Bilder från en galen vecka i Sunny Beach

Hemkommen från Sunny Beach efter en oförglömlig vecka. Lägger upp lite bilder först, så skriver jag in dagboken när jag är lite piggare:)


Sunny Beach

6 timmar kvar innan vi åker till Arlanda. Tillbaka om en vecka! Ha det bäst
Puss

En helt ny värld

Imorse var det tandläkarn och nu har jag precis kommit hem från optikern. I munnen såg det bara fint ut, men hos optikern upptäckte han att jag hade helt fel linser. Har blivit tillsagd att inte handla linser på internet, men har ju självklart gjort det ändå. Sista gången råkade jag slänga paketen till de gamla linserna och gissade på att jag hade -1.75. Inte konstigt att jag har gått och sett dåligt de senaste månaderna eftersom jag har -2.25. Men, nu ser jag världen på ett helt nytt sätt. Känns skönt! Haha.

image578


Sunny beach imorn!

Oh my, oh my.. Nu har jag resfeber! Resfeber så jag klättrar på väggarna här hemma. Nästa gång jag vaknar är tidigt, tidigt imorgon bitti och då är det dags! Tjejerna ska sova här så att allt är färdigpackat och klart ikväll. Det ska bli så underbart att komma iväg! Springer runt och letar efter grejjer jag kan tänkar behöva. Väskan är inte full ännu, och man packar ju tills den knappt går att stänga. Då är man iaf nästan säker på att man har med allt. Haha:)

Idag får jag tillbaka min Sex and the City-box som Alma lånade. Åh, vad jag har saknat den! Och vad är bättre än Manhattan-tjejerna när jag väntar otåligt?


Nu är det inte långt kvar!

Läsning och resfeber

Söndag, och bara 2 dagar kvar tills vi åker till Sunny Beach! Resfebern börjar smyga sig på, men jag har en aning svårt att förstå att vi verkligen åker! Iiiih! Idag har jag iaf städat, rensat garderoben och börjat packa. Varit och handlat lite läsning till resan också, när jag nu hade tänkt ha tid att läsa, haha. Det blev iaf PlazaKvinna, Cosmopolitan och boken "Mias hemlighet". Sen har jag ju mina Klick och Fredag, som jag förbjudit mig själv att läsa innan flygresan:)

Ikväll blir det filmkväll. Om en pojke. Det är ju bara för gullig:)
Sov gott!
Puss

"Hajk"

Igår tog vi Luncans båt och drog ut till en ö ute i Mälaren. Jag, Ea, Madde, Mickan, Tony, Luncan och Rille. Gud vad mycket packning vi hade med bara för en natt, men ska det vara bekvämt så ska det! Det var fint väder och vi fick en mycket trevlig kväll. Badade, grillade korv, spelade kort och drack sjukt mycket vin. Haha, det könns idag måste jag säga. Sov otroligt nog också jätteskönt i tältet och svetteades snarare än frös. Ett annat stort plus var att jag inte såg en enda mygga på hela kvällen! Vadå, finns det inga myggor på öde öar eller? :P

Idag mår man som sagt som man förtjänar. Var planerat att jag skulle till mormor och morfar för att grilla ikväll, men känner att jag är alldeles för trött och seg för det. Det får bli e film och somna tidigt ikväll. Har inte börjat med packningen ännu, så imorn blir det det och städa som gäller. Kan underlätta att vara pigg och glad då:)

Puss

Cameron + Justin = ???

image574
Känns inte som att alla känslor riktigt suddats ut...

mormors goda bullar

I brist på annat att göra idag åkte jag med mamma och brorsan till mormor och morfar för att brorsan skulle fixa deras data. Fikade där och tog med deras dator hem till oss, för att leta efter fel. Det blev lite för mycket fika för min och brorsans del. Mormor bakar ju så sjukt goda bullar, haha! Jag tvingade mig ut på en promenad trots blåsvädret. Och ja, jag höll faktiskt nästan på att blåsa bort ute på åkern och näsan rann som på en treåring. Ironi ironi;)

Blir en lugn kväll för mig. Klockan är inte ens nio, men jag är redan klar för sängen. Rätt skönt. Visst, vi har sommarlov - men det är ju lång tid kvar så ingen stress med att utnyttja all tid. För just ikväll har jag lust med att lägga mig och kolla på She´s all that!

Puss

Fotmassage av Alsing

image573
Haha! Jag kunde bara inte låta bli att lägga upp den här bilden från
Alex Schulmans blogg. Hur kan Adam gå med på att massera fötterna på honom? What's the deal?

Fira avslutning

Morrn!

Igår började vi med Konsum och handlade vindruvor, jordgubbar och bigarråer. Gick till Madde och hon ordnade en jättefin frukost med champange-glas och bröd. Hade det jättemysigt! Spelade lite kubb och sedan flöt dagen på med fortsatt alkoholkonsumtion för att fira avslutningen. Några till tjejer anslöt sig och vid 6 gick vi till Alexandra för att äta middag. Blev en väldigt mättande kycklingpasta för mig del - men oh så god!

Vi gick ner till Gröna Udden för att träffa några killar och spela kubb, men det började småregna och vi gick åter hem till Madde och satt i uterummet med varm choklad och spelade Pictionary:) Kom lite fler, men jag drog hem ganska tidigt och sov.

Mickan kom på morgonen och hälsade på och när det slutat regna blir det promenad med mamma:) Har även lovat henne att skriva en packlista till Sunny Beach idag, så hon vet vad som ska inhandlas. 5 dagar kvar!

Puss

image572

Kubb

Efter Exposed gick jag ner till Gröna Udden och mötte Ea, Madde och Mickan som satt och drack varm choklad och kaffe på en filt. Vi spelade lite kubb och sen kom Stefan, Danni och Karl för att köra en match - tjejerna mot killarna. Gissa vilka som vann? Vi så klart! :D Höhö. Riktigt mysigt blev det! Imorn är det avslutning och jag ska möta tjejerna halv elva för att inhandla jordgubbar m.m, gå till Madde, käka frukost och dricka lite bubbel(vin?).

God natt!

image571

Helvetespromenad och pannkakor

Mickan mådde inte toppen idag och skulle passa lillbrorsan, så det blev inge jobbsökande idag heller. Jag bestämde mig för att gå ut på en långpromenad istället. När jag kommit halvvägs (och har då alltså ungefär 40 minuter kvar) får jag smärtor i magen som gör otroligt ont, jag får världens spykänsla och sen blir allt svart för ögonen. Jag lägger mig ner mitt på marken och får ligga i fosterställning tills det går över lite. Hade tur att ingen kom förbi. Inte för att jag orkade bry mig just då om att det skulle vara pinsamt, men det var rätt skönt att bara kunna ligga där och kvida bäst jag behövde. När jag mådde lite bättre reste jag mig och började gå hemåt. Fan vad jag ångrar att jag inte tog med mobilen, för då hade pappa fått hämta mig direkt. Ne, jag fick vandra sakta men säkert hemmåt. Mötte några och när det gjorde alldeles för ont satte jag mig ner och låtsades knyta skorna. Usch, det var en riktig helvetespromenad!

Nu mår jag mucho bättre och har kollat på
Hata Göteborg. Måste säga att  "Johan" är riktigt snygg! Nu ropar mamma. Det blir spenatpannkakor med hallon och glass. Mums!

Puss

image570

Exposed

TV-tips ikväll: Premiär för Exposed på kanal 5. Det tänker iaf inte jag missa! :)

image569

Tiden går fort

Bara en vecka kvar till Sunny Beach! Fatta fort en vecka går. Och jag har inte fattat att vi verkligen ska åka. Har alltid tänkt i bakhuvudet att något kommer hända så vi inte kan åka. Men, nu är det närmare och liksom mer verkligt:) Mormor ringde igår och berättade hur farligt det var där, och jag "måste verkligen vara försiktig med drinken"! Haha, men åh, vad jag längtar! Och imorn är det avslutning i skolan. Vet inte om vi har några lektioner idag, men jag ska iaf pallra mig dit, kolla läget och tömma skåpet.

Igårkväll mötte jag Mickan. Vi satt och pratade lite och gick sen ner till Gröna Udden där de var massa folk. Kände på vattnet - shit vad varmt! Sjukt att Mälaren kan vara så varm.. och jag som inte har badat ännu! Ska tydligen bli dåligt väder snart också, men gud så perfekt Sunny-resan kommer det:D Spelade lite kubb och jag och Mickan vann till slut mot Jimmy och Christian:)

Idag ska jag åka med Mickan till stan efter skolan, om hon mår bättre dvs. Den sötisen måste verkligen bli frisk snart! Vi tänkte åka till cafét som hennes moster jobbar lite på och fråga om extrajobb. Det skulle verkligen vara jättekul om vi kunde få jobba där!


Puss


Tom skola

Eftersom jag inte mådde speciellt bra imorse skjutsade mamma mig till skolan. Väl där upptäckte jag att det bara pågick städning i skolan. Klassrummet var låst och jag såg ingen från naturkunskapsklassen, så jag satte mig i bilen igen och åkte hem - för att sen gå tillbaka till nästa lektion. När jag kommer tillbaka till skolan är ingen där då heller. Ringde Bea och hon var på väg, men bara för att tömma sitt skåp. Jag gick hem och bestämde mig för att stanna hemma resten av dagen. (Tänkte iof gå på sista lektionen men jag råkade försova mig, hehe).

Så, idag har jag tagit en långpromenad och lagat pizza till familjen. Den blev faktiskt supergod! Nu ska jag snart träffa Mickan och gå en promenad:) Får se om det blir skolan imorn.

Puss

image568
Hot down there, Sharon?

Blä

Usch vad jag har sovit dåligt inatt! Var astrött tidigt igår kväll, efter en fika på Alexandra. Kunde inte sova.. sen har jag vaknat 100 gånger under natten och varit uppe och sprungit. Ne, jag har inte alls taggad på att gå i skolan idag. Huvudet värker. Men, nu får jag bita ihop. På onsdag får jag sommarlov.

Puss

Pics

image567
Bilder från när vi va hos Mickans pappa innan coctail-skivan!

Myrorna invaderar

Söndag, och gårkvällen blev lugn. Efter att vi firat Luncan lite och käkat oss proppmätta gick (i mina skyhöga, inte alltför bekväma klackar) jag och Tony hem. Känner att plånboken är för tunn för att gå ut - det är ju trots allt bara 9 dagar kvar till Sunny Beach nu! Det visade sig att killarna aldrig kom iväg ändå, för Luncan började blöda näsblod och det ville inte sluta. Så det blev film för dom, liksom för mig. Jag såg Walk the Line. Gud vilken söt film! :)

Idag vaknade jag überpigg klockan 8. Älskar att vakna tidigt och känna att man har hela dagen framför sig:) Märkte dock att hela huset är helt invaderat av myror, så nu har jag städat mitt rum ordentligt och mamma och pappa arbetar för fullt med utrotning av dom. Det kommer verkligen nya hela tiden! Euw.

image566
Myror i brallan?

Nicole - Gravid?

image565
Okej, nu är jag väldigt nyfiken! Är Nicole gravid?? Kan hon vara det, så smal som hon är?
Jag tror inte det, men fan va kul det skulle vara om ryktena stämmer:D

Fest i Viggbyholm

Halloj!

Gårkvällen blev mysig. Hade lite svårigheter att ta oss dit - Viggbyholm hetter det btw, men det var trevligt när vi väl var där! Några badade i polen, några grillade och några satsade stenhårt på alkoholen;) Jag vet inte vad som hände men vid 12 låg jag i en säng. Skulle bara vila några minuter. Vaknar 6 på morgonen och har nog missat en del, haha. Somnar om en stund. När jag kommer upp till de som hittat lite frukost i form av mögligt bröd får jag höra att två killar skämtat (??) om att de skulle gå och lägga sig med mig. Dom hade dock blivit stoppade av Josse - TACK babe:D

Nu blir det en stund i solen innan det är dags att göra sig iordning och dra till Luncans studentmottagnining! Vad ska man ha på sig?!

All night long

Varit på manikyren och fixat vin till ikväll. Puh, vad varmt det är ute! Det har inte blivit mycket solande idag. För varmt. Ne, då är det fan skönt att sitta inne med luftkonditioneringen och lite serier från Californien:) Nu ska jag in till stan och möta upp Josse för att sedan parta natten lång.. i Täby eller nått sånt tror jag.

Puss

Fredag

God morgon!

Vaknade vid halv 9 och gick ut på en långpromenad med
cd-boken i öronen. Mötte några superglada studenter.. Ett. År. Kvar. Idag har de normala skolorna avslutning. Åh, vad skönt det skulle vara att ha det idag! Så fint väder. Men, nej nej. Jag har två prov, två inlämningar och en läxa till innan vi får sluta på onsdag! Usch.

Nu har jag hällt upp en skål med Frukost Hjärtan och ska ut i solen en stund innan det är dags att åka och fixa naglarna igen. Gah, pengarna rinner ur plånboken, men det kan inte hjälpas. I. Love. My. Nails!


Puss


image564
Testa Frukosthjärtan! Dom är verkligen supergoda:)

Coyote Ugly och mörk choklad

Innan middagen var jag så duktig så jag stack ut och joggade. Vältränad är jag dock inte, påminde kroppen mig om. Men men, nån gång då och då är bättre än ingen! Satt sen ute i kvällsvärmen och åt bakad potatis med skagenröra. gott! Har övningskört en stund med mamma också för att åka runt å leverera lite Aloe Vera-produkter. Nu när jag har rört på mig kan jag ju inte låta bli att vara onyttig (typiskt mig!)..så nu blir det Coyote Ugly och mörk choklad:)

image563

Mysigt var ordet

Igår blev det en supergod grill-middag med glass och bär till efterrätt. Riktigt sommar kändes det! Jag och Ea tog tåget till stan, mötte där upp Vicky och gick till Kungsträdgården för att träffa Oscar och co. Gick till wokhouse och trog där lite drinkar. Satt ute och det kändes verkligen som att sitta utomlands! Riktigt härlig värme fast det var sent och sådana där typiska färgade lampor runt om uteserveringen. Mysigt var ordet!

Imorse mötte jag upp Ea och Vicky kl 10 vid konsum. Köpte med oss sallad och Loka och gick för att sola vid Lillsjön. Mötte Jessica och efter ett tag gick Ea hem för att gå till skolan. Det blåste rätt mycket så vi bestämde oss för att lägga oss hemma hos Vicky istället. Lite till färg fick man nog idag:)

Kvällen blir nog lugn. Kolla en film eller nått - Coyote Ugly går ju på kanal5 21.55!
Puss

Sverige i mitt hjärta

Idag är det ju Sveriges nationaldag. Känns mysigt, men har inte märkt av det mer än att flaggan är i topp och det blev klassisk sillunch (som jag dock inte åt). Är det meningen att dagen ska firas? Finns det anledning att försöka dra ihop något ikväll? Hm, nej jag tror inte det. Efter en hel dag i solen är man rätt trött. Men, ikväll blir det iaf grillning med familjen och det är ju alltid mysigt:)


image562

Dags att uppskatta mina bästa vänner

Godmorgon!

Igårkväll hade jag jättesvårt att somna. Låg och tänkte och tänkte..och tänkte. Började tänka på mina bästa vänner. Varför dom är så bra. Och eftersom mamma har sagt att man ska skriva ner alla sina tankar, som gör att man inte kan sova, så tänker jag berätta just varför tjejerna är så bra:) Gud vilket bra sätt att visa uppskattning, hehe, för uppskattning är dom värda!

Mikaela Åh, vilken sötnos. Vart ska jag börja? En av de bästa sakerna som finns är bara att träffa denna tjej och prata. Sedan jag lärde känna henne har jag har väldigt många roliga stunder med henne! Kan inte sätta ord på exakt vad jag älskar hos henne, men hon har helt klart tagit en stor del av mitt hjärta!

Josefina En sak jag uppskattar så otroligt mycket med henne är att hon står ut med mig! Nästan ofattbart, då mitt humör verkligen kan gå upp och sedan ner inom loppet av 2 sekunder (detta har speciellt hon fått uppleva). Josefina håller trots det samma stabila nivå och är så bra att ha! För att inte tala om vilken party-pingla hon är på fest, I love it!

Madeleine Roliga kommentarer, tankar och miner bjuder in till otroligt många skratt. Hon utfyller en viktig plats för glädjen bland oss tjejer och är så charmig och lättsam. Det är riktigt härligt med henne!

Ea The brain - när alkoholen inte slagit till dvs:) Hennes veteskapliga förklaringar tror jag lika mycket på som mammas - och det är stort! Har Ea inte förklaringen tror jag mig dock veta att hon hittar på en, men det gör ingenting för man får ro i själen av att det låter komplicerat och bra, haha! På dansgolvet med henne är livet nästan som bäst!

Viktoria Minnena med henne är många och så värdefulla! På party lyser hennes leende som solen och hon bjuder på hela sig själv. Hon är en person man verkligen kan lita på, och behöver man prata så finns inget annat öra som lyssnar bättre. Hon lyssnar, stöder och dömer inte. Med henne får man vara precis som man är, och jag tycker om henne precis som hon är!

Gud vad härligt det var att skriva ner detta! Imorse hade jag en oförklarlig irritation i kroppen. Kanske berodde på den dåliga sömnen jag haft i natt. Jag gick iaf ut på en promenad med mamma och efter det kändes allt mycket lättare. Nu, har humöret vänt och jag är istället på toppemhumör. Kanske för att jag har sådana bra vänner!

Puss

image561

En dag i solen

Idag har jag legat i solen och lyssnat på mammas Mossvikenfruar på CD. Ganska skönt att lyssna på en bok istället för att läsa när man solar! Måste erkänna att jag blir lite (eller mycket) uttråkad av att bara ligga en hel dag, men vad gör man inte för färgen?

Men, nu blir det iaf en promenad med Mickan snart och ikväll är det ju, som alltid lika efterlängtade, Desperate Housewives.

Har btw också fått hem min första film från Lovefilm nu - Walk the line. Man får ju 2 gratis prova-på-veckor. Om ni ockås vill ha det - klicka här! Det är superenkelt. Via den länken skaffar du ett konto och klicka på tjäna poäng och sedan står det överst. Du får hem filmen du väljer snabbt och kan skicka tillbaka den i samma kuvert du fick den i när du sett den. Inget porto och inga andra kostander:) Lycka till!

Puss

image560
Söta hemmafruar på röda mattan

Brevväxla med Paris

image559
Lust att brevväxla med Paris under fängelsevistelsen?
Här har du adressen:
Paris Hilton #9818783
Century Regional Detention Facility
11705 S. Alameda Street
Lynwood, CA 90262

Tisdag

Åh, kvällen igår blev verkligen supermysig. Sådana saker borde man göra oftare:) Jag åkte in till Kungsan med Ea, brorsan, Josefina och Leffler. Det var helt fullt bland resturangerna som var med på "resturangernas dagar", så vi fick gå och leta efter nått annat. Slutade med att vi käkade där vi börjat: på P2 wok och café. Jag åt en wokrätt som hette Moonlight Mee - verkligen god! Det blev en stor stark och så delade vi tjejer på en flaska vitt. Inte helt fel sådär på en måndag:)

På hemvägen mötte vi JD på tåget som kom direkt från Göteborg. Riktigt kul att träffa honom igen måste jag säga! Idag struntade jag i skolan och är ledig ända till på måndag och då återstår bara tisdag och onsdag, sen är det sommarlov
Puss

image558
Här sitter nu Paris 23 timmar om dagen. Ha det så kul, vännen;)


Middag i Kungsan

Satt med Ea och brorsan och snackade om att man borde hitta på lite mer roliga saker som att picknicka i parker, går ut och käka eller spela kubb/vollyboll osv. nu när sommaren i princip är här. Bestämde att vi skulle göra något av kvällen och bjuda med lite folk för en kväll i stan med middag och gå runt lite i kungströdgården. Det är ju "smaka på stockholm" där nu. Är rätt trött och sitter och pluggar lite halvt, men det här ska bli jättemysigt!

Puss

image557
Kungsan när den är vattenfylld:)

Livet?

Gårkvällen började med att jag, Ea, Madde och Mickan åkte till Mickans pappa och fick där en supergod middag i form av ugnsbakad potatis, fläskkotletter och svampsås. Hade det jättetrevligt och efter några glas vin satte en intensiv diskussion om våra liv - om hur tacksamma vi borde vara! :)

När det var dags att åka mot stan gick inga tunnelbanor och vi satte igång letandet efter ersättningsbussen. Eftersom skivan var flyttad till April (istället för  Chaplins bar) så hade de sålt för många biljetter och vi fick bråttom för att få komma in. Ringde taxi, som inte hade några bilar för tillfället. Hallå?! Det är söndag och det finns inga lediga bilar?? Men så kom bussen iaf och vistelsen på klubben blev kortvarig. Ea drog hem och vi andra drog vidare till Undici där Mp3:an hade skiva. Det var trevligt, men jag orsakade ett tjafs och det var läge att dra sig tillbaka till Mickans pappa. Träffade David och Victor från Nacka en stund iaf, och det var trevligt att träffa dom igen! Det blev taxi hem.

Väl hemma hos Mickan återgick vi till snacket om livet. Nu lät det inte riktigt som tidigare under kvällen, hehe. Ne, nu lydde kommentarer som: "Jag ska aldrig mer prata med en kille" och "Jag vill byta liv med någon i Afrika". Haha. Tänk vad lite fylla kan göra med en.. Allt reddes iaf ut till slut.

Idag var tanken att vi skulle ligga och steka och bara ha det bra, men solen gömde sig bakom molnen och jag kände att inte mycket svenska skulle bli gjord om jag inte åkte hem, så på den vägen är det och det är faktiskt lite finare väder här hemma, så jag ska nog ta en filt och lägga mig ute för att läsa. Nu blir det kaffe och bulla med mamma först iaf:)

Puss

Sweet



Det här söta linnet skulle passa perfekt i min sommargarderob. Give me!
Från asos

Sömnproblem och fint väder

Jag har sovit sjukt dåligt dom senaste nätterna. Vaknat på konstiga tider och inte kunnat somna om. Imorse var klockan 06.00 när jag va tvungen att gå på toa.. var jättetrött men kunde absolut inte somna om. Låg och tänkte på en motivering till varför jag skulle vinna en märkesväsk genom en tävling i "Fredag". Haha, vad tragisk jag är;)

Gav upp 07.00 och gjorde kaffe. Kom på att jag i vanliga fall skulle upp och jobba idag, men att jag inte ska tillbaka förrän efter sommaren (om jag inte har annat jobb dvs) och tanken piggade upp mig ordentligt måste jag säga! Efter en promenad med mamma och pappa hade Josefina kommit hit och hon åkte tillsammans med brorsan till jobbet. De stackarna.. det som är en så fin dag idag!

Ne, nu har jag dragit på mig bikinin och ska bara ut och schteeeka! I eftermiddag åker jag, Madde, Ea och Mickan till Mickans pappa, lagar middag och sen ska vi på studentskiva för att sen sova hos Mickans pappa:) Imorn tar jag lite ledigt från  skolan och bara tar det lugnt med tjejerna hela dagen. Det ska bli underbart skönt!!

Puss

Uttråkad

Det blev tonfisksallad till lunch och sedan pappa kom hem har vi legat ute i solen. Så härligt! Har faktiskt fått lite färg. Mormor och morfar tittade förbi en stund också:)

Är sjukt uttråkad nu. Har läst alla tidningar i hela huset (med lätt överdrift), jag väntar på mat (det blir nått med räkor) och det verkar inte gå nått kul på tv ikväll (nej, jag är tyvärr inge vidare intresserad av att se matchen). Men, finns inget bättre ska jag nog titta på Wallander - Jokern.

Ha en jättebra kväll!
Puss

image552
Inga bättre TV-tips för kvällen?

Det börjar vända...

Hej!

Idag är det en superfin dag! :) Jag har fortfarande lite ont i halsen, men värken i örat har gått bort och det känns som att det håller på att vända! Vaknade vid fyra inatt och var superpigg. Brukar alltid få panik när jag vaknar och inte kan sova eftersom det leder till att jag är trött hela nästa dag, men eftersom jag hade en lördag som jag bara kunde lata mig på framför mig så låg jag i en timma och läste ut Klick och Fredag - hur härligt som helst!

Vaknade vid halv elva och har pluggat lite på svenskan ute i solen med en hallon-smoothie. Mums! Är sugen på att göra nått ikväll eftersom jag börjar bli rastlös här hemma, men ska ändå stanna inne så jag pallar morgondagens festande! Det är nog smart...

Nu ska jag gå ut i solen igen och drömma mig bort till Sunny Beach. Bara 17 dagar kvar nu!!
Puss

image551
Jag jobbar på att bli lika sommarfräsch... ; )

Fredag

Suck. Det är fredag och jag är fortfarande sjuk. Känns inte alls som fredag eftersom jag varit hemma hela veckan, så den här helgen kommer bara flyta förbi som vanlig vardag.. om jag inte blir frisk till på söndag och kan gå på skivan dvs. Ne, för mig blir det bara TV med mamma och pappa och så kommer ju pappa hem med Klick och Fredag! Vilken lycka;) Haha.

image550
Här blandas färger, mönster och stilar... ja för att pigga upp min gråa vardag tror jag! :)

Allt är gratis

Jag fick en länk om att bli medlem i GratisGenerationen och kollade in det. Ha! Ska jag tro på att man får gratis grejer? Men, jag va ju så klart nyfiken och började leta efter gömda kostnader. Hittade inga. Läste folks referenser och alla villkor. Tänkte att jag kan väl prova, så nu är jag medlem och så får vi se vad som händer:P Behöver värva 7 personer, så om du också vill testa lyckan klicka här!

Lindsay började tidigt..

image549
Van alkoholintagare redan vid 13?