Britney mot botten

Satt och funderade länge på om jag verkligen orkade gå ut på en powerwalk. Jag har ju trots allt jobbat hårt idag? Jag är lite för trött tror jag? Kollade igenom tv-tablån för att se om de fanns nåt jag absolut inte fick missa. Kom alltså på mig själv med att försöka hitta en bortförklaring. Och ut kom jag till slut! Känns helt rätt nu när jag sitter här nyduschad och känner mig superfräsh. Lovely! Äter lite vindruvor och spanar kändis-nyheter.

Har dykt på Britney's gravid-utvik några gånger på jobbet under dagen. För det första..helt fel med dne nya hårfärgen! (Den passat btw inte Paris i heller!) Och sen gör hon en Demi Moore i Harpers Bazaar , ett försök att få tillbaka respekten? Med hjälp av ett höggravid-utvik? Hon har sagt att hon försöker tala ut i intervjuer för att vinna tillbaka sina fans, vilket inte fungerade så bra på de flesta. Jag är inte en av dom. Jag började faktiskt tycka om Britney igen efter tv-intervjun. Men snälla, ett utvik? Ne Britney.. minus till dig.



Josse ringde nyss för att kolla upp vad som hänt under hennes fylla för lääänge sen. Ja, på nyår faktiskt. Haha, sweet. Men du kan va lugn gumman...tror jag iaf!:D Det man inte kommer ihåg, har inte hänt!
Nu ska jag koka lite te, har blivit lite krasslig i halsen (Får inte blir sjuk till Sandhamn!), och så börjar snart Sex and the City! Woho!
Puss!


Shopaholic ;)

Puh, äntligen hemma efter ännu en jobbig arbetsdag, dock liiite skönare. Solen lös ju, och ja faktiskt, dagen gick liiite fortare! Haha, de e vädret;)
Lunch-timman har blivit till en shopping-timma. Idag köpte jag en söt, somrig väska och efter som jag är en shopaholic (hehe, nerå) så va jag ju tvungen att köpa "En shopaholics bekännelser" som jag tipsade om
här. Måste börja läsa redan ikväll!

Ringde Vicky nyss för att kolla upp planerna för Sandhamn. Hon va på väg till stan för en alko-chill-kväll i Rålis. Åh, va mys de lät.. men va tvungen att tacka nej till inbjudan:( LÄt så härligt, men de är ju sista arbetsdagen imorn så de är bara bita ihop till helgen!
Nu blir det promenad med hunden och en powerwalk efter det kanske skulle behövas?!
Kyssar

Torsdag

Solen är här igen! Yheepy:D Och jag hoppas verkligen den är det för att stanna. Morgonen kändes inte alls lika tung idag och förhoppningsvis (hoppas, hoppas) ska dagen på jobbet också kännas kortare! Jag riktigt njöt av morgonpromenaden med hunden.
IMorn är det sista dagen! God, va skönt! Å på söndag blir det förhoppningsvis Sandhamn! Äntligen! Har iof inte hörts me tjejerna på länge. Man blir väldigt off när man jobbar, men jag får ta och ringa dom.. tonight!
Måste skynda!
Pussar


Onsdag

Idag har vädret varit precis som igår...grått, regnigt och väldigt deprimerande! När väckarklockan ringde hade jag ingen som helst lust att gå upp, men de va som vanligt bara att lämna sängen och gå ut i duggregnet med hunden. Nackdel med att mamma å pappa är bortresta!
Åkte till jobbet, och den här dagen gick ännu långsammare än igår. Går det? Tydligen. Ljuspunkten på dagen var lunchen. Åt en god kycklingsallad från Tasty's och så ringde Klara å berättade att hon va på väg upp till Stockholm! Trevligt, trevligt!
Tills det att jag slutade satt jag och drömde om det här:

1. Vita skor m,ed rosett fram från ASOS.com
2. Klänningen Paris hade på sig när hon besökte Boujis Nightclub i London
3. Ursöt väska från Gucci

Väl hemma från jobbet kom Klara och Sanna på besök en stund:) Kul! Senare började magen kurra och jag åkte med brorsan till Coop för att storhandla. Betsämde oss för att vi inte orkade laga mat idag, så det blev Pizza. Onyttigt men oh så gott. Åt lite för mycket bara, så nu sitter jag här med kramp i magen. Och oj! Fotbollsfruar börjar nu! Måste kila:)
Kyss

Boktips

Eftersom det är och har varit grått och regnigt hela dagen så har jag spanat in lite lättsamma (tror jag?) bäcker som förmodligen inte är så djupa att man (iaf inte jag) orkar läsa dom. Läslisten finns ändå där när jag läst klart alla skvallertidningar och jag är väldigt sugen på att läsa dessa:


1."Djävulen bär Prada" av Lauren Weisberger
2."En Shopaholics bekännelser" av Sophie Kinsella
3."Ego Girl" av Carolina Gynning och Ingrid Carlqvist
4. "Det ska bli mig ett sant nöje att döda dig" av Magdalena Graaf
5. "Den nakna sanningen" av Linda Rosing och Daniel Nyhlén

En annan bok, som kanske inte är lika ytlig, är den här som är fortsättningen på böckerna om Mia (Läs: Gömda, Asyl). Den ska jag läsa när jag fått tag i den! Längtar.
*"Mias hemlighet" av Maria Eriksson



Tisdag

Idag har det varit en ovanligt seg och tråkig dag på jobbet. Trodde aldrig att den skulle ta slut. Hade också sovit väldigt dåligt inatt. Fullmåne? Eller berodde de på att jag låg å vred mig i två timmar innan jag somnade och sen vaknade vid halv 5 av att mamma å pappa skulle åka till Arlanda? Åh, vad jag är avundsjuka på dom! Nu är de i Spanien och har det bara underbart. Suck.

På luncen tog jag en sväng in på H&M och köpte (som alla andra) en Dove´s Silkening Body Lotion- Silk Glow. Brukar vanligtvis inte nappa på reklamer men efter att ha sett många andra bloggare som varit nöjda med den så kunde jag ju inte låta bli! Den ska tydligen ge ett jättesnyggt skimmer och det behöver verkligen mina ben;)

55561-33


Kyss

Mysigt kvällsavslut

Åh så myspys! Josefina kom hit efter en jättegod middag och vodka-snack med mamma å pappa. Vi hade så mycket att prata om och vi satte oss på en tur in till stan. Snackade av oss om allt det senaste och gick på apoteket som hade nattöppet. Tog en varm choklad på 7eleven och åkte hem igen. En härlig avslutning på kvällen och jag längtar redan efter dig Josse:D Haha.
Nu ska jag lägga mig och försöka sova för att ladda inför jobb imorn!
Kyss

Kväll

Nyduschad och ska snart äta! Ikväll ska jag träffa Josefina (och de andra tjejrna kanske?) å de ska bli superkul! Har inte träffat henne på alldeles för länge! Nu ska de pratas ikapp och ta igen!:) Härligt. Kanske en mysig promenad?
De blir iaf inte sent ikväll. Dags för jobb imorn igen. Men på fredag... då är de äntligen ordentligt lov! På söndag (tror jag?) är de planerat att åka till Sandhamn! Mamma har kollat upp hur de tror vädret blir.. och de blir strålande!:D I veckan - litte regnskurar å så.. men tills sandhamn-veckan ska de bara bli finare och finare...varmare och varmare! Underbart! Åh så jag längtar:)
55561-32
Under Gotland runt-veckan:)

Kärlek

Morgonen började lysande med en tallrik mjölk och jordgubbar. Tog sen en lång och härlig powerwalk i solen. Sen dess har jag inte varit lika pigg. Satte mig i soffan, och satt kvar ända tills nu. Men skönt va det! Saknar bara alla bra serier som slutat sändas nu på sommarlovet. Speciellt Desperate Housewives, OC och Laguna Beach! Istället för dom toppen-serierna fick jag istället se gamla avsnitt av Bachelorette. Mycket beiget! Blev så tråkigt efter ett tag att jag tog en powernap! Jaja, de är väl egentligen bra att de inte går så bra serier på tv nu för man ska ju såklart vara ute på sommaren! Men idag hade jag verkligen mått bra av nått saftigt avsnitt:)

Och i kändisvärlden sprudlar de som vanligt kärlek, annat än här! Vem blir inte sugen på den när man ser de här söta paren?!

1. Tori Spelling och Dean McDermott, nygifta och alldeles för söta!
2.Nicole Kidman och Keith Urban är alldeles nygifta!
3.Gwen Stefani och Gavin Rossdale som nyligen fått sonen King. Undebart!
4.Britney Spears och Fevin Federiline som nyligen sopat undan alla rykten om deras "dåliga" förhållande. Jag är nog en av väldligt få som tror på Britneys uttalande.. men de gör jag iaf!
5.Angelina Jolie och Brad Pitt. Hollywoods heta par med sitt kärleksbarn Shiloh Nouvel. Jag tror då inte på att Brad inte skulle vara pappa till barnet.

Puss och kärlek!

Mys

Har haft kvällsmys med mamma ikväll:) Massage, promenad, jordgubbar, fotbad och film. Hur mysigt som helst! Och de behövdes verkligen, dagen efter!
Har hunnit med favvosarna Klick och Fredag också!:) Alldeles underbara tidningar, haha! Å usch va alla är snygga!


Kollat runt lite på kläder och trots att jag har något emot J.Lindeberg kan jag inte låta bli att kära ner mig i den här jackan. Kanske inte min stil? Men cool och speciell är den!


Kyssar!

Midsommardagen

Midsommarafton blev ungefär som planerat och faktiskt mycket bra! För en gångs skull!:D Förade hos Mika och sen åkte jag Mickan Danni Ea och Madde till nacka för att festa hos Hannes. Trevligt, trevligt.

Vaknade och alla hemifrån hade redan åkt hem. Efter mycket om och men så hamnade jag på en buss mot slussen! De e fan inga normala tabeller dom har där!:D
På tåget hem sitter jag vid en tant som helt plötsligt börjar tjuta. Jag frågar hur de är och hon berättar att hennes vän dog inatt. Guldstjärna till mitt tröstande måste jag säga!

Skulle tittat på matchen tillsammans me tjejerna idag men de blev hemma istället. Skittrött!
Den här kvällen blir förmodligen bara en tv-kväll hemma. Mys.

Puss!


Härliga sommar-kläder

Sitter i min stoooora, super-mysiga Wolsey-pyjamas (fast "burberry"-rutor i beige) från pappa och kikar in kläder. Va ska man ha på sig ikväll? Mickan och jag funtade på att ha klänning igår.. men de kanske blir för mycket... å för kallt?
Här är iaf två söta!

*NoLita                 *Maje

Blir de inte klänning så blir de väl vita jeans med nån söt top och mina nyinköpta kilklackar med makramé-detaljer:D

*MissSixty      *Twin-Set

Varma sommar-kyssar;)






Midsommar

Idag är de midsommar och efter att ha kollat på nyhetsmorgon, med midsommarafton i fokus, får jag ångest. Midsommar förr har alltid varit så planerad och den har inte kunnat bli annat än bra.. men de va för att man inte hade nått val. Man hängde ju med föräldrarna dit dom skulle och hade superkul med vänner och släkt där. Men, känns inte så lockande nu när man inte är så liten längre:P De blir väl: "Linda, kan du byta blöja på kusinen?´" eller  "Lek med småbarnen är du snäll." Jo, då får ju de festa ifred medan jag "ändå inte har nått att göra". Ne, de får bli hemmafronten för mig i år. Har dock lovat mamma att inte ha fest.
Vi har iaf bjudit in oss på en middag sent igår kväll, och nu hoppas vi bara på att den verkligen blir av. Efter de har vi fått nys om en fest. Nje ok, inte "nys". De är en fest. De e bara hålla tummarna på att kvällen blir bra, även om de inte blir det
klassiska misommarfirandet!


Så va de helg

Hej!
Den här veckan har sprungit iväg. Bara jobbat, jobbat å åter jobbat. Inte träffat några kompisar knappt. Men jag har sagt de förr och jag säger de igen: Det är skönt när pengarna kommer!
Blev glatt överraskad idag, då jag såg att min lön från förra månaden hade kommit!

Midsommarhelgen ser inte ut att bli sådär jättebra. Inga planer! Får jag med mig n¨n kanske de blir Furursund ändå och hoppas på att killarna (som jag inte träffat på, vad är de?, 4 år!) är där.
Annars.. nån fest?
Känns som att man vill säga "det är överskattat" om även midsommarhelgen.
Får se va de blir!

Kyss

Fotbollsintresserad?!

Tisdag idag och jag har jobbat, som igår. Blev vääldigt shopping-sugen på lunchen så jag gick och rea-shoppade lite:) De blev två mysiga tröjor, en seglarinspirerad t-tröja och ett sött siden-hårband.
Tog en timmas powerwalk när ja kommit hem och sen bänkade sig hela familjen i soffan för att se Sverige - England. Bra match! Sverige-spöket lever, somma pappa sagt, vet inte hur många gånger. England har alltså inte lyckats slagit Sverige sedan 1968!
Sitter jag och pratar fotboll? Ja, blir faktiskt förvånad själv:P Men, men de e ju VM! Nån gång måste man börja bry sig:)

Jobb väntar hela veckan framöver och de känns bra. Ska bli så skönt att få pengarna sen! Får också snabbt in rutinerna, så de blir bara bättre!

Pussar!

kändisnytt;)

Nyss inkommen efter några timmar ute i solen, som nu har gått i moln. Med ett stort glas vatten låg jag (mycket) bekvämt på några ute-madrasser. Underbart! Fick också Klick och Fredag lite försenat av pappa. Så nu är jag uppdaterad i köndisvärlden;) Haha!

Tydligen är Hilary Duff oskuld. Nått vi tror på? Nje vetefan:P Känns lite som en "Britney".
Hon säger iaf: "It's harder having a boyfriend who's older because people just assume. But (virginity) is definitely something I like about myself. It doesn't mean I haven't thought about sex, because everyone I know has had it and you want to fit in."

Och här är den stora intevjun med Britney Spears, som sänder i amerikans tv igår (tror jag?), om hennes liv och alla rykten!:) Du får inte missa!
 
Jeje, har man inte ett eget liv så får man helt enkelt gotta sig i andras;) Haha. Äsch, de är ju bara en "hobby";)

pussiluss

Schteeeek

Idag är de en schteeekig dag känner jag. Varför sitter jag då inne vid datorn? De kan man undra men jag lovar att gå ut snart igen!
Vaknade lite efter ett och Mika ringde. Skulle till stranden men de blev inte av..:( Får nöja mig med tomten idag. Men solen är väl inte sämre där å bada kan jag inte ändå, brrr! Fan va badkruka man har blivit. För bara några år sen (ok halva mitt liv sen) sprang jag nästan utan problem ner i 10 (!!!) grader uppe i norrland! Ooootroligt;)

Gårkvällen blev underbart skön, faktiskt. Lite humörsvängningar och tupplurer då och då, men fan vi hade de trevligt ändå! Jag, mickan, madde elias och mika alltså. Satt å spelade spel å småpartade:) Ingen av oss vill väl minnas kvällens stora planer? Haha! TABU!
Mötte några utanför terassen när dom stängt och jag kom väl i säng nån gång efter 4..

Imorn och hela nästa vecka är de jobba som  gäller och på fredag (redan?!) är de midsommar! Härligt härligt:)

Nu måste jag ut!!
Pussar

55561-13

Prova kläderna innan du nätshoppar?

I brist på saker att göra och otrloigt shopping-humör surfade jag nyss in på Hennes & Mauritz hemsida. De har ju faktiskt ursnygga kläder för nästan inga pengar alls!:D Kan man ha en bättre affärsidé eller?

Till saken! Jag kanske är sen att upptäcka de här men jag tyckte iaf att de va en otroligt rolig och snart idé! Jo, på deras hemsida kan man göra sig själv! Haha, man klickar fram till sitt eget utséende och kan sen prova kläderna på "mig själv". Haha, även om  inte utséendet va så exakt så va de absolut e Kul grej!:D
Haha, de här blev jag! Lik? Nje okej då:P Haha

55561-12

Gääääsp

Upp tidigt, tidigt igår för att åka till Linköping. Kom fram lagom till att Mårtens klass sprang ut. Faan va härligt de ser ut! Meeen, jag har ju som sagt 2 hela år kvar.
Jag, Klara och Jennie (också från sthlm) gick till stan för att titta på de lyckliga och tog en korv. Fötterna värkte rejält och gästvänliga Klara va så gullig att hon bytte sina bekvämare mit mina hiiiiiigh- heels;)

Dagen flöt på.. spelade lite kubb och käkade massor. Klockan sex va de bara å sätta sig i bilen igen (har btw fått nya bilen nu:D) och åka hem.

De va bara hem å vända ungefär. Åkte till Ea och förfestade lite. Trevligt, trevligt. Drog en stund till Alex, som inte ens va hemma utan på krogen, och sen hem - å stupa i säng. Somnade med kläder och tv'n på.

well, well nu är jag utvilad och ska sola idag!:)
Puss

Sverige - Paraguay 1 - 0

Åh, fan va härligt!!!!!!! Trodde att matchen skulle sluta mållös, men Sverige vann efter målet av Ljungberg i 89:nde minuten. Välförtjänt efter Så många målchanser! Nu ska jag sova gott! :D

Pusspuss

Planer - till för att ändras ?

Som vanligt följde vi inte planerna igår. Många bangade pga vädret och vi som åkte in ( Mange, Mika, Ea, Madde, Mickan Vicky och jag) åkte inte till skansen, utan slog oss ner i en park. Hade de trevligt ett tag och gick sen till donken för att käka. Där tog den mysiga stämingen slut.. och ett bråk bröt ut.
Efter mycket om och men va vi hemma i kungsängen igen..och jag hoppas att allt redde ut sig!

Ikväll hade vi planerat att åka tillbaka till resturangen, där vi såg Kroatien - Brasilien, och se Sverige - Paraguayl... men som vanligt. Vi håller oss aldrig till planerna. Vet inte vart jag hamnar istället.. hemma?
Som allt annat löser sig det också!

Imorn ska jag åter till Linköping men bara över dagen. Mårten tar studenten och vi ska dit för att fira! Kommer hem igen lagom till festen.. om de nu blir som planerat dvs;) hehe

Kyss


Parkmys

Aloha!:)
Igår låg vi vid syltabadet och hade de underbart. Medan tjejerna smörjde in sig med olja tog jag fram mig solkräm 30. Haha! Bleeek, får slut med kräm nu å pressa;) Ligger en aning efter:P
På kvällen åkte vi till Rolambshovsparken och käkade:) Gick till en res´turang i närheten och såg matchen Kroatien - Brasilien på storbilds-TV. Tyvärr vann Brasilien som väntat men Kroatien spelade väääldigt bra måste jag säga!:)

Idag låg vi en stund vid badet, men drog vid lunch å fixade saft till kvällen:) Planerna för kvällen? Ja, vi ska till skansen. Hehe;) Dragit ihop ett gäng så de blir nog askul! Hoppas bara himlen klarnar upp.. för just u ser de lite grått ut. De blir nog bra iaf!

Kyss

55561-11

Sommaren är här

Halloj! Oj, vilken härlig dag!! Började med en promenad innan fruskost med päronen och satte oss sen ute och åt en stor frukost. Låg i solen ett tag och hjälpte sen till på tomten lite.. de är ju då man får bästa solbrännan:) Haha får jobba stenhårt på den, den här veckan. Jag har nämligen fått reda på att jag inte behöver jobba veckan som kommer! De e niiice!

Blev vääldigt varm så vi tog en tur i caben (bilen på bilden är inte samma bil) och jag passade på att övningsköra. De gick faktiskt väldigt bra! Börjar få kläm på körningen nu:) Kändes ganska lyxigt också att glida runt:D hehe

Nu ska jag ut i solen igen en stund me lite härliga skvallertidningar.. och ikväll blir de en prommis me vicky!

Kyss

"Runda under fötterna"

Hello!
Igår tog brorsan studenten och vi hade mycket folk här. Fick åka me runt i porschen.. niiice:D haha
Mot kvällen kom Vicky och Chabo hit och eftersom kvällen inte verkade ha så mycke att erbjuda funderade vi på att åka till nån park i stan och ha de mys. Meen, vi hamnade istället hos Mika. Trevligt! När ja höll på å somna där så drog vi till Vicky..satte på hundtricket å drack te. Somnade nästan där också efter nån halvtimme så jag drog mig hemmåt. Kollade bussen och gick i tid. När bussen inte kom efter många minuter började ja fundera oh upptäckte att bussen inte gick förrän nästa timme. Jahapp, de va bara å börja vandra hemåt.
Väl hemma sitter släkten fortfarande å super. Haha gaanska packade. Va astrött å gick in på rummet för att sova. Då kommer en i släkten in å börjar sjunga å babbla me mig. Så kommer mormor fnittrandes: Va duktig du är Lindah! Du kommer ju hem nykter å allt! Haha!
Jaja, dom är roliga dom där.

Imorse vaknade jag vid 10 (för tidigt) av att mina kusiner springer runt å gapar. Kollat på Spave Jam me dom. Hehem gamla fina minnen:)

Pussar

Hårfin

Åh va fint mitt hår blev! Tror jag fått en ny favvo-frisör! :) Efter en kopp kaffe och en stund djupt inne i alla skvallertidningar, tittar jag upp med fina lockar och välklippta toppar... och ja faktiskt, lite volym! Härligt härligt.
Väl hemma, står en saab, cab på uppfarten. Har pappa köpt en sån bil?:S Nej, så va de inte tyvärr.. men vi ska ha den tills vi får den nya bilen.. som tydligen ska va mycke bättre. Men visst vore de lite coolt att övningsköra i en cab?;) Ska väl försöka hinna med de innan den byts bort! Hihi.

Ikväll blir de en tropp ner till guldkusten;) Träffa lite folk och ha det trevligt. Ska väl ändå försöka komma i säng för att orka hela långa morgondagen me breorsans student. Städa städa!

Nu ska bror sova!
Puss

Sommarlov !!!

Puh! Trodde aldrig att den här dagen skulle komma! Efter låååång nedräkning så är den ändå här...Skolavslutningsdagen! Blev glatt överraskad över mina betyg:)  Imorn tar brorsan studenten! Kommer ungefär 50 pers hit. Längtar nog mer än honom, haha. Fixat klänning och lite andra kläder:) Shopping gör mig lycklig. Så är de bara!

Ikväll verkar alla planerat att styra ner mot sjön.. men vet inte om de är så lockande faktiskt. Bjuds de inte på nå bättre blir de nog en lungn kväll ikväll.. å ladda upp inför morrondagen. För då ska jag festa, no mather what! ;) Jaja, va som än händer ska jag iaf till stan innan kvällen sätter igång och klippa mig! Får se hur de blir nu me den "nya" frisören!

Kyss

Helg - rapport

Aloha!
I'm back från Linköping! Fredagen blev en myskväll med film. Träffade Amanda och Matilda. Trevligt trevligt! I lördags gick vi på stan..letade klänningar men hittade en tunika. Gick på Mårtens bal. Skitfina alla va! Fick lite svimmnings-känslor under balen men de gick över!
PÅ kvällen cyklade vi till Matilda och förade lite. Sen drog vi på en fest (på "landet" den här gången igen;) haha). Skitbra ställe att festa på faktiskt. Kareoke, scen, bar (med innehåll;) ) och otroligt nog massor me sittplatser. Haha.
Kvällen slutade ändå ganska tidigt och vi racade (vingligt?) hem på cyklarna. Måste säga att ja å Hågge vann klara, sorry;)
Igår (Söndag) va vi seega och de blev en härlig långpromenad i solen. Tog en glass på Bosses och kom hem, åt kycklongsallad å tittade på Model. Mys. Somnade ett tag, sen va de dax att åka hem. Åkte tåg hem istället för buss, vilket va väldigt skönt.

Idag vet ja inte va som händer. Ska väl kanske ta en långpromenad eller e tur in till stan. Måste ha en klänning tills Tony tar studenten!

Kyss

Mot Linköping

Idag bär de av till Linköping! :D Woho! Ha de bäst
Kyss

55561-10