Vic skrattar!

image455
Oh, jag visste inte att Victoria kunde skratta! Men, här har vi beviset, trots att hon gömmer leendet lite blygsamt med handen ;)

Hej igen!

Så skoltrött nu, men klart solen gör sin lilla uppiggande del. Idag var det sjukt skönt väder! Inte så bra om det inte går att åka snowboard i Åre på påsklovet.. Btw, i lördags käkade vi hjär och förade till tolv. Efter det drog vi ut här hemma för första gången. Hade lovat mig själv att aldrig göra det (alltså här ute i förorten), men så blev det. Hade kunnat vara bättre, men hade ändå en helt okej kväll!

Mickan var rätt död dagen efter och brorsan mådde bara snäppet bättre.. så det blev jag som fick slita i söndags på jobbet. Ska bli skönt att få en del av deras lön iaf;) Igår (måndag) kom Dan och åt middag är och träffade mina föräldrar. Mycket trevligt:) Hyrde film och drog till stefan med Mickan.

Idag är det pluggdag. Suck. Ska iaf få så mycket som möjligt gjort så slipper jag ha så mycket resten av veckan. Mamma och pappa åker till Wien imorn, så då är väl kompisar här mest hela tiden. Ska bli mysigt!

Måste plugga!
Puss 

Lördag

Igår åkte jag med Dan och käkade på Ciao Ciao, mys! Lyckades övertala honom att följa med till Claras ("för 18-åringar"). Brorsan ville ju träffa honom:) Kvällen blev helt okej med en del skumpa som slog till på hemvägen - ramlade och vet inte hur dte gick till;) Det glömdes dock snabbt bort eftersom att en annan tjej flyger fram sekunden efter. Yes!:D

Åkte hem rätt tidigt ändå, halv två, till Dan. Legat i sängen mesta delen av dagen:)
Nu ska jag käka middag med brorsan och hans kompisar. Ska laga enchiladas, mums.
Puss

Helg!

Hej!

Det är helg och jag är på topp-humör! Blev inget pluggande igår , men är nästan helt säker på att jag klarade provet ändå:)

Ikväll ska jag ut och äta med Dan och sen ska vi till Claras - igen. Men de kommer bli kul.. Ea kommer in där och det är asmånga bekanta som ska dit! Så taggad, redan iordninggjord och det är helg! Haha

Puss


Lite bilder från förkröket när Mickan fyllde 18 :)

Tjee

Bloggfel: Det va ju inte unatt man skulle ställa fram klockan utan mellan lördag och söndag!

Hej! Idag fick vi sluta tidigare - kl 13.00. Skönt skönt skönt! Men, har prov imrogon och jag har självklart inte börjat plugga. Ska försöka plugga nu några timmar (medan Mickan kollar på 7th heaven och Fashionhouse). Sen ikväll ska jag förmodligen åka till Dan.

Igår va Mickan hemma os mig efter skolan och vi fick plötligt för oss att dricka vin - trots allt lill-lördag;) Haha, cp. Blev iaf väldigt lulliga och jag satte igång å dansade som fan. Sammanträffande att Alma ringer och frågar om vi vill föja med ut också. Lät kul först, men tog sen förnuftet till fånga. Skoldag dagen efter så...

Nu - geografiplugg!
Puss

Bah

Hej!

Inte haft tid att skriva, men hade mitt engelskaprov idag och jag fick VG - stolt! (Med tanke på att jag fick IG förra gången:S ) Sjukt trött, mamma tror att det går dåligt i skolan (fel, fel, fel)och jag borde plugga. Längatr sjukt mycket till helgen. Och btw, inte lång tid kvar innan vi åker till Åre nu! Ska bli underbart! Okej, skitsamma om det inte är nå snö... mer party åt folket;)

Nu ska jag nog börja gå mot sängen. Vekrligen  på väg att somna. Behöver sova ut inatt, och så ska man ju till och med ställa fram klockan en timme inatt! Det betyder att jag ska gå upp (enligt kroppen) 06.00! Puh.

God natt med er;)
Puss

image448
Okej, kom igen nu solen! Ge mig all din energi..;)

En höggravid Mel B


Det var verkligen inte igår man såg Mel B från Spice Girls! Bara jag som knappt kände igen henne?

image445
image446

Örononani



Just nu går "How to save a life" - The Fray på högvarv här hemma. Så underbar, sjukt bra!


image447


Dödstrött

Hej!

Lördagskvällen blev riktigt kul! Käkade middag, drack massa vin och hade det supertrevligt. (Behövde inte ens visa leg - stolt, haha). Efter det drog vi till Claras och kvällen blev toppen. Träffade massa man kände och det är ju så det ska va - hitta vänner vart man än vänder sig;)

Efter två dagars festande kom jobbet inte som en glad upplevelse. Jag och Mickan, som var allmänt döda, kom överens med brorsan att han fick våra löner om han gjorde allt:P Sagt och gjort. Jag och Mickan somnade på varsin säng med musik på. Vaknar med ett ryck - hörde några röster komma uppåt. Springer i panik och väcker Mickan. Ut kommer vi yrvakna och en som jobbar där frågar om det går bra. Shit, hade jag inte vaknat hade jag nog inte haft kvar det jobbet nu.

På kvällen åkte jag till Dan, mys. Idag är jag sjukt hes, dödtrött och har högar av plugg.. men ska ut en stund och träffa tjejerna på en promenad. Lite frisk luft och tjejerna kan nog få mig att må lite bättre:)

Puss

Give me some energy

Jag är sliten, dödstrött och lätt illamående. Det blev en lyckad kväll igår, trots att det var ganska lite folk. Träffade den omtalade (av Stefan) Dan:) Nu är det dags att tagga igen för trots min mycket svaga lust så fyller Mickan år och det ska firas ordentligt med middag och utgång i stan. Inne på min andra kopp kaffe, en timme kvar tills vi ska åka. Puh, någon..ge mig lite energi? ;)

Puss!

image444
Hm, jag fasar för att bilderna från igår ska läggas upp. Tendens att bli linslus av lite alkohol?

Paaaarty

Så sjukt taggad nu! Jag och Mickan har gjort oss superschnygga och ska göra Stockholm osäkert ikväll! :D Mickna fyller nu år om ungefär 6 timmar. Ikväll blir det röjj!

Vad ska ni göra ikväll då??
Kyss!

image443
Beach-party på 360 !!

Halloj!

Har inte kommit in på bloggen de senaste dagarna, men du funkar det igen!

Onsdagen var tänkt till matte-plugg, men så kom pappa hem med gratisbiljetter till bio, så jag kunde inte motstå. Gick och såg
Nina Frisk. Helt okej men ingen höjdare. Satt kvar med Alma och pluggade efter skolan igår istället. Btw, när jag gick till skolan till klockan 8.30 igår, fick jag reda på att läraren var sjuk.. hade hål sen vilket betydde att jag inte började förrän 12.45. Skitsur över att jag kunnat ta sovmorgon ringde jag efter skjuts. Men, förmiddag blev skitmysig! Mötte Mickan, vi köote luch och sen satte vi oss ute i solen en stund. Drack kaffe och njöt av våren. Helt sjuk vad våren gör med mig! Jag är pigg när jag vaknar och har lust att gå till skolan! Det om något är positivt:) (Hörde ett rykte om att de ska bli snöblandat reg på söndag?! Gah)

Igår hade vi en jättemysig kväll. Vi hade ju sminkkväll här hemma:) Det blev några nya ansikten! Sa hej då till Josefina också som åket till Paris för att praoa i två veckor idag! (Ha det underbart gumman!)

Idag blir de först ett pestigt matteprov, men sen är det lov! Ska till Mickan direkt efter skolan och så ikväll blir det förfest där, sen klubba i stan och därefter åka till Mickans pappa på efterfest:) Det blir supernice! (Mickan du fyller år om 16 timmar och 17 min!!)

Puss

image442
Sötgryn


 


Morgonstund...

...har Guld i mun! När jag slog upp ögonen imorse kände jag mig utsövd och pigg. Helt otroligt. Svalde några gånger för att inse att jag faktiskt inte hade ont i halsen längre. Så skönt! Solen på väg upp och jag har lust att ta promenaden till skolan. Det här händer verkligen inte varje dag! :)

Så skönt att våren äntligen är här. Nu fasar jag bara för att det ska vända igen. Hoppas inte! Det är otroligt skönt att plocka fram sina vårjackor och sätta på sig tygskorna.

Ha en underbar dag!!
Puss

image441
Igår tog jag och Michaela ett kort på första vårtecknet! :)

DH - huskuren

Åh, jag hade nästan glömt! Desperate Housewives ikväll! Hm, känner mig redan lite gladare, lite friskare. Nu blir det mera blåbärste! Mums:)

image440
Alla nyblivna mammor har all rätt att sunka ihop lite, t.o.m Marcia;)

Sjuk...igen!

Usch, jag är halvsjuk igen. Vaknade flera gånger inatt av att jag hade stört ont i halsen och har så haft hela dagen. Kom hem efter skolan och somnade direkt. Hur kan man vara sjuk så mycket som jag varit det här året?? Inte bra, för jag måste verkligen gå till skolan för att inte missa något nu... Det blir feta hemmakurer ikväll, hehe. Te, bad och vad var det nu... ingefära? ;)

Angående
detta antar jag att jag får nöja mig med det nya Laguna Beach på MTV. Bortsett fårn att killarna var så mycket snyggare i det andra så är det ju iaf Laguna - en dröms plats, haha.

Puss

55561-439

Oops

Har typ håltimma nu, så gick en promenad hem men ska tillbaka om bara en lite stund. Eftersom jag inte var med på gympan så va de ju bra att ta en promenad iaf! :)

I fredags var vi som sagt på Claras och måste bara berätta en rolig sak som hände:
Jag och Mickan sitter med två killar vid ett bord. En skitsnygg kille kommer och frågar om vi har tråkigt. "Ja", säger vi utan att tänka på hur bitchigt det lät. Haha, lätt att vara efterklok. Vänder oss iaf till ett bord fullt med killar. Hoppar in och sätter oss. Får ett varsitt vinglas i handen och efter ett tag spiller en kille ut liite av sin öl... lite kommer på min byxor. Jag säger något i stil med att han var sjukt klantig och "hur lyckas man". En hundradel efter att jag sagt det slås mitt vinglas i spillror mot bordet och hela vinglaset åker ut över alla i närheten. Pinsamt? Ja.

I lördags blev det en jättemysig schlagerkväll hos Josefina. Hon fick en sminkkurs på Make up store av oss. Tror hon blev glad:) Ringde och röstade som sjutton på Måns-fillibaba men våra röster räckte inte tyvärr.. Jossan och Astrin åkte in till stan för ett par drinkar, men det var nog tur att jag inte följde med. Kände mig ändå rätt död på söndagen när det var dags för jobb igen. Brorsan däremot hade festat aninge för hård och lade sig å sov..så jag och Mickan får dela på hans lön, moha:D

55561-438

The Hills-abstinens

Okej, jag har abstines. Saknar gamla Laguna Beach sjukt mycket. Men, The Hills kan jag väl iaf få se? Någon som vet när, var och om det går? För lat för att leta upp själv.. så snälla. Jag behöver få drömma mig bort:)

55561-437

Lördag

Igår efter skolan gick jag med mamma till den nyöppnade klädbutiken i vårt lilla centrum. Tror att alla, liksom jag, är ganska förvånad att det öppnat en butik men snygga kläder (dvs inga non-kvalité-kläder inköpta från thailand). Glatt överraskad måste jag säga. Vårat centrum kan nog faktiskt blir ganska fint när allt är klart:) Köpte iaf en kofta och ett linne från Ichi, ett par trekvartsjeans från b.young och ett par örhängen från Pilgrim.

Åkte och fixade mina naglar. Det blev fransk manikyr den här gången:) Och nöjd som vanligt! Åt sushi och tjejerna kom för att föra och sen göra staden osäker;) Ea och Mickan kom in trots att Ea hade mitt utgångna pass och Mickan hade Vickys. Oj va dom va noga då:P Men, vi hade en kul kväll. Lite tråkigt bara att jag inte ser detta sms förrän jag kommit hem: "Sitter i limo, ska vi hämta er?" av en kille vi skulle på efterfest hos i Gamla stan. Men, men  idag är jag ganska död iaf. Ska lata mig hela dagen (kanske iof plugga lite matte och städa rummet) och sen ikväll blir det födelsedagsfirande för Josefina!
Puss

image436

Vart tog den söta lilla flickan vägen?

Ingen som vet! Ingen som vet!

55561-434

Vårkänslor

Eftersom jag inte orkade ta tag i pluggandet tog jag med mamma ut på en långpromenad. Regnigt och fuktigt men så skönt med en uppfriskande promenad! Nu har jag fyllt på kroppen med syre så jag måste väl lägga näsan i matteboken snart! Imorgon ska jag också för 1000:e gången i mitt liv börja äta lite nyttigare. Har blivit lite för mycket av det goda på sista tiden. Får se hur länge de håller;) (Alkohol ska jag självklart inte stå över, haha)


55561-433
Visst är dom söta tillsammans? Jag har vårkänslor! Tänk vad skönt när all snö är borta, man plockar fram ballerinorna, sätter på sig solglasögonen och njuter av solen...ge mig vår!

Bortglömd

Så lätt att glömma bloggen när man går i skolan. Har haft mycket den här veckan och imorn har jag ett till prov, Matte. Puh. Måste erkänna att jag inte börjat plugga ännu:S Men, jag måste väl sätta igång snart. Behöver nog bara friska upp minnet lite.

Imorgonkväll ska jag förmodligen gå ut med flickorna:) Första gången tillsammans.. Ea och Mickan får låna leg så jag hoppas verkligen att dom kommer in på dom. Men, inte lång tid kvar tills dom ocjkså fyller 18 nu:) På lördag ska vi fira Josefina iaf! Blir lite myspys:)

Imorgon kommer också nån från STHLM Live till skolan. Komme rinte ihåg vem av dom det var men det ska iaf bli kul! Missar lite av lektionstiden vilket aldrig är fel!

Puss

Kate Moss-besök

Nu har jag fått det bekräftat av kändisnytt;) Kate Moss kommer alltså till Stockholm och inviger nya gallerian Souk (gamla Debenhams-lokalen). Kate har ju designat en kollektion för Top Shop. Ska bli kul att se! Måste ju försöka få en titt på henne också! Haha. Detta är stort;) Pappa ser henne dock bara som nerknarkad... :D

55561-432

Long time, no seen

Hej!

Nu va det verkligen länge sen jag skrev. Bloggen har varit allmänt trög och sen har det inte funnits tid. Vi hade det iaf supermysigt hos Mickans pappa. Åt gott, shoppade och satt fastklistrade framför
OC, What about Brian och Lustgården:)

Har jobbat hela helgen. I lördags efter jobbet åkte jag med mamma och shoppade lite. Det blev en klänning och två t-shirts. En J.Lindeberg (som jag egentligen hatar pga de fula tröjorna alla hade i början av hans "karriär" :P) och en från FilippaK. Trots jobbandet det blev det lite festande i lördags! Firade Madde 18 år med middag, förkrök och sen åkte jag och några kompisar in till stan. Gick först till ViperRoom, som jag aldrig återvänder till. Det var litet, tråkigt folk och (något som känder som) alkoholfria shots. Så, vi åkte vidare till 360. Där var det flera gånger bättre:) Träffade några trevliga killar så jag hade iaf skitkul! Dagen efter blev inte lika kul. Efter fyra timmars sömn och värkande fötter kämpade jag mig igenom en lång arbetsdag.

Nu är det slut på lovet och efter första skoldagen är jag åter väldigt skoltrött! Men, som vanliogt biter jag ihop. 4 prov väntar i veckan. Suck.

Puss