Joggingrunda

Fick så dåligt samvete för att jag och Mickan inte gick ut på promenad imorse, men det har jag kompencerat med en joggingtur istället. Nu är jag nyduschad och känner mig fräsch och duktig:) Härlig känsla. Gäller bara att komma ut på flera för ett bra resultat...till nästa sommar? Haha.

Stanturen har blivit lite framskjuten för att Mickan skulle på lunch hos sina kusiner. Men, ska nog ändå göra mig iordning nu så jag är redo sen!

Puss

55561-89

Lat!

Igår blev det fika me Madde, Ea och Josse.. och senare kom Mickan, stefan och Mika förbi, som jag senare kollade på film med hos Stefan. Det blev "Blow" med Johnny Depp:)

På hemvägen orkade inte Mickan ta sig hem och hon fick istället sova hos mig. Vi bestämde att vi skulle upp på morgonen och gå innan frukost.

Vid elva vaknade vi, sega. Ska vi inte äta frukost först? Jo det gör vi. Ska inte Mickan ringa sin mamma om skjuss hem, så går vi i stan istället? Hm, jo det gör vi;) Bortförklaring: Annars kommer vi ju så sent in till stan. Haha, ja vi är väldens största latmaskar:P

Så, nu blir de iaf stan. Så jag ska göra mig iordning!!
Kyss

Vill !

Grannarna har varit på fika här och vi har precis fått i oss kvällsmat. Ska nog ut å övningsköra en runda snart.. Ikväll kommer tjejerna förbi på en fika här:) Mys!

Men just nu är jag irriterad. Panik. Har längtat så länge efter Bulgarien som jag verkligen trodde skulle bli av med kompisar, men självklart så sprack det...:(
Å så nu blev jag tillfrågad av en kille att åka med hans kompisar och nån av mina tjejkompisar....så är de ingen som kan! Blir galen:( Jaja, de är väl bara se fram mot höstlovet när vi "ska" dit. Vågar inte riktigt hoppas på att de blir av...
Usch, måste ha nått som kan pigga upp mig nu! Ska bli kul att snacka av sig med girlsen. Bara 1,5 timmar kvar. Håll ut...!

Pussar

Seg partykväll

Alla vi tjejer samlades på stationen och åkte för att handla. Efter många förslag på vad middagen skulle bli, fick alla bestämma sitt eget. För mig blev det kycklingwok! Skitgott med mycket kryddor;)
Vi förade och hade de trevligt. Lite upp och ner-gångar i humörväg, men Eas glada fejs piggade upp oss alla:) Även Madde, som hade glömt (?!) att ta på sig BH:D

Efter att vi tagit hand om disken var de dags att dra mot festen. Men, det regnar! Taxi? Ne, vi är 5 och måste då ta en buss. De va alldeles för komplicerat och dyrare. De blev istället ett samtal till Mickans mamma som snällt kom och hämtade oss:) I bilen var vi alldeles för partyglada och kunde nog inte riktigt dölja vårt lilla alkoholintag;) Speciellt inte Josse som glatt satt och berättade att hon var den enda oskulden i bilen:D

På festen var de inte så mycket drag. Men, då kör vi på lite mer krök och gör ett försök till partystäming med lite dans? Funkade inte så bra.. Folk var allmänt sega. Jag hade ändå en trevlig kväll, om än väldigt seg.
Mindell hade ändå gjort de fint med en hackig cd-spelare och lite disco-lampor;) Hehe.
Jag ska inte rata festen, eller lägga det på honom. De va helt klart människorna de var fel på. Träffade ändå många trevligt typer.

Vid två var de dags att gå hem. För mig var kvällen deffinitivt slut. Träffade Micke och hans kompis på vägen som snällt följde mig hem! Träffade även en (som vanligt) full Kellner. Haha, sötnöt.

Kyssar

Schema-lagd kväll

Härligt! Som vi har längtat! Efter en väl-organiserad kväll, alltså!
Vår allas lilla sötnos Josefina har lagt upp schema för kvällen, vilket behövs för att den ska bli toppen;)

Ikväll blire alltså en för en gångs skull uppstyrd kväll! :D jag är taggad till max! Men så här ser planerna ut i detalj!

17.20 - samling vid stationen!
-kom partyglad och taggad i sköna men festliga kläder
17.23 - tåget går - vi är glada!
17.27 - vi anländer17.30 - vi träffar "Fixat" i kallhäll som ger oss fem tjejer tre stycken 70sar.
17.30-18.00 - frågan är när killen egentligen dyker upp, men efter det så åker vi till hemköp och inhandlar kvällens käk som vi bestämmer påväg! Efter det så går vi hem till mig och lagar mat och myser! Förar och snackar skit! Sen drar vi vidare till Mindell och festar där. Vi får göra festen rolig helt enkelt. :D Hehe. Men tänk på att ta med pengar till dricka (100-130 spänn eftersom det är tre flaskor på / 5 tjejer) och några tio till maten. Annars ses vi alltså tjugo över fem vid stationen! :D

pusspusss på Mickan, Lindah, Madde och Ea :D
/ Josse

Grönan och kåta killar

Efter nån timme på grönan mådde vi alla (ok inte Mika) illa. Träffade Frisa en kortis på hennes rast, och sen blev det mat! Mätta och vilade kunde vi köra igång igen! Kom tropiskt regn, men som fort försvann och vi kunde åka vidare:) Otroligt stolt över att jag åkte "Tilt" , som jag btw fick 50 kr av Stefan för att åka:D
Sista åken blev 3XPop expressen med Mika. Härligt! "Ridin" var helt klart hetast!

Vid tolv va de dags för hemfärd och Mika meddelade att de va fest hemma. Åka dit å checka? Yes, okej då.

Helt i onödan...! Fetsen hade (som förväntat?) spårat ur när vi va på plats. Istället blev det lite promenad och vänta på bussen till 02.40. Under tiden hade vi iaf inte tråkigt. Nejdå. En lagom(?) packad Kellner var ju där och underhöll oss:) Haha, kul snubbe de där.

På bussen hem mötte vi Claes. Efter nån minut satt de och bråkade om vem som skulle få följa med mig hem. Hallå! Jag ska inte ta hem nån! Haha!
Men jag fick reda på följande:
xKellner är hårig och liten, Claes är rakad och stor
xClaes är hårig och liten, Kellner är rakad och stor
xKellner vill inte bara knulla, han vill snacka OCKSÅ
xClaes känner mig bättre

Okej, nu vill jag inte höra mer! Och ingen av dom kom närmre mitt hus än utanför grinden!


Vaknade imorse med två söta (? hehe) meddelanden från K. Hoppas du får lika dåligt samvete som Micke! Haha nej då..;)

Styr mot Grönan

Vaknade vid halv elva och tog mig ut på en timmas promenad. Tog emot lite.. halsont och seg, men annars va de ändå skönt att komma ut! Tror mamma har nämnt nån gång att de är bra med frisk luft;) Haha.

Idag blir det (tro det eller ej!) faktiskt
Grönan! Härligt! Fortfarande oklart vilka som ska me, men tror de iaf blir Mickan, Stefan och Mika:)
Nu måste jag duscha och göra mig iordning!
Kyssar

Vila ut ...

Halloj!
De blev inge stanbesök idag. Istället har jag haft de mys hemma. Man måste ju vila ibland också! Speciellt nu när jag inte är helt frisk. Får hoppas att min hosta försvinner och jag blir piggare snart.

Pappa och brorsan har under kvällen lyckats få upp nytt bord och nya stolar i köket nu! Oo så fint det blev:) Nu fattas det bara en matta att ha under. Mamma har tydligen hittat en jättefin!

Imorgon ska jag tvinga mig ut på en morgonpromenad. Det var länge sen jag rörde på mig nu! Kan de kanske sätta fart på bli-frisk-processen? Hehe. Efter det har det pratats om att gå på grönan! Kul! Om de nu blir som planerat:) Tiden fåt utvisa..

Kyss
P.S. Söt kofta från Miss Sixty!

55561-88

Torsdag

Igår åkte jag å shoppade och lunchade med Mickan. Det blev två söta koftor:) Stog mellan två alternativ för kvällen. Stan eller Stefan. Slutade ändå hos Stefan. Lite folk och alldelles för mycket alkohol för dom flesta. Men trevligt ändå!

Vaknade imorse av att telefonen ringde. Bakis. Orkar inte gå upp! Den ringde säkert 30 gånger innan personen gav upp. Personen visade sig vara pappa. Fick ett sött litet meddelande på mobilen. Brorsan va tvungen att gå upp för att hjälpa en kille bära in en beställning på matbord. What? Har mamma å pappa äntligen fattat att vi behöver ett nytt matbord? Ja, woho:D

Efter det gick de inte att sova vidare. <oh, nej. Kaffet slut.. den här dagen kommer bli seg!
Trötta som vi (Mickan och jag) är idag har vi bestämt oss för en alkoholfri kväll. Blir nog en tur in till stan..picknick kanske vore mysigt!

Här är lite fler bilder från Gotland!


Kyss

Fel stil, tjejer!

Varför satsar tjejer, som skulle kunna göra en superbra seriös karriär, istället på "barbie-stilen"? Ex: Marie Serneholt och Jessica Simpson.. Vilken miss!

Segt

Woho! Mina skor från ASOS.com har äntligen kommit! Oh, så underbara. Lite stela, men jag får helt enkelt gå in dom!

Idag har de inte hänt mycket alls. Spelat spel med brorsan, städat, packat upp och kollat på film med mamma och pappa: Wallander - Steget efter. Hoppas inte att resten av veckan blir lika seg! Har ju inga planer för resten av lovet. Antar att Bulgarien inte blir av eftersom inget verkar vara så aktuellt att planera. Det får helt enkelt bara bli att njuta av att det inte händer något;) Sen blir de ju råplugga i ett år! Usch.
Nu ska jag sappa fram nått bra på tv'n och sen sova!

Natti;)

Bilder...

...från Gotland!



Klicka för att förstora

Gotland-dagboken

Så mycket man glömmer fort när man vart på resande fot. Händer ju så sjukt mycket på kort tid.. men jag ska försöka skriva ihop en liten dagbok ändå, innan jag glömmer ännu mer!

Onsdag - Förmiddagen är stressig. Hämtar ner väskor från vinden och slänger i kläder. Ingen koll alls vad jag tagit med, men fulla blir väskorna (finns de lite plats kvar, ja då har man ju självklart gömt något!)
Josse som jag inte träffat på länge måste jag ju bara träffa en stund och snacka om allt som hänt på senaste. Går en lite runda med henne och fixar sen drickan. Stress, stress! Skynda hem och packa det sista. Puh! Allt klart? Sjunker ner i soffan och slår på tv'n. Halvsomna? Ja. När jag öppnar ögonen är de bråttom! Jag måste gå till tåget nu! När de är tre minuter kvar tills det att tåget går, har jag precis låst dörren och springer med all packning upp för backen. Ringer panikslaget Madde och kommer å hjälper mig. Men, vi hinner! :D

På tåget mot Nynäshamn möter vi en BB-Jessica-blondin som tycker att det är kallt på tåget, men berättar för oss att hon har sånt tur att hon har långt hår..för då kan de ju värma hennes brästvårtor (som är bh-lösa:P). Haha, träffar där också en pratglad kille med hund (som behandlas som killens lilla son) som tycker att vi måste ta en öl på hans café som ligger vid hamnen. Nepp, de hinner vi inte! Träffar Melodie och Pernilla..och senare Mickan och David. Ett par minuter innan avgång är alla iaf på båten!
Båten bjuder på filmen Varannan vecka.

Framme på Gotland möter vi Eas mamma som tar emot oss och skjussar oss till campingen. Efter mycket om och men klarar vi att få ihop de stora tältet. Med publik. Grannarna sitter med en öl i handen och med vända stolar mot oss, leende. En applåd när vi är klara kanske?
Vi får en god middag i husvagnen och gör oss sen iordning för utgång. De blir lite förkrök vid strandpromenaden och vi tar oss sen till inner-visby. Under kvällen träffar vi lite nacka-folk, jag madde och ea är inne på hamnplan 5 och senare möter vi massa party-glatt folk på strandpromenaden igen. Jag och Ea tar en tur till några killars stuga på lite efterfest. Senare blir de lite efterfest och vattenpipa utanför tältet, på vägen med några killar från Kallhäll och Bro. Haha! Läggdags!

Torsdag - Tältet är super-varmt tidigt och det är omöjligt att sova färdigt. Jag har blivit halvsjuk och hostig. Vi lägger oss på stranden för en bad-och-sol-dag. På eftermiddagen är de dags att göra sig iordning för att snart åka till Reine och några andra nacka-killar på förkrök i Kneippbyn. Trötta tar vi oss dit med bussen, och allt börjar väldigt segt..men kommer igång när alla har fått i sig lite.
Leker ett tag med några grannar i 8-års åldern, käkar upp deras glass (stackare), men dom verkar på glatt humör, om än lite rädda? Haha, sötisar.

Lite senare ställer David ett vinglas framför mig och tar sitt eget i handen. "Är du med på att svepa?". Hm , ja varför inte? Jag ger mig sen på att vinna över hoom och de blir sisådär 10-15 klunkar. Smakar lite konstigt? När jag druckit färdigt får jag en mycket besk smak i munnen. "David, va är de i den där?"
"HAHA! Diskmedel och vin!" Fy fan va äckligt de va!

Efter lite kärlekstrassel mellan D & M om ögonfärger tar vi oss med taxi in till Visby igen. Är åter på Hamnplan 5 och festar lite, dock inte lika kul som gårdagen.
Ett tag förvinner alla och Madde (som är väldigt tankad och alltid får fixidéer) ringher och lägger på. Kul, Moaddie! Haha. Jag letar länge efter flickorna och sen ser jag tre som försöker planka in på Hamnplan där vakterna nu märkt vart alla går in. De blir utslängda av vakten. Vilka är de? Jo, Reine, Joel och Ea! Haha, knasbollar. Smidigt;) Men, här har jag ea! Aldrig varit så glas att se henne. Reine ställer sig och bråkar lite med vakten samtidigt som jag hör Alex komma med en super-bra idé. Han ska klättra upp på stupröret för att komma in. När han är halvvägs uppe brakar skiten ner på en bil som står under. Vakten springer de fortaste han kan för att trycka upp alex mot bilen. Medan alla ska lägga sig i, sätter jag och Ea oss i varannan-vatten-tältet och tittar leende på. Haha, cirkus!

Möter massa folk under kvällen och sen när vi sitter utanför en krog som håller på att stänga får jag syn på Emma från Lidingö som vi mött på en fest i Åre tidigare i år. Trevligt trevligt! Måste absolut höras imorn!
Nu, läggdags igen!

Fredag - Åter en dag på stranden. Blev även en tur på stan innan det att David och Mickan skulle ta båten hem. Va dock för varmt för att shoppa! Ikväll va de dags för Eas syster Anna att haka på ut! Kul, kul:) Mötte henne vid kajen och förade lite. Sedan blev det parken, och medan jag och Anna var på väg hem för att köpa cigg och hämta min glömda nässpray, hittade Madde och Ea 4 skåningar. Inte dåligt! När jag och Anna kom tillbaka ringde Emma. Hon och hennes kompis kom förbi och tog med oss på fest på två båtar. Tog deras cyklar dit, en oförklarbar resa:D På första båten blev det bara en öl inna  vi fortsatte till nästa. Anna hade där hittat en 20-årig kille (OBS, hon är 14!) som hon förälskat sig i. Jag tröttnade iaf på den med efter ett tag. Madde greppade ågra öl, och vi gick vidare. Vidare mot 20-kronors korvarna. Haha, de nya fyllekäket.

Idag var vi tröttare än nånsin och trots att Anna inte ville lämna sin pojke drog vi hem henne och hittade istället några killar på stranden. Tidigare på kvällen hade Madde sagt: "Ikväll kommer jag stå med en öl och cigg i handen när Eas mamma dyker upp från ingenstans". Sagt och gjort. När vi sitter å pratar på som bäst med killarna hör man plötsligt Lenas (Eas mamma) gotländska dialekt. Jag blickar mot Madde. Hon släcker fort ciggen och killen brevid henne lyfter bort ölen. Haha. Såg hon? Ingen aning!:)
Läggdags, men nu har jag hittat en kille från Santa Barbara, Califorien. Vi måste bara gunga lite, å sen ut å mysa på piren! Haha, äkta Seth Cohen-/Adam Brody-killen:D Yeye, efter ett tag är det läggdags! Goodnight!

Lördag - Vi packar ihop för att åka till landet (Eas farmor). Tar en sväng till Apoteket för att köpa lite tabletter till min förkylning. När jag ringer å frågar mamma vad jag ska ha, så får jag en lätt känsla av hemlängtan. Sött:P På eftermiddagen kommer vi iaf fram till Ecklingbo. Vi går direkt och lägger oss i varsinn säng och sover sött i 4 timmar. Vi äter en jättegod middag och gotlands-specialitén saffranspannkaka till efterrätt. Eas mamma har åkt hem och på kvällen kommer istället hennes pappa. På kvällen blir de en tur till ett café och senare lite kortspel. Sovdags.

Söndag - Anna ska till stan och träffa den 20-åriga killen så vi åker med. Killen går förbi oss innan han ska fram å träffa Anna. (Han vet nog inte riktigt att de är vi). Jag ser att han tittar lite på oss och jag måste bara säga något. De blir inget bättre än: "Ta de lugnt!" Haha:D Han tittar lite undrande men fortsätter gå.
Ea är orolig för lillasyster som sagt till killen att hon är 17 år, som oss. Vi går mot en park (dvs, runt samma hus som Anna och killen gick runt fast åt andra hållet). Stöter givetvis på dom bara minuter efter att vi lämnat Anna. Stackare;) Vi hälsar på killen ordentligt och Eas blick är farlig. Hon står tyst och mördar ungefär killen med blicken. Efter berättar Anna att han sagt att han nog aldrig mer vågar träffa henne. Bra jobbat, Ea! :D

Jag Madde och Ea lägger oss ett tag i parken opch solar. Sen går vi till Rosas café och käkar en jättegod lunch i sådär 3 timmar. Sen kommer en lycklig Anna tillbaka och berättar allt om dejten. Nu hade hon iaf ändrat sin ålder till 15:P
Åker hem, käkar middag (grillat igen och CP med VG som Pappa Björn kallar Chokladpudding med vispgrädde) och tar på kvällen en sväng med båten. IMorn blir det hemfärd och ska gå upp halv 6! Puh!

Måndag - Väcks lite innan halv 6 av Eas pappa. Usch vad trött jag är! Men, de är bara resa på sig och åka iväg. När vi sagt hej då till Ea som ska va kvar checkar vi in och jag måste bara ha en kaffe. Stoppar i 15 kronor i aotomaten och trycker på "cafe au lait". När kaffet börjar rinna kommer jag på att jag inte ställt nån kopp under. Killarna bakom börjar skratta och jag letar i panik efter en mugg att stoppa under. Hittar ingen. Ena killen garvar: "Lägg dig under! Lägg dig under! Haha, suck..

Går på båten och köper frukost. Sen deckar vi. Tar tåget hem. Såå skönt att va hemma!
Puss

Hemma igen!

Och det är härligt! Har haft en underbar och vild vecka på Gotland, men de är jätteskönt att komma hem och äntligen få vila lite! Fullt med folk överallt och självklart mycke drag på krogen (gjorde en sandhamn och tog oss in:D)
Alldeles för trött att berätta allt nu, men de kommer helt klart en dag-för-dag-dagbok;) Imorgon om inte annat. Ska förmoldigen till Åkerberga, hem till Mickans pappa imorn. Trevligt!
Pussar!

Mot Gotland!

Aftonbladet: ÖS PÅ ÖN Vecka 29 är allmänt känd som "Stockholmsveckan" i Visby. Unga stockholmare vallfärdar till Gotland för att festa och umgås.

Oh ja! Dit ska jag idag med girlsen:D Allt (hoppas jag!) är packat å klart. I'll be back soon. Blir borta max en vecka!

Kyss på er alla!

R.I.P

Lämnade av kussen iefter ha mött upp alla som skulle till skansen. Satta oss i Berzan och förade lite..å sen drog vi till skansen och fortsatte. Kvällen såg vääldigt bra ut efter att ha fått reda på att jag skulle följa med flixen till Gotland imorn. Fick dock ett samtal. De overkliga hade hänt....IGEN. Erik. Bilolycka. Han finns inte mer:'( Sååå svårt att förstå. Å så många inom kort tid. Alex, Peter å så nu Erik. De går inte att fatta hur nära döden är! Rest in piece!

(En 18-årig man avled på tisdagseftermiddagen efter att hans bil blivit påkörd av en lastbil på länsväg 269 vid påfarten till E18, mellan Bro och Brunna i Upplands Bro. Olyckan inträffade klockan 15.36.)


Tisdag

Aloha!
Blev massa mys, mat å tårta igår med kusiner far- och morföräldrar. Och, ja! Pappa fick sin efterlängtade spade:D
Skulle ner å bada i mälaren..men badplatsen va stängd!:O Barn som hade fått utslag av vattnet. Suck.
Kusin Hanna som över här inatt, så idag har vi spelat lite monopol och ska väl försöka komma på nåt mer snart. Jag är nog inte så rolig när jag sitter vid datorn;)
Ikväll blir de allsång me massa folk. Trevligt, trevligt! Vilka ska va där? Hlrde nyss att
Lordi skulle spela. haha!

Kyss


Rea!

Asos.com har satt igång med stor REA med rabatt upp till 75%! Här har jag hittat lite godingar!



1. Teri Rainbow Shirt Dress (In style of Teri Hatcher)
2. Rope Ticking Top
3. Lace Insert Smock Top



1. Floral Cotton Skater Dress
2. Brodeire Anglaise Boned Bustie
3. Belted Cowl Dress (In style of Naomi Campbell)

Grattis Pappsen!

Blev väckt 7.00 (!!!) imorse. Dags att gå å gratta pappa på 45-årsdagen innan han skulle till jobbet. Shit, farsan börjar bli gammal:P Kämpade mig upp, sjöng lite, gav honom presenter... för att sen somna brevid pappa i sängen:D Vaknade igen vid halv tolv. Trött. Men dags att gå upp.

Ikväll kommer tjocka släkten hit! Nu ska jag bädda sängar och plocka lite i huset. Åh, så duktig jag är!
Kyss

Biomys

De blev sen-kvälls-bio igår med Vicky, Chabo, Carro och Mirro på Rigoletto. Pirates of Caribbean - Död mans kista. Kanske inte lika bra som första filmen men eftersom mina förväntningar inte var höga alls (pga avndra som sett filmen) så blev jag jättenöjd!:) Filmen skulle klart inte vara något utan klockrena Jhonny Depp! :D  Ja, han är gammal men sjuukt snygg, liksom Keira Knightley! (Ja, jag kan tycka hon är snygg fast jga är tjej!).Hon är helt klart också den perfekta skådespelaren för rollen! Orlando Bloom..självklart snygg men han tillför inte särskillt mycket till filmen. Tråkig roll måste jag säga!


Snygga Jhonny gör filmen sevärd!


Snygg men har en tråkig rollfigur!


Perfekt för rollen!

Acne is the shit

Spanat in lite acne-jeans. Suuugen! Acne is the shit!:D Varför har jag då inga par? Bra fråga, å det ska jag ändra på! Här är fyra snygga, ganska neutrala jeans som funkar länge!

1. Hep White
2. Hep Hay
3. Hep Black Trash Strech
4. Hep Hay

Om jag ska vara helt ärlig (och ja, jag nästan sköms:P haha) så har jag inga stuprör. Alla mina jeans är en aning utsvängda. Ska nog vara lite kreativ (för jag tycker ju om mina jeans!) och sy in några en aning. Kan nog bli bra? Eller? Kanske får låta mamma göra de...för vad hade jag för betyg i syslöjd?*piiip*:D

Ikväll blir de Pirates of Caribbean II med Vicky och Chabo. Oh, va den kommer va bra! :D
Pussis!

Skön kväll!

Igårkväll åkte jag me Linn och Amanda till Skälby där de va ett litet poolparty. Mycket trevligt!:) Fick egentligen inte bada (pga min fot) men, som jag sa på vägen dit: "Efter några glas så är nog risken inte lika stor för infektion!" Haha! Amanda ville ändå försöka hålla min fot över vattnet hela tiden, vilket hon gav upp efter desperata försök:P
De blev lite pool-vollyboll och när sjöodjuren i vattnet blev lite för klibbiga å efterhängsna så gick vi upp:D

Efter några (många) glas till och nya ölspel blev de badet igen. Oh, så varmt! 27 grader? Härligt va de iaf!:)
Efter de blev de duschen för mig och Amanda. Läääänge. De bankade mycke på dörren... men vaddå??:S Dom får väl vänta på sin tur?! Vi är inte klara ännu, faktiskt!

Min granne fick iaf komma in efter ett tag, vilket resulterade i en trasig dusch-vägg och glassplitter. Yes, så går de när man inte väntar ordentligt på sin tur! :D
(under kvällen pratade Linn nog mest med Daniel. Oh, så sött. Å oh så socialt, gumman! :P Hehe

De blev taxin hem efter mycket om och men. 03.50 va vi i kungsängen och Amanda sprang som aldrig förr mot passagen för att hinna köpa sin efterlängtade kebab. Två efterfester lev vi erbjudna på vägen.. men sängen lockade. Kebaben (läs: vi) orkade inte vänta, så de blev kinastyle (äta me fingrarna, kanske inte kina? yeye, ni fattar) på vägen hem. Sen...blev de slagget.;)


Idag är jag ovanligt pigg, men de är härligt! Gick upp å gjorde en frukost:) Tjejerna har precis dragit. Skulle in med Linn till stan å träffa en klasskompis..men Linn fick ont i magen så de får bli..imorn?
Vet inte vad som händer idag. Nu blir de iaf en kopp kaffe och sen ett samtal till Vicky!
Kyss

55561-60

Poolparty?

Efter all städning tog jag en super-lång dusch och skrubbade mig ordentligt med body-scrub peeling. Underbart! Har nog inte varit så här ren sen jag var en bebis:)
Som topping på det blev det en efterlängtad och välbehövd ansiktsmask!

Pratade nyss med Linn. Ska hänga me henne på en pool-alko-chill-kväll. Ska nog bli super-trevligt. Och kul att träffa henne igen!:D
Ciao

Aloha!

Åkte till kusinerna igår och firade min morbrors fru. Underhöll min lill-stora kusin med lite spel och badminton:) Har alltså gjort en mycket god gärning genom att åka dit! Hehe.
Åkte hem och träffade J en stund. Träffade också Stefan, Niklas och några vid gröna udden. Blir de nån gotland-resa nästa vecka? Det återstår att se. Inget verkar speciellt planerat så jag förväntar mig inte mycket.

Idag tror jag att Vicky kommer hem. Hoppas. Behöver nån som underhåller mig. Just nu har jag bara mamma som ger förslag på vad jag kan städa. Så, nu dags att städa toaletten. Kul! Åh, vad jag saknar er flickor!

Kyssar


Fredag

Sov dåligt inatt. Usch. Till slut vaknade jag iaf halv tolv, åt yoghurt ute i solen och sen kom mamma hem efter en shoppingtur med massa härliga doftljus. Jag fick ett som luktade kaffe. Härlig doft!:) Den får helt klart en plats nära sängen.

Med brist på fantasi frågade jag mamma vad jag kunde göra. Hon tog med mig ut på en lång cykeltur. Härligt! Ikväll vet jag inte vad som händer. Antingen följer jag med familjen till kusinerna..eller stannar hemma å ser om de händer nått. Känner mig lite ensam när alla mina flickor är bortresta:P

Grattis vill jag hälsa till
Viktoria som fyller år idag!:)
Kyss

Guldfynd - I want!


Bilder från Asos.com

Maddonna lägger ner sin tro

Läste nyss att Madonna funderar på att ge upp Kabbalah för att hennes barn ska få fira jul. Har religion blivit nått man kan byta lite då och då eller? Tro är väl nåt djupare än så? Inte en trend? Nene, hon värvar vänner och har lagt ner massor pengar på religionen... men finns de nått man inte tröttnar på? Tydligen inte. Oj, vad man tar de seriöst nu. Bra jobbat, Madonna:S
55561-56

Update

Igår blev en härlig, soft dag. På vägen till stan med Vicky träffade vi Elias och Mika, som skulle köpa skor, men kom på att han inte behövde några ännu. Så, de kom istället in till oss. Vicky köpte en jättesöt bikini (för mina pengar:P) och sen lite jordgubbar som vi åt vid slussen. Härligt härligt! Åkte hem efter lite schteek och lagade en tacos-middag:) Mika brände (ne, ok den va god!) köttfärsen och Elias cyklade för att köpa sås...utan plånbok. Trevligt blev de iaf. Men, va ska vi göra nu? Parta? nej.. Busa? nej... Kolla på barnfilm? Ja!:D Gick en promenad till OKQ8 och köpte snarr. Gjorde sit-ups och armhävningar i rondellen.. och gick åter hem till Vicky:)
De blev Skönheten & Odjuret och Lilla Sjöjungfrun. Mys! Sov hos Vicky:)

Idag kom mamma och Tony å hämtade mig hos Vicky och vi åkte å shoppade lite. Blev dock inte så mycke kläd-koll.. så vår efterlängtade mamma-jag-tjej-shopping-med-en-latte-i-handen (enligt Mika mycket klassigt) får vänta till ett senare tillfälle. Handlade iaf lite presenter till lill-kusinen Emma och en skrivare till datorn. Glammigt:P Haha.

Åkte hem och tog en powernap, för att sen åka till kusinerna å fira Emma. Härligt gott käk och mys-lek:)
Har druckit alldeles för mycket kaffe så jag är pigg. Ska se om de går nån film:)
Kyss

Kär!

Nattpromenaden igår blev perfekt. Satt vid vattnet å bara pratade. Behövdes!:)

Just nu svävar jag på rosa moln. Är jag kär eller nått? Ne, tyvärr...så är inte fallet. Jag har precis klickat hem ett par skor, som jag (iof) varit kär i sen ett tag, på
ASOS.com. Josse tyckte att rosetten såg lite hängig ut... men vad kan jag säga mer än att jag är kär? Haha, de va bara å köpa. Å så fanns de bara ett par kvar..i min storlek. Det va meningen! :D Så, nu är jag lycklig ich idag blir det nog en tripp till stan me Vicky! Å sen massa mys för hon är ensam hemma. Lovely! Nicole Richi har likadana:D



Kyssar

Natt-promenad

J har gått och jag sätter mig på msn. Nån att prata med? Berra! Så underbart.
Ingen av hos hade nån större lust att gå å lägga sig..och de är ju så härligt natt-varmt ute. De blir helt klart en premonad å massa snack!
Måste gå å möta honom nu!

Pussar

55561-53

Alkohol

Kom hem från mormor å morfar för ett tag sen. Va helt ok där. Innan middagen:
Mormor: Lindah, vill du också ha vin?
Jag: Njee.
(Mamma tittar lurigt på mig)
Mamma: Är du säääker på det?
Jag: Ehm ja..
Mamma: Men du tycker ju om vin!
Jag: Men ja kan ju inte sitta å dricka vitt vin med er!
Mamma å mormor i kör: Varför det?!

Haha! Dom är roliga dom där. Istället fick jag sitta med en (enligt pappa) alldeles för stark cider.
Mamma: Men, Arne...hon dricker ju ändå redan.
Vad har flugit i min mamma?

Åt en jättegod middag. Å efterrätt. När de efter några timmar va dags att åka hem frågar mamma om ja ska övningsköra. Jag dricker upp de sista ut glaset å svarar: "Ja, de kan jag väl!"
Pappa, vettskrömd: Neeej, hon har DRUCKKIT!

Haha!
Nu blir de tv-kväll me John.
Kyss

I love youghurt

Sitter med ett glas yoghurt med bananskivor och kollar på The Wayans brothers. Skulle träffat en.. eller dragit till allsång på skansen, men nu är jag tvingad att följa med till mormor och morfar. Vilket jag iof förstår eftersom jag träffar dom så sällan. Har inget emot att åka dit egentligen för de är skönt att komma dit å bara slappna av å prata med dom.. men tråkigt när man tänkt göra nåt annat. De blir inte bättre heller av att brorsan självklart får stanna hemma, eftersom han har planer. Visst, ja säger alltid att jag har andra planer... men men!

Usch, alla skriver på msn att ja måste följa med. Jeje, de kommer fler gånger och håkan hellström är ju inte min stora idol direkt:P
Nu ska ja smaska vidare på min brunch - yoghurten! :D

Kyss

P.S. Federline har blivit en riktigt gospappa på sistone?
D.S.

Handikappad?

Vilken seg dag! Sov som vanligt alldeles för många timmar och jag är fast i huset, pga min fot:(
Igårkväll blev de filmmys med Josse och popcornen. Kunde inte göra så mycket annat. Blir väl bara va hemma ikväll med. Hoppas min fot läker snart! För jag är uttråkad och vill bara in till stan å hitta på nåt!
Berra berättade om grönan imorn också. Såå sugen på att följa me men de kanske inte går:(
Jag fåt komma på nåt även jag kan göra!
Kyss


Stackars Paris!

Ooops, Paris! Tycker verkligen synd om dig. Undra hur många gånger värre den här skandalen är än en nip-slip? Iof, har väl de flesta sett porrfilmen...men ändå! Stackars lilla rika flicka!
Klicka på bilderna för en förstoring, om du vågar!


Lost hund !

Mamma och pappa som va på middag hos några kompisar igår berättade nyss om sin kväll. De hade haft jätte-trevligt och det var dags att åka hem. Men vart va Ludde (hunden)? De letade igenom huset och sen hela kvarteret. Ringa polisen? Nej, de kan nog inte göra nått ändå. Efter en och en halv timmas letande gav de upp. Mamma va väldigt ledsen. Tänk om vi aldrig hittar honom igen? Några meter från huset möter de en tjej, som är lagom full och frågar: Ni letar möjligtvis inte efter en hund?

Tjejen visar vägen till ett hus där 12 pers sitter och festar. Ludde sitter i centrum och blir fotad och är festens höjdpunkt. Festarna har knutit en snusnäsduk kring halsen på vår lilla hund som njuter i fulla drag av uppmärksamheten. Så, där har han alltså suttit i ungefär 3 timmar. Ungdomarna hade ringt polisen, men eftersom inte mamma hade gjort de så hade dom ju inte fått reda på nått. Haha, ja kvällen slutade iaf lyckligt och Ludde hade varit kung för en natt:D

aj, aj, aj!

Igår tog jag en tur in till stan med Josefina. Shoppade en väska på Debenhams och fikade på Espresso House. Mys! Åkte hem å beställde sallad från pizzerian med Ea, Josse å Vicky. Josse fick äran att ringa och börjar samtalet med ett glatt: "Hej" och fortsätter: "Jag heter Josefina och jag vill ha mat! Jag bor på *********vägen **. Vi vill ha två kycklingsallader och en räkplateau. Haha! Nej! *Fnitter* Kebab!"
Vi andra som inte trodde på att hon verkligen pratade med någon började "turk-lalla" varpå pizza-killen tydligen frågar om vi "har fest eller?". Samtalet fortsätter ett tag och vi garvar länge åt detta. När pizza-snubben kommer står han ungefär redan och asgarvar. Vi som är lite överförfriskade av vin försöker bläddra fram rikskuponger och vi hör nåt som bankar. Vad fan gör killen? Han står å bankar på väggen å asgarvar. När vi stängd dörren skriker jag: "Vilket CP!" Oooops, balkongdörren va visst öppen. Hehe

Vi äter vår mat och för sen höra att de är lite party hos Alex. Drar dit och har de trevligt med studsmatta, utomhus-gummipool och jacuzzi. Slutar dick olyckligt när jag tagit en tur utomhus och ska åter till bubbelbadet. Tar första trappsteget ner och ramlar resten. Mina tår säras av en trapp-pinne och de blir ett köttsår. Tur att jag inte va nykter för jag skrek rätt bra ändå när de skulle tvättas! Blir tvättad och lindad och kan självklart inte sätta på mig min ena klacksko, så hemvägen blir i en klacksko och en strumpa. Nice! Träffar Berra en stund och hittar se en cykel som jag tar mig hem på.

I morse när jag vaknar gör de otroligt ont i foten och ryggen. Hur kunde jag ta mig hem?! Pappa hällde sin finaste vodka, så nu hoppas jag att de inte blir infektion iaf! Nu ska jag lägga mig å deppa lite för att jag inte kan gå!
Kyss

Lindsay's kille

Igår va jag såå trött. Åt en jättegod middag med kusinernas föräldrar som va här å hälsade på. Grillade, mums! Josse kom och vi tittade på the Beach. Länge sen jag såg den, men fortfarande lika (skumt) bra. Gick ner och tog ett nattdopp. Hem å drack te och åt körsbär. Sen va de raka vägen i säng. Och jag har sovit såååå gott inatt! Nu måste jag väl ha sovit igen alla timmar jag missat?

Lindsay Lohan's nya kille nedan. Är han inte för gullig? :) 55561-47
Jag vill också ha kärlek på sommaren. Desperat? Ja, iaf efter en flirt:P
Kyss

Så. Trött.

De regnar.. och jag njuter!! De e pissvarm så de är skönt me en skur å regnbåge!
Ikväll orkar vi inte festa. Så de blir väl en film eller nått. Har sett att The Beach går ikväll.

Har varit nere vid stranden å badat me Josse ett tag. Träffade Stefan också. Å nu är jag sååå trött.
Måste. Ta. En. Powernap. Nu.

Kyss

Måste kort...

...berätta om Sandhamn!
Nu är jag hemma från vår båtluff i skärgården (aa ok Sandhamn och Grida). Har haft det riktigt underbart!:)
Vi skulle ta med en liten dagbok från förra året..men den glömdes, så nu får jag helt enkelst skriva lite från minnet.

Söndag - Åkte vid tvåtiden och lyckades missa Ea, så hon gick på tåget medan vi stog på perrongen och väntade på henne. Vi kom iaf till slut fram till Centralen och köpte båtluffarkort. När vi kom till strömkajen fick vi reda på att båten vi hade tänkt å ta inte gick.. så de va bara å sätta sig att vänta på nästa. Vi åkte till Waxholm där vi mötte Mikaela! Oj, va snygga killar....överallt! Har helt klart kommit rätt! Stanna i Waxholm kanske?;) Ne, vi va tvunga att åka vidare mot Grinda. Med all packning (Kläder i massor, stereo, stor spegel, matväska, tält och mycket mer) fick vi gå från söda till norra Grinda. (Gå 10 meter, vila, gå 10, vila...) Kvällen blev mys med matlagning och blev bjudna av 4 killar (tält-grannar) till deras eld Tog en titt på ön nere vid caféet och klipporna:)

Måndag - Mickan gick upp alldeles för tidigt och två timmar senare hade hon även väckt oss. Vi drog till klipporna för en härlig bad- och soldag. Åh, vad jag älskar livet. Mot eftermiddagen var de dags att börja tänka på kvällen. Vi tog en färja mot Waxholm. Satte och å krökade (åter alla dessa killar:)) och tog sen båten mot Sandhamn. På Sandhamn va de rätt dött. Ska de inte hända mer än så här?:S Träffade några Finländare som jag va alldeles för full för att prata med. Ja, under kvällen trodde jag nämligen att jag kunde spanska, finska och engelska...men eftersom jag inte ens kunde få fram det jag ville säga på Svenska så gick de inte så bra. Till W va ungerfär min hälsningsfras: "Jag är förlåt...Vi e sug!"
Men de fugerade ju ändå;P Haha, hamnade på klipporna med dom. Hade inte nån båt att sova på för kvällen så de blev soluppgången för oss. Mickan - sjuk..stackarn!

Tisdag - Åkte tillbvaka till Grinda. Sov, sov, sov. Åt och gick för en fika på kvällen.,.men när alla såg väldigt trötta ut och klagade lite lätt sa jag: Varför sitter vi här om ingen av oss vill? Alla tänkte efter och vi reste oss å gick hem. Jag och mickan blev sjukt trött och flummiga på kvällen. Kyss i arsle och t-sprit över hela mig. Ok, som vanligt..jag älskar internt.:)
När vi väl slutat sjunga somnade vi iaf på undefär 30 sekunder!

Onsdag - Gick åter till klipporna och solade. Ea å Mickan skulle åka hem på eftermiddagen medan jag och Vicky skulle tälta på Sandhamn. Försökte ringa dit Jossan..men utan resultat. Hon hade redan planer:( Vi packade ihop och fick till färjan. Ea å Mickan åkte hem och jag å vicky badade, tvättade håret och solade lite för sista gången. En färja åkte in.. men klantiga som vi är hade vi tittat på fel färja så vi hade några timmar kvar att vänta. På färjan va iaf en tidigare-mött het kille som "bara skulle in å hälsa på oss". Nästa båt kom och de va en direktfärja till sandhamn. Härligt!
Den här gången på Sandhamn va de helt klart mer liv. Alla båtar från Gotland runt hade kommit i mål och de va dags för röj! Vi gick en askitlång väg till stranden (me all packning) och när vi kom fram trodde jag ungefär på gud. Haha. Ringde mamma å pappa i Spanien å tackade dom för livet!:P Trodde dom jag va full? Kanske. Men jag va bara övertrött som vanligt. Läget va helt underbart. Satte oss å lagade lite nudlar och senare va de dags att gå mot hamnen. De skulle bli sjukt långt om jag skrev allt som hände men jag hade kul varenda sekund!:) Vi va på hur många båtar? 8?:) Gick mellan båtar å fick olika drinkar, oliver, skagenröra och på 6 miljoners-båten (som va ungefär bättre än min dröm-lägenhet:P) fanns en brygga som vi helt klart va tvunga att bada näck på:P Haha. När vi ville gå vidare va de ju bara att säga "vi måste se va de andra kan erbjuda". tyckte vi. Pinsamt :D Men, vi förlorade ju inget på de:D Senare gick vi in på krogen. Tog cosmopolitans och dansade bugg. Sjukt kul:P Nere på nattklubben va de sjukt mycket folk..men bland allt vimmel lyckades ändå vicky hitta snygg-björn. Va ju tvunga att se hans båt. Då hittade vi även killen som vann hela gotland runt. "Vi måste ju bara få se Din båt!" Ja, sådär såg kvällen ut å de va sjukt kul. (hur många gånger har jag sagt "sjukt" nu?) Vid 7 på morronen hade jag hittat min alldeles för gamla själsfrände:D Vi gick till stekarnas båt och hämtade Vicky för att gå mot tältet. Jag och Vicky började bråka om nåt vi inte visste. Så vi slutade när vicky kom på att vi inte hade nåt att bråka om!

Torsdag - Vaknade rätt tidigt och gick å köpte skagenröra å vatten. Min själsfrände kom på besök. (Kan erkänna att han är lika gammal som min morbror så jag rörde honom inte! Lovar)Han hjälpte oss att dra alla packning till båten. Som sänd från himmelen! Åkte hem med första bästa båt och blev sen hämtade av Vickys mamma på strandvägen.

Jag har förmodligen glömt i miljon saker men ha överseende med att jag ännu inte sovit ut och känner mig vid de här laget ganska lullig:P Mera kommer efterhand de dyker upp i huvet!:)

Nu.,..villa mera. Kyss!

Tjuv?

Jag har blivit en tjuv. Snott flera länkar från Josses blogg. Sorry! Men det är bara att inse. Hon hittar de där fina guldkornen jag vill ha! Så tack Josse för att du lägger upp de så fint, åt mig! Haha!
Så, här är alltså det senaste stöldgodset:
http://video.google.com/videoplay?docid=5615212328010933613&q=paris+hilton+stars+are+blind
Jag kan inte låta bli att älska låten. Visst, de är ju Paris-style (=barbie-aktigt)... men erkänn! Paris är bättre än du vill erkänna!

Nu - Duscha, käka, packa de sista....å sen dra till Sandhamn!!!!! Usch vad kul vi ska ha!
Syns på Torsdag igen:

KYSSAR!

Lögner och stor-handling

Jag och Vicky åkte till Willy's för att handla alla mat till veckan å Sandhamn. Visste fan inte att de kunde vara så kul att handla:P Haha. Kanske berodde på att jag var allmänt flummig. Sovit för lite kanske?
Positiv va jag iaf, även då Vicky va tvungen att lyfta upp mig vid en hylla för att jag skulle nå köttbullarna på konserv(!). Maten för veckan blev; Nudlar, nudlar, köttbullar och potatismos, köttbullar å makaroner, ravioli, ravioli.. hm vad va de mer? Ja, mackor, kex , te och kaffe såklart. Världens lyxmat blev det alltså.

När jag kom hem blev jag skittrött och tog en powernap, vilket jag inte vågade erkänna för vicky när hon ringde och jag flög upp ur soffan för att svara. Jag övade en gång att svara innan jag lyfte på luren för att kolla att min röst inte lät nyvaken. Vad vi pratade om kommer jga inte så mycket ihåg. Hade fortfarande inte vaknat riktigt och koncentrerade mig på att låta hur pigg som helst:D Varför? Det vet jag inte, men jag biktade mig iaf mig för Vicky senare när hon kom hit, och berätta det. Haha! Skum man kan va ibland.

Vi gjorde ett försök att titta på film, men efter ungefär 3 minuter orkade vi inte längre. Satte oss ute och småpratade lite. Mys! När vi sitter å pratar om packningen och funderar på vad vi kan ha glömt säger jag nåt i stil med: "Tänk om jag glömmer nagellacket?" Vicky kollar på mig och småler: "Har du med dig nagellack?!" Snabbt svarar jag nej och lägger på min allra oskylidigaste min, vilken självklart Vikcy genomskådar. Varför kunde jag inte stå¨för det?:D Haha, jag får nog öva på det där med att va ärlig tror jag.

Yes, de va min roliga dag. Å nu är allt ordnat! Nästan packat klart och nu gäller det bara att Linnea inte har tappat bort tältet!:P
Nu ska jag sussa, så jag är pigg och glad imorn när vi åker!
Kyss

Det löser sig!

Fick upp Josse efter ett tag, tog en smörgås (Jeanette hade med sig en hel påse med massa goda smörgåsar från sitt café-jobb) och sprang till bussen. Missade den precis, vilket gjorde att vi även missade tåget. Hemma höll hunden väl på att kissa på sig, men super tänkte jag! Nu kan jag kika in på affären där Jessica köpt sin sjal! Hittade inte en lika dan, men två som var helt ok ändå.

Kom hem till hunden som jag nog aldrig sett vara så glad över att jag kom hem:) Gick en promenad och sen började jag packa. Och håller på än. Shit, va mycket grejjer som ska med:S Vi får väl se om vi ens lyckas komma till Sandhamn med så mycket packning! Yes, nu gäller det att tänka smart. Ta inte med hela garderoben!

Vicky ringde nyss. Dags att åka å handla mat! Fixa dricka, musik, kamera, tält. Å vart är Ea?! Inte hos pappa, inte hos mamma. Svarar inte på mobilen. Onåbar! Men som allt annat...så löser det sig!:D

Puss och Kram! 

Henke Larsson

Måste bara lägga in Henke-låten! :D
http://www.myspace.com/henriklarssonfanclub

och här hittar vi Danni och Fredde! http://www.aftonbladet.se/vss/stockholm/story/0,2789,849442,00.html

Källa: Josse!

Underbar tjejkväll

Aloha! Morgonpigg, och jag har suttit ute i solen på balkongen ett tag å myst medan dom andra sover. Är alltså på lilla essingen hos Jessica. I love it here!:D Underbar utsikt!

Kvällen igår blev jätte-trevlig! Va här me Josse, Jessica och tre "nya" tjejer; Jeanette, Towe och Hermin. Trevligt, trevligt! Satt på den härliga balkongen med våra fina drinkar!:P
Desperat försökte jag väl hitta några killar, men de närmsta jag kom blev några 40-åringar som hade picknick alldeles nedanför balkongen. Haha! Det fick duga med en tjejkväll..och tro mig, det dög mer är bra!:)
När vi fnittrigt (ja, jag kanske va lite rund under fötterna, även om jag kanske inte ville inse det?) tittade på klockan efter mycket små-snack, så va den 2. Ska vi verkligen bada? Kallt? Nje, vi skiter i det va?
Jessica tar och klunkar två drinkar alldeles för fort. "Jag ska iaf bada!" :D
Vi går ner till bryggan. Jessica slänger sig i efter att jag känt på vattnet och konstaterat att det var svinkallt!
Härligt tjejen;) Och tack för en super-bra kväll!

Idag blir det storhandla mat till Sandhamn och sen ska jag fösöka komma in till stan och små-shoppa lite saker jag absolut måst ha:P Har blivit käär i Jessicas sjal! Måste leta, måste hitta!
Nu ska jag se om jag kan få upp tjejorna..måste hem å gå ut med hunden eftersom att brorsan fick för sig att åka till Grisslehamn igårkväll. Så..jag är all alone at home!:D Undrar vad som händer ikväll? 
Kyss

55561-46