är det Lucia och bara halva väntan på julafton återstår! Jag hinner knappt njuta av den, men snart...snart är allt plugg över! Jag tar i ända från tårna för att klara mig:D So guess what?! Jag måste plugga vidare, haha!

Puss

Söndag

Halloj!

I fredags var jag och Mickan som sagt barnvakter. Skulle upp tidigt dagen efter för att åka till min kusin. Men, det blev lite ändrade planer. Ringde kusinen och frågade om hon inte kunde komma till vid vid 12-tiden istället. Så, vi drog ut vid ett. Träffade Ea och Madde och va hos Mindell. Trevligt, men på morgonen ångrade jag mig lite att jag hade somnat halv 5. Usch, det var hemskt. Men men.. vi gick på julmarknad och shoppade lite i Kista iaf:)

Idag har jag jobbat. Haft ont i huvet och är skittrött nu. Prov imorn, men de skjuter jag upp lite nu för vi ska lite adventsmys med glögg, Kaj Modin och lussebullar:D
Pusspuss

Woho!

I'm so happy, Iäm so glad! Fick en för tidig julklapp av mamma:D Guess what?! Jag fick hela smink boxen för 4000 :O, som jag skrev om här!! :D Precis vad jag behövde, kunde nog inte finnas nåt mer uppiggande och jag kan inte sluta billa på allt, haha. Snart kommer Mickan så ska jag sminka henne! Ikväll blir det nog ganska lugnt. Ska käka paj hos Mickan å va barnvakt åt hennes lillebror:)

Puss !

För mycket...

Suck. Är sjuk idag. Det jag verkligen inte har tid med! Men, jag ska iaf pallra mig till skolan i eftermiddag för att gå på naturkunskaps-provet.

Det är alldeles före mycket i skolan nu. Kanske jag som satt för höga krav på mig själv men igår blev det iaf för mycket. Var tvungen att släppa ut allt, all press som blivit för hård. Känns skönt att mamma och pappa förstår hur jag känner och de sa mycket som jag behövde höra. Jag tror på teorin om att när man slappnar av lite, så blir man sjuk för att kroppen tror att den har tid för det. Så, det är alltså därför jag är sjuk idag.

Men men, det är bara att forstätta plugga och tänka på att även om jag inte får högsta betyg i allt så är inte det hela världen. Det är klart man ska kämpa, men det får inte gå så långt att man mår dåligt. Det jag kände igår, när jag kände att jag inte hinner med allt som ska göras, var att allt vara hopplöst. Trots att jag varit hemma nästan varje helg och pluggat, hoppat över jobbet för att det är för mycket och det viktigaste: Inte hunnit träffa kompisar(!), så hann jag inte allt. Hur ska man då bära sig åt? Visst, jag är jätteglad att jag har fått bra betyg det här halvåret, men när målet man strävar mot hela tiden flyttas framåt och läxhögen växer flera gånger fortare än man hinner göra dom, tappar man motivation.

Fick iaf ett väldigt uppiggande mail från en lärare igår, när jag kände mig som dåligast. Hon hade väl märkt lite på lektionen att jag blivit irriterad för lite kritik hon gav. Det hon menade kund ejga ta, men sättet hon sa det på märkte hon nog själv, var fel. Så, i mailet stod det iaf att jag fick MVG på en uppsats och att jag är en duktiv elev:) Sen förklarade hon vad hon hade menat på lektionen. Det betyder mycket när en lärare visar att den bryr sig!

Nu har jag fått lätta på det här och kan förmodligen släppa det!
Tack för att du lyssnade;)
Puss

Make up

Hej!

Igår var jag på sminkkursen för Aloe Vera-säljare (men jag fick bli ett undantag eftersom mamma säljer). Det var underbart! Hade kunnat sitta uppe hela natten och pillat:) Om mindre än 3 månader fyller jag 18, och får alltså då börja sälja själv. Det skulle inte vara helt fel att gå en smink-utbildning och sen börja sminka! Jag blir helt upprymd när jag tänker på det! Finns en jättestor sminklåda med allt möjligt smink för olika hudtyper etc. Lördagsgodis!!

Nu måste jag göra mig iordning och rusa till skolan!
Puss

Make up-boxen från Sonya

55561-348

Söndag

Hej!


Dagen har bestått av mycket pluggande (har hunnit gå igenom hela naturkunskaps-provet - hoppas att det räcker, och skrivit en spökhistoria till engelskan), pepparkaksbak igen och lite adventsmys med familjen:) Nu är jag sjukt trött, så det blev inte mycket bloggande idag. Men jag orkar berätta att jag förmodligen ska på en liten sminkkurs med smink från Aloe Vera imorn. Hoppas, hoppas det blir så! Det skulle verkligen va kul!

Puss, kram och god natt!


Inte kattsliga

Haha, check this out. De här katterna är fan inte "kattsliga" (katters version har "mänskliga") !

55561-347

Chopard

Här är några älskvärda klockor från Chopard - Happy Sport Collection. Guess if I'm in love?!



I julklapp, tack :) De små diamanterna som flyter omkring inne i klockan, antar jag, göra klockorna supersöta, men ger inte ett barnsligt intryck. Stora klockor med diamonds - I like!

Fina flicka sitter i kassa

Idag kom pappa hem med Klick och Fredag, en dag försent. Hmfr. Haha! Men, så kom han också med Plaza Magazine. Jag undrar verkligen varför jag inte läst den förut, för den var verkligen super! Satt som fastklistrad ända till sista sidan, och det är ju inte en tunn tidning!

Jobbet idag gick bra och relativt snabbt. Segt, men kunderna muntrar upp mig:D Det finns såå många roliga människor! Och Apoteket är antagligen det ultimata stället att se dom på.
Utländsk tant: Vad bra fina flicka sitter i kassa, säger hon och flinar. Tack så mycket, säger jag och hon står länge, och då menar jag länge, och tittar på mig. Haha, ja vad säger man?

Igår fick jag ryck, förresten. Fick lust att städa. Strange? Japp, men städade våra toaletter, dammsög, bäddade sängar och små-jul-pyntade lite. Mamma blev superglad:) Idag har hon satt upp massa julljus i fönstrena och julgardinerna har fått komma upp. Underbart mysigt!

Nu är det mat, och det blir förmodligen en lugn kväll idag med. Är trött och imorn väntar en heldag plugg! Juste! Måste ju ringa chefen och be om ledighet;)

Kramar
Linda

Plaza - en superbra tidning

55561-342

Lördag

Grattis, grattis, grattis. Två värdiga vinnare, men Marcus har ju helt klart en mer egen stil och är även mer egen i sången. Vem kunde tro att den fula skäggiga Marcus från Norrland skulle kamma hem hela skiten? Nu har han iaf gjort det och han fångat mångas hjärtan. Fula skäggiga Marcus har blivit charmiga lite, lite söta Marcus:) Tänk vad lite personlighet kan göra!

Igår blev det en lugn kväll. Lite pepparkaksbak och kollade på Idol med familjen. Pappa kom hem med min
beställning också:) Visste inte att det svarta "linnet" var en korsett, men oh vad glatt överraskad jag blev, den är ursnygg!

Idag ska jag jobba på Apoteket. Inte det härligaste att gå upp tidigt på en lördag, men det är bara bita ihop. Ska inte jobba imorn på kursgården heller eftersom jag satsar stenhårt på betygen just nu, så det är väl ok.

Puss puss

55561-341

Salming

Hej!

Ska snart till skolan och göra provet. Suck, har försökt plugga lite men förstår verkligen inte vissa saker. Orkar inte fortsätta så de är bara hoppas, hoppas, hoppas på att det inte går åt h*lvete:)

Fått beställa lite saker från
Salming, eftersom de bara säljer herrkläder i pappas butik. :) Detta kommer inom några dagar:



Håll tummarna för mig idag!
Puss