Måste kort...

...berätta om Sandhamn!
Nu är jag hemma från vår båtluff i skärgården (aa ok Sandhamn och Grida). Har haft det riktigt underbart!:)
Vi skulle ta med en liten dagbok från förra året..men den glömdes, så nu får jag helt enkelst skriva lite från minnet.

Söndag - Åkte vid tvåtiden och lyckades missa Ea, så hon gick på tåget medan vi stog på perrongen och väntade på henne. Vi kom iaf till slut fram till Centralen och köpte båtluffarkort. När vi kom till strömkajen fick vi reda på att båten vi hade tänkt å ta inte gick.. så de va bara å sätta sig att vänta på nästa. Vi åkte till Waxholm där vi mötte Mikaela! Oj, va snygga killar....överallt! Har helt klart kommit rätt! Stanna i Waxholm kanske?;) Ne, vi va tvunga att åka vidare mot Grinda. Med all packning (Kläder i massor, stereo, stor spegel, matväska, tält och mycket mer) fick vi gå från söda till norra Grinda. (Gå 10 meter, vila, gå 10, vila...) Kvällen blev mys med matlagning och blev bjudna av 4 killar (tält-grannar) till deras eld Tog en titt på ön nere vid caféet och klipporna:)

Måndag - Mickan gick upp alldeles för tidigt och två timmar senare hade hon även väckt oss. Vi drog till klipporna för en härlig bad- och soldag. Åh, vad jag älskar livet. Mot eftermiddagen var de dags att börja tänka på kvällen. Vi tog en färja mot Waxholm. Satte och å krökade (åter alla dessa killar:)) och tog sen båten mot Sandhamn. På Sandhamn va de rätt dött. Ska de inte hända mer än så här?:S Träffade några Finländare som jag va alldeles för full för att prata med. Ja, under kvällen trodde jag nämligen att jag kunde spanska, finska och engelska...men eftersom jag inte ens kunde få fram det jag ville säga på Svenska så gick de inte så bra. Till W va ungerfär min hälsningsfras: "Jag är förlåt...Vi e sug!"
Men de fugerade ju ändå;P Haha, hamnade på klipporna med dom. Hade inte nån båt att sova på för kvällen så de blev soluppgången för oss. Mickan - sjuk..stackarn!

Tisdag - Åkte tillbvaka till Grinda. Sov, sov, sov. Åt och gick för en fika på kvällen.,.men när alla såg väldigt trötta ut och klagade lite lätt sa jag: Varför sitter vi här om ingen av oss vill? Alla tänkte efter och vi reste oss å gick hem. Jag och mickan blev sjukt trött och flummiga på kvällen. Kyss i arsle och t-sprit över hela mig. Ok, som vanligt..jag älskar internt.:)
När vi väl slutat sjunga somnade vi iaf på undefär 30 sekunder!

Onsdag - Gick åter till klipporna och solade. Ea å Mickan skulle åka hem på eftermiddagen medan jag och Vicky skulle tälta på Sandhamn. Försökte ringa dit Jossan..men utan resultat. Hon hade redan planer:( Vi packade ihop och fick till färjan. Ea å Mickan åkte hem och jag å vicky badade, tvättade håret och solade lite för sista gången. En färja åkte in.. men klantiga som vi är hade vi tittat på fel färja så vi hade några timmar kvar att vänta. På färjan va iaf en tidigare-mött het kille som "bara skulle in å hälsa på oss". Nästa båt kom och de va en direktfärja till sandhamn. Härligt!
Den här gången på Sandhamn va de helt klart mer liv. Alla båtar från Gotland runt hade kommit i mål och de va dags för röj! Vi gick en askitlång väg till stranden (me all packning) och när vi kom fram trodde jag ungefär på gud. Haha. Ringde mamma å pappa i Spanien å tackade dom för livet!:P Trodde dom jag va full? Kanske. Men jag va bara övertrött som vanligt. Läget va helt underbart. Satte oss å lagade lite nudlar och senare va de dags att gå mot hamnen. De skulle bli sjukt långt om jag skrev allt som hände men jag hade kul varenda sekund!:) Vi va på hur många båtar? 8?:) Gick mellan båtar å fick olika drinkar, oliver, skagenröra och på 6 miljoners-båten (som va ungefär bättre än min dröm-lägenhet:P) fanns en brygga som vi helt klart va tvunga att bada näck på:P Haha. När vi ville gå vidare va de ju bara att säga "vi måste se va de andra kan erbjuda". tyckte vi. Pinsamt :D Men, vi förlorade ju inget på de:D Senare gick vi in på krogen. Tog cosmopolitans och dansade bugg. Sjukt kul:P Nere på nattklubben va de sjukt mycket folk..men bland allt vimmel lyckades ändå vicky hitta snygg-björn. Va ju tvunga att se hans båt. Då hittade vi även killen som vann hela gotland runt. "Vi måste ju bara få se Din båt!" Ja, sådär såg kvällen ut å de va sjukt kul. (hur många gånger har jag sagt "sjukt" nu?) Vid 7 på morronen hade jag hittat min alldeles för gamla själsfrände:D Vi gick till stekarnas båt och hämtade Vicky för att gå mot tältet. Jag och Vicky började bråka om nåt vi inte visste. Så vi slutade när vicky kom på att vi inte hade nåt att bråka om!

Torsdag - Vaknade rätt tidigt och gick å köpte skagenröra å vatten. Min själsfrände kom på besök. (Kan erkänna att han är lika gammal som min morbror så jag rörde honom inte! Lovar)Han hjälpte oss att dra alla packning till båten. Som sänd från himmelen! Åkte hem med första bästa båt och blev sen hämtade av Vickys mamma på strandvägen.

Jag har förmodligen glömt i miljon saker men ha överseende med att jag ännu inte sovit ut och känner mig vid de här laget ganska lullig:P Mera kommer efterhand de dyker upp i huvet!:)

Nu.,..villa mera. Kyss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback