Sjukling

Yees.. jag har försvunnit nästan en vecka till. Vart sjuk asså.. usch usch! Va ju sjuk för bara två veckor sen, men nu va de dags igen! Blir frisk lagom till helgen iaf;) Ska åka till Linköping, Klara! Woho! Saknat länge nu:D Ska förmodligen till skolan imorn (bara avslutning på projektet) och handla försenad födelsedagspresent till henne efter! Vet verkligen inte va hon vill ha eller vad jag ska köpa. Hjälp! Men, hittar nog på nå..!

Nu är de overkligt kort tid kvar till skoavslutningen! Ledig fredag, måndag och tisdag. Onsdag = Brännbollsturnering och torsdag = avsluting! Ska även äntligen klippa mig då! Min frisör har blivit nerslagen (:O) så jag ska få prova en ny. Spännande. Tony provade en och han ser inte bra ut asså. Sorry! Men ja ska inte ha samma, och hur mycket kan man misslyckas me mitt hår! Ingen frisyr ju, bara långt;) Dagen efter...Tonys student!
Vill också!!! Fest på kvällen i åkerberga tror jag?:D Åh! Sommarlovet ÄR nära!

Kyss

ikväll?

Idag har jag gjort ingenting. Skönt kan man tänka men nu är jag faktiskt uttråkad och är taggad för än kväll, trots att jag inte borde.. ska jobba imorn. Får se vart kvällen lider.. Det verkar ju iof inte häbda så mycket ändå, men hoppas på att träffa flickorna iaf!
Jaja, vi får se!
puss

Fredag

Kvällen hos Vicky blev trevlig, måste jag säga. Ovanligt att det inte spårar ur;) Dagen efter sov jag lääänge:D Härligt härligt. Jag och Vicky gjorde en kraftansträngning. Städade undan allt och sen slängde vi oss i soffan med chokladbollar och tittade på OC och Chokolat :D Mys!

Klockan tickade fort och snart va klockan 6. Vi gick till bussen och efter att vi stått där ett bra tag förstog vi att bussen redan hade gått. Vi fick istället ta en promenad i små-regnet. Beställde Pizza och eftersom de inte verkade bli nån fest hos CW, hade vi en mysig kväll framför tv'n.

Sen damp jag i säng. Somnade på 2 sekunder ungefär:)
Idag - Vet verkligen inte vad som händer.. Ska jobba imorn så de blir väl inge festa ikväll.. Sorry Linn. Fest i Väsby men jag orkar inte se ut som ett lik på jobbet;)
Jag är shoppingsugen som vanligt.. kanske tar en sväng till stan idag?
Imorn kommer mamma å pappa hem från Barcelona!

Kyss

Långhelg!

Åhhh! Som jag tidigare spått, blev det sol idag! :D Och vi har långhelg! Underbart, underbart. Det firar vi ikväll med party hemma hos Vicky.. och planerna för kvällen ser ovanligtvis ljusa ut! :D Så nu är de bara hoppas på att det blir som vi tänkt oss.

Tidningsarbetet i skolan blev klart idag. Skönt att ha det överstökat. Satt uppe inatt med Linn, efter att vi kommit hem från Väsby, och gjorde klart det. Tanken var att vi skulle sova över hos Joachim, men plikten kallade, och han skulle upp tidigt å jobba. Vi gjorde alltså helt rätt;)

Puss!

Värdelöst?! :D

Senast sedda film: The Green Mile
Senast köpta skiva: Nån gång på 1900-talet;)
Sparar till: Storshopping i sommar
Väntar på: Kärleken
Pålägg som gäller: mjukost
Dagens dryck: kaffe
Senaste boken du läste: Go Ask Alice
Senaste maträtten du åt: Nå kött, fullkornsris, vitlök- och citronsås och baguette..igårkväll
Senaste klädesplagget du bar: Min aprikosfärgade mysdräkt;)
Senaste repliken du yttrade: OK, heeeej då!
Senaste personen du träffade: Fina
Senaste person du pratade i telefon med: Pappa
Senaste person du fick brev av: Brev oj..de va länge sen
Senaste gången du sov: Vaknade vid 9
Senaste saken du köpte: Två BH-ar
Vad har du gjort idag: Inte mycket alls. Suttit vid datan å kolat på tv. Väntar på att mamma ska komma hem från grannen så vi kan åka å handla.
Gillar du svarta kläder: Jarå
Hur tidigt stiger du upp: Ta tiden jag lägger mig och addera med 8..så får du svaret;)
Vilken färg har du på håret: Blond
Vad har du för färg på ögonen: Blå
Är du uppväxt i stan eller på landet: Förorten
Hur många par skor har du: Ungefär 20. Men man använder ju bara favvosarna!
Var har du ont: I hjärtat
Kan du stå på händer: Ja, i vatten;).
Vad lyssnar du på för musik nu: Lars Winnerbäck - Faller
Vad har du för klocka: En vid med brett läderband, axCent

Haha..oj vilka ointressanta frågor. Så går de när man har tråkigt!
Kyss

Hårdrockar-mamma?

Igårkväll va päronen Ivarsson här och åt middag. Kom in på alkohol och när mamma plötsligt sa: "Ja, här har dom bara slängt över alla kassar med flaskor på järnvägsspåret! haha", tittade jag ner i bordet å sa vääldigt oskyldigt: "Ne nu ska jag gå.." Haha! Hehe på väg ner hörde jag mamma säga:"Jadu Lindah..du har lite att städa upp! Hehe oops:)  Ne men de e väl kul att dom fick ett skratt på min bekostnad:P Mamma kom även fram till att jag älskar vin (?haha) och pappa ivarsson konstaterade att hans son minsann drack öl. Härligt alla päron.. ni har fattat;)

Igårkväll åkte jag till Josefina för att titta på
ESC. Otroligt att jag pallade åka dit, men de va inte så hemskt som jag trodde. Riktigt mys blev det också..trots att Lordi vann. Skumt! Väl hemma blev jag iaf mött av mamma med ett leende på läpparna: "Yes! Finland vann! :D De va väl bra?". Haha hårdrockar-mamma? Njea, bara inuti!:D Jag är iaf kääär i Carola. Hon utstrålar seger:D Kollade på nyhetsmorgon söndag nyss.. hon är bara fööör härlig! :D

Idag vet jag inte vad som händer faktiskt. Har inte fått svaren från Jade-intervjun..paniiiik! Kan då alltså inte plugga. Kan inte göra mkt åt de ändå så.. jag får väl bara ha en häärlig  dag! :D Imorn åker mamma och pappa till Barcelona. 20-årig bröllopsresa. Jag vill också åka meeed! Men ja får väl njuta av att huset för det mesta då är tomt. Brorsan har även tagit på sig ansvaret att laga mat. Häärligt!
Snart är de sommarlov:D:D:D wiiiie

Kyss!

Go Carola

Dagen har varit lååång. Började med en promenad imorse med hunden, vilket va första gången på unge fär 4 dagar (?) som jag va ute. Mår mycket bättre idag men förkylningen har väl inte riktigt släppt ännu. Sen dess har jag bara legat vid tv'n och slappat. Är vääldigt trött på å slappa nu.. men de blir väl de ikväll ändå. Det är ju eurovision! :D Håller stenhårt på Carola! Ska hoppa in i dushen nu!
Puss

Lätt som en Plätt

Åhh va härligt! Bror min kom precis med ett strålande förslag. Han ska göra en av mina artiklar (till tidningen som är vårat skolarbete just nu), recension om Lola Ray's ganska nya skiva - Liars, för en hundring och löfte om att jag någon gång under min livstid ska lära mig spela Heroes och klra en hel "match" (??) mot honom. Haha! Lätt! ;) Svårare blir de att jag lovat att inte dö direkt:P Jag har alltså mycke träning framför mig, i form av dataspel. Gah! Men, han har ju trots allt lovat att göra en bra recension..så det är värt det:D Jag tror honom efter att ha läst hans uppstas nyss. Skitbra!

Ikväll ska Linn skicka iväg frågorna till sin kära kusin också..så till måndag har jag nog två bra texter att lämna in! Underbart:D

Kyss

Massor me filmmys

Sjuk i tre dagar nu.. inte roligt..at all! Börjar ändå bli lite bättre nu, så jag hoppas jag slipper ligga hemma sjuk hela helgen. Behöver få lite plugg gjort, vilket jag verkligen inte orkar nu. Hjärnan fungerar inte som den ska;)
Har legat hela morgonen (som startade tidigt efter att jag vaknade med igentäppt näsa - och inte kunde somna om) å tittat på film.
Taking Lives (med Angelina Jolie) och Love don't cost a thing. Igår blev det The green mile och Man on fire. Inte ofta man hinner titta på så mycke film. Visste inte ens att vi hade filmerna hemma! Hehe, men det är myyys! :D
Snart kommer städerskan så jag ska väl försöka äta nått innan...
Pussar!

Jade - nya stjärnskottet

Jag är sjuk.. och det är booooring! Var ändå tvungen att ta mig till skola igår för vi hade heldag med nationella prov - Matte. Usch, det gick verkligen inge bra, tror jag. Får hoppas på det bästa, men ett MVG kan jag ju glömma. Åh! Jag som ville..
Imorse vaknade jag med världens halsont och alldeles för kort sömn. Kan inte sova när jag knappt kan andas.. så fastän jag är otroligt trött, sitter jag och pluggar. Ska skriva en artikel/intervju (skolarbete) med nya bandet
Jade (Linns kusin är sångaren:D) och deras nysläppta singel "Live your Life". Såå..sitter å letar massa fakta så jag kan ställa bra frågor till honom:) Får hoppas på bra betyg där;)
Pusspuss!

55561-9

Grattis Linn

Gomorron gomorron!
Igårkväll - fest hos Linn (äntligen 17 bejbi), hade kul men spårade ut när *** kom. INGET gick sönder vilket va otroligt skönt och otroligt. När hennes mamma kollade på morgonen i sitt smycke-skrin så va hennes viglselringar borta. Så jävla tråkigt! Förstår verkligen hur ledsen hon måste va!

Fick, btw, en hjärtattack under kvällen! Haha. Vicky säger att hon ska dra å möta B. Efter lååång tid ringer han till mig och undrar vart fan hon har tagit vägen. Efter ännu läääängre tid ringer han igen och man hör en fnittrande Vicky i bakrunden :"Haha, jag gick en omväg!". Cp-unge! Ja trodde hon blivit våldtgen eller nå! Men bra att du lever gumman! :D Mitt i allt sprang jag och Amanda till varandra: "har du svarat?" Haha. Vi hade upptäckt varandra på PA! :P nööörd


Fredagskvällen blev tyvärr ingen Sex and the City-kväll. Den fanns inte på VV, men fick tips om en annan, liknade film. Helt ok.. hängde inte me riktigt. Snack emellan hör ju till när ja å Josse möts;) hehe. Men de va mys! Filade fötter å målade naglar.

Idag va de väl meingen att jag skulle plugga, men lusten finns inte. Hehe. Får köra gärnet imorn istället.

Ikväll - Efterlängtad SATC-kväll !

Hej! De härliga vädret håller ännu i sig! Kom dock en liten regnskur på  minuter och självklart hann jag bli dyngsur. Men se de positivt, mer grönska! ;)
Efter skolandagen (som bestog av föreläsningar av journalister fram till tolv) åkte jag till jakan. Köpte underkläder till mig och present till Linn! Träffade Mickan på hennes rast också! Trevligt trevligt;) Hämtade mina nya glasögon på vägen hem och hann sola lite innan solen försvann bakom molnen.

Ikväll blir de myspys! Ska ha SATC - kväll me Josse (som btw fått tandställning idag! Så nyfiken på hur de ser ut! Hon kommer bli finare än josefinast;) - hehe sämst) och förmodligen Mickan. Ska höra me dom andra flickorna också såklart! De blir lite spa också - fixa fötterna å naglarna (som jag lyckats få relativt långa nu faktiskt!:D).

Kyss!

P.S. Glömde en rolig detalj till gårdagens flumm! Jag hade danskläder på mig på tåget och ville absolut byta kläder just då. Kom på att jag hade handduk i väskan och va tror ni ja gjorde? Jo sjäälvklart ställer jag mig och byter byxor! Haha, konstiga blickar man fick från ett antal passagerare! Ska dagen va galen så ska den! :D haha D.S. 

Flummig dag

Hej! Har varit dålig på att skriva på senaste dagarna... men jag kommer igen;) Imorse vaknade jag av mig själv (!) kl 07.00 och tog en promenad på en timma. Riktigt härligt! Va jättepigg när jag kom hem. På tåget på väg till skolan får jag och Linn för oss att va busiga. Haha, vi utmanar varandra (?) att sitta kvar på tåget när vi är i Årstaberg, där vi ska gå av när vi ska till skolan. Dörrarna stängs och jag undrar "vad fan håller vi på med?!" Haha japp, då missade man lektionen (gästlärare på streetdance). Skönt ändå! Hoppar av på en station lite senare. Ser några heta killar och bestämmer oss för att följa efter. Dagens tema: "Impulser" ! När dom går in i någon lokal stannar vi och pratar lite.
"Vart är vi?"
"Vet inte riktigt. Huddinge..aa jag tror de stog Huddinge centrum"
"Ajuste!" :)
(Brevid står en tant och tjyvlyssnar lite. Senare ser vi att vi inte alls är i Huddinge, utan
Haninge! Liiite skillnad. Den tanten måste haft roligt;) )
Vi glömmer bort killarna och går vidare mot centrumet. Tar en tur in på BR leksaker där vi hittar Linns dröm-solbrillor. Självklart rosa! Haha:D Vi går och köper en glass, tar oss sedan till stan och sätter oss å solar vid fotänen vid plattan. Mys! Magen kurrar och vi tar oss till skolan för lunch och en lektion.
Hela dagen = allmänt flummig.
Linn på tåget hem: "Jag har känt mig full hela dagen!"
Och jag kan säga... hon verkade full hela dagen! ;) hehe
Ska gå å ta en powernap! Är trött;)
Kyss

Rapport om de senaste dagarna

Halloj!
Kom nyss hem från stan. Efter skolan gick jag och Linn å köpte en latte och satte oss å solade! Så härligt! Försov mig imorse också..skulle på studiebesök i DN/Expressen-huset. Meen, jag fick sovmorron till et istället! Hel ok faktiskt;) Hörde senare att jag inte missat nått spec. heller!

I lördags hade vi en trevlig kväll hemma hos Madde. Ea: "Jag har kommit på att eftersom O ofta syftar på något negativt (te.x. osocial, oofin, olinda) så måste Lindah vara väldigt positivt! Suuper Ea! ;) Efter tolv gick det utför. Efter lite tjafs och ett passagen-besök, drog jag hem och sov gott. Vaknade nio på söndag morgon och pluggande ungefär oavbrutet till elva på kvällen. Puh! Scrapbooken blev iaf klar, och dessutom väldigt fin! haha;)

Pusssis

Grill å Chill?

Nyss hemkommen från en...inte så händelserik kväll. Meen sånna här lugna myskvällar behövs, även dom!:) Planerna om en mysig grillkväll rann ganska fort ut i sanden. Först skippades korven, sen även marshmallows:arna... godiset...  filtarna... myskläderna och jordnära skor! Haha, ja Madde Ea å Mickan hade på sig klackskor. Smiidigt flickor! Hehe. Trots allt "skippande" (:P) tog vi oss till lillsjön och faktiskt till en eld. Stannade dock inte där så länge. Kändes inte som vårt umgänge;) haha nerå. Men vi åkte istället hem till Ea, satte på te och gamla Eva och Adam, pratade skit och njöt av umgänget! Fick reda på att, annars så stabila, Josse faktiskt har provat droger. Haha, lr ja, hon hade ju"bara slickat på en "klubba" (av nå slag?). Maddes (som btw på sitt nationella (engelska) kallat hockey-rink för "hockeybane", hehe) kommentar: "Det börjar med ett slick!" Vi blev fort trötta och jag gav en tanke till morgondagen. Jag ska ju jobba, så de kan va skönt me sömn! Fick skjuss hem av Mickans mamma, men i en väääldigt trång bil! Josse och Mickan fick (egentligen inte) plats i lastutrymmet. Hade jag kunnat beskriva ställningarna, hade jag mer än gärna gjort det! :D Några extra varv runt rondellerna va som grädden på moset! Haha! (Lyckades Madde ta en bild lovar jag att den kommer publiceras!) Yes, de va min kväll! Nu ska jag lägga mig och sova gott! Imorn blire förhoppningsvis party! :D
Pussar

(Rörigt inlägg, jag vet. Men en kväll med flickorna är rörig!)


Underbar dag

Soooolen skiiiiiner! Huuur underbart som helst! Har suttit ute och käkat frukost...såå härligt! Hade tänkt att plugga idag, men som vanligt skjuter jag upp det. Faktiskt inte mitt fel idag:P hehe de va mamma som bad mig följa me till stan när hon ska klippa sig.. och efter de ska jag till optikern och prova ut några glasögon (har fått skäll av optikern att jag använder mina linser alldelles för länge varje dag..så när jag är hemma så ska jag byta av med dom, hehe). Men vad kan förstöra en dag som denna?!
Har dessutom de skinande rent hemma nu..städhjälpen har vart här! Skönt!

Fick den här länken av ett ex. Stackars kille, säger jag bara! :D

Ikväll vet jag inte vad som händer. Hoppas på en SATC - kväll! Skulle passa perfa, för imorn är de jobba som gäller. Inge bra å festa kvällen innan då! :) Ska försöka hinna med en joggingrunda också (och ja, jag kom faktiskt ut på en igår!:D stooolt)

Pussar!

Pluggdag

Promenaden igår blev kort, men mysig. När vi gick och gnällde (som vanligt ;) ) över kärleken kommer de en bild med killar (lägligt!) och tutar.... och en till! haha, svenskar borde absolut våga flirta mer! Så... Vicky! Vi som är inne i filmen och allt (internt)! haha. Sluta vara torrbolar, säger jag! Alla behölver få uppskattning! :D Promenaden ledde hem till mig iaf, och vi satte oss och njöt av OC.

Idag - Pluggdag med Linn, som nyss åkt på arbets-utbilning. Lycka till gumman! Plugganden? Jadu, känns inte som att de riktigt va min dag idag! Meen, får köra gärnet med de nu.. för på måndag och tisdag är det nationella! ussabussa!
Nu ska jag ta en promenad med Ludde.. och om jag orkar - en joggingtur efter. Lika bra att göra de till en vana. haha (lycka till:P - mycke snack, liten verkstad)

Pusssss

*piiiiiiiiiip*

Ush fy å blä på jobbet! När jag kom dit sa chefen: "Du får plocka varor, så sitter jag i kassan. Jag tror de blir bättre". Ursäkta ordspråket, men j*vla kärring. Det här sa hon trots att hon en timma tidigare i telefonen sa: "Snälla, vi behöver din hjälp. Du behöver bara sitta i kassan så plockar jag varor!" Jävligt dåligt... att plocka varor är sååå mycke tråkigare och jobbigare! jaja, de verkar inte va min dag idag.. När jag och mamma ska åka på gympa upptäcker jag en bit på vägen att jag glömt mina skor.. så mamma släpper av mig mitt på vägen. Tog en joggingtur (och en extra omväg) istället. Och nu.. ännu mer motion:P haha Vicky ringde och frågade om ja ville me ut och gå. Sjääälvklart! Jag har ju inte hunnit duscha, så varför inte?! hehe
Pussss

Stökigt värre ...

Hahaha! Om ni backar tillbaka några dagar i mitt bloggande kan man läsa om Linns stökiga rum.. och nu har jag bildbevis! :D Även hon har hakat på trenden (faktiskt!) att blogga :D Hon är alltför skön den där tjejen ; ) Dessutom antar jag att bilden måste tagits efter det att jag va där och städade undan lite. Redan har de blivit såhär igen! Shit Linn, skärp dig! :D haha!

Linns rum


Idag har jag i princip pluggat sen jag vaknade vid halv tolv.. tråk, tråk. Skriver en bokrecention till Go Ask Alice - på engelska, och ska snart sätta igång att rita ett självporträtt. Gah! Jag kan inte rita! Jaja, kan jag, ska jag senare scanna in den:D Ett gott skratt förlänger livet ; )
Min chef ringde nyss.. hon ville att ja skulle sitta i kassan från 16-18 idag (trots att jag ganska tydligt sagt att jag inte vill jobba den här veckan).. men snälla jag sa ju givetvis ja. Yeye.. två timmar är ju inte mycket ändå så jag knatar väl upp dit senare. Nu måste jag återgå till pluggandet!

Kyss

P.S. Hittade den här sidan (Ungt val), där du kan testa dig själv! Delar du verkligen åsikterna med de parti du tror du vill ska styra?? Prova! :D   D.S.

Och ännu en bloggare !

Vaknade ganska tidigt idag och trots att jag kunde ligga kvar i sängen hur länge jag velat, steg jag upp! Och det känns huuur bra som helst :D Annars segar man heela dagen och får inget gjort! Tror att jag ska ta en sväng till jakan och titta lite i affärer med Linn. Vi är ju dom enda som inte går i skolan den här veckan! Ska besöka Mickan på MQ där hon jobbar nu också! Hon har btw också skapat blogg nu! Är det inte underbart?! hehe
Idag är solen gömd bakom tjockt molntäcke..suck. Skulle ju inte vara helt fel att ligga ute och sola lite nu på mina lediga dagar. Och läsa mina älskade Klick och Fredag! ;) Längtar så otroligt mycket efter sol, varma vindar och stranden!
Just nu piggar den här låten upp mig! :D

sommar

Pussar och massa kärlek!
P.S. Nu har förresten OC börjat gå om ända från början, Mån-Tors 17.05. Kul! Jag tänker absolut titta om igen.. man kan ju lixom inte tröttna;) Och dessutom har man ju nästan glömt bort hur dom såg ut då! hehe D.S.

Vill ha fler bloggande!

Jobbet med att skapa fler bloggare har gått ett steg framåt! Underbart! Viktoria har skapat blogg:D
pusssssss

Linda - nya världsräddaren ?

Hej! Fortfarande seg efter lördagen, så idag har det varit en lugn dag. Fick lite plugg gjort imorse, sen kom min morbror och hans familj. Käkade en jättegod kycklingsallad, år bullar och pysslade med pärlor tillsammans me lillkusinen! Har varit ute och övningsklrt en sväng också.. de går bara bättre och bättre nu. Kul med framsteg! Ska väl sätta igång och råplugga i sommar (när man ändå inte har några läxor att tänka på) så man har körkortet nära när man väl fyller 18... annars blir det väl aldrig av, kan jag tänka mig.

Nu på kvällen har jag latat mig framför tv'n. Orkade inte följa me mamma på tant-gympa (även om de är skitroligt! haha). På tal om tv-tittandet... Jag är vääldigt "lättepåverkad" av nästan allt jag tittar på. Ett aktuellt exempel är nu när jag tittat på Världens humorkväll. Blir så tagen av alla svältande själar så nu vill jag rädda världen! Hehe nemen klart man får en tankeställare. Om jag nångång ens blir hungrig så blir jag galen för att maten inte är färdig, medan många andra får jobba stenhårt och kanske inte få en enda matbit i munnen på en hel dag! Usch, får så dåligt samvete... men de är bara ringa in pengar för att dämpa det lite. Tycker ochså att det är otroligt bra att blanda humor med allt det sorgliga! Kan kännas känslokallt, men verkligen inte! Vem skulle orka sitta å titta på allt elände annars?

Nu - dags för te! Jag ska njuuuta för jag har looooooooov (och är självklart väldigt lycklig att jag bor i ett land som Sverige)! Ska tänka på alla er som går i skolan imorn:D hehe
Kyssar