Torsdag

Trög dag idag. Börja halv nio - historia. Hål 3 timmar som jag ägnade åt Mickan. Back to basic - Matte och Geografi. Har samlat på mig ännu mer läxor... men har faktiskt varit riktigt duktig ikväll:) Kommit igenom det jobbigaste - Naturkunskapen!

Middagen blev allmänt cp. Tävlade om vem som kunde äta upp 12 vindruvor snabbast (jag förlorade med nästan 2 min) och brorsan sa att min näsa dras inåt när jag pratar. Hm, jag tar det som en komplimang?! Som tröst sa mamma att hans också gör det, för vi är ju släkt! Haha.
Blev inge hårslingning idag heller, men imorn så! :)

Snaaart Korsika! Kan nästan räkna ner i timmar nu:D
Kyss

55561-126

Uppiggande?

Idag har det blivit massa plugg och jag är jättetrött! Skulle slingat håret idag, men det får skjutas fram till imorgon... just nu vill jag bara kasta mig ner under täcket och sova lääänge! Yes, skönhetssömnen är det bästa sättet att se pigg och fräsh ut, men sminket gör ju sin del, det med!
Snart är det dags för lite smink-inköp och de här produkterna är väldigt lockande!




1. Max lashes, Black - Make up Store
2. Blush, lush - Make up Store
3. Highlighter - Yves Saint Laurent
4. Dream mousse, bronzer - Maybelline
5. Läppbalsam, burk - Carmex

Lunch

Hemma på lunch nu, eftersom två lektioner är inställda idag. Tänkte hinna med att plugg lite, men jag orkar verkligen inte. Får ta det i eftermiddag istället. Så mycket nu. Får samla på mig läxor på varje lektion för att jag ska till Frankrike på lördag! Ska iof bli väldigt skönt. Hellre ligger jag ju på stranden å slö-pluggar än att sitta i ett tråkigt klassrum! :)

Igår var det avskedmiddag för Carro och Anna på Alexandra. Mys, men lite svårt att förstå att dom ska vara borta ett helt år! Stackars Nisse...

Nu måste jag stoppa i mig nåt och springa tillbaka till skolan! (Oh, vad det är skönt att vara så nära den nu).
Kyss

P.S. Fick reda på igår att jag fick byta klass om jag ville, men jag tror jag stannar i min klass:) Det blir nog rätt bra.. och jag kan vara seriös på lektionerna. Det tycker jag låter bra! :P D.S.

Vårt hotell Orizonte på Korsika - Frankrike
55561-119

Ja till studentflak!

Alla vill vi åka studentflak när vi går ut gymnasiet, eller hur? Polisen vill förgjuda detta, men hjälp nu till genom att skriva under här!

55561-118

Måndag

Ouff, vad man blir trött av skolan!! Idag gick jag från halv nio till halv fem, lr ja fyra..slutade tidigare. Jag är död, å ändå har vi inte ens kommit med skolarbetet ännu, utan sitter mest på lektionerna å pratar strunt.
Efter skolan gick jag å Mickan hem för att plugga. Blev inte så mycket plugg dock:P Jag har sovit nån timma och nu har Mickan tagit över sängen för en längre powernap;)

Nu - Menduro och maaat!
Kyss


Halvdöd?

Hej!
Efter lite mys hemma hos Vicky igårkväll drog vi till Elias som hade lite mini-party. Hans föräldrar var på väg hem och det var efter ett tag dags att dra vidare. Fest i Barkarby.
På tåget ringer K och frågar om vi vill komma till dom. Hoppas av i Jakan, där vi står utan mobiler. Mickans batterier är slut och min mobil har jag glömt hos Vicky. Suck. Vi frågar dramatiskt folk om mobiler. Lite kan man ju överdiva. Vi kommer ju faktiskt inte hem.. å då måste vi sova i centrum..å då kan vi säkert bli våldtagna eller nått! Haha. Får iaf tag i Mickans mamma som kommer och häntar oss. Ängel! Sjunger högt i bilen ända till Bro. :)
Det blev en trevlig kväll och hemma hos Mickan är vi halv fem.

Vaknar halv tio. Puh. Det har inte blivit mycket sömn men idag behöver både Mickan och jag köpa skor. Åker till skopunkten och jag hittar ett par som jag kan ha i Frankrike. Åker vidare till stan och köper mina svarta stövlar:) Hittar också ett linne på Zara!

Nu ska jag bara måla naglarna och sen - stupa i säng! Såå trött!
Kyss

Fredag

Biopermiären av "Säg att du älskar mig" var jättebra. Helt klart sevärd, men ibland lite för grov, lite för hemsk. Helt klart svårt att inte fälla en tår. Trevligt att skådespelarna kom och precenterade sig innan! 
Ut ur biosalongen gick jag med en stor klump i halsen. Kändes konstigt att se Erik på filmen. Det var han, men ändå inte, eftersom han spelade sin klara motsats.

När vi kom hem drog vi till Ea för att föra, och senare dra till Fredde som vara på bio. Fick reda på sen att hans pappa kommit hem. Det blev en besvikelse och några drog hem. Jag, Mickan, Stefan, Johan och Fredde åkte å hämtade filt och tändvätska för en myskväll på klipporna. Fick besök av några taggade och högljudda bekanta. Några vinglas och min negativitet försvann:P Kvällen blev helt okej. Mysigt va det iaf!

Kyss

Mysfaktor

Igår va vi hos Ea och Mika & Danni kom. Spelade spel (Tabu, som mitt lag förlorade) och kollade på en thriller:) Myspys! Kollade sen på Just like heaven, som till en början var en besvikelse men blev bättre längre fram i filmen! Idag hade jag ingen riktig skoldag men följde ändå med Mickan ett tag.
Nu ska jag ta mig i kragen och stryka lite. Behöver smöra lite för att få mitt studiebidrag den här månaden, trots att det inte kommer förrän nästa månad egentligen!

Pappa har även länge lovat att hjälpa mig å piffa upp mitt rum lite. Tänkte måla tre väggar i capuccino-färg och en i vitt. Har även hittat lite saker från IKEA som skulle göra mitt rum lite mer cozy!



Yes, när mamma kommer hem från Estalnd ska jag nog dra med henne dit och handla lite!:)
Nu måste jag börja mitt "smörande"! Ikväll är det bio:D
Kyss!

Vad tyst det blev...

Haha, fick en störd länk från Danni. Sött?

Torsdag

Ännu en skoldag har gått och redan har det börjat seega. Trivs ändå jättebra!:)
Den låånga håltimman jag skulle gå hem på, blev istället fylld med pannkakor och kortspel med M och B. Mys! Haft lektion med A, J och E...vilket ja, kändes skumt;) Men! Absolut kul:) Tvingade med M på min matte-lektion. Usch, vad jag har blivit dålig på matte! Får nog läsa lite innan nästa lektion:P Glömt allt, vilket nog ingen i klassen lyckades undkomma, pga M! Haha.

Imorn har jag nog lite ledigt:P Så, det blir nog en vaken natt inatt hemma hos Ea. Började med planer om lite party party där, men är nog mer inne på film-mys all night long istället! De andra flickorna ska ju trots allt till skolan imorn.. dock sovmorgon:)

Nu - Sushi. Mamma åkte till Estland imorse, så det blir nog hämt-mat tills hon är tillbaka! (Söndag)
Kyss

55561-110

Första skoldagen

Puh. Första skoldagen är över och det känns bra. Lite lost har jag varit, men roligt att träffa alla sötisar!:) Lekte massa tråkiga lekar, fikade och gick igenom scheman. De riktiga skoldagarna börjar redan imorn!

Kollat med syon om klassbyte..men det är tydligen "mission impossible". Får se om de går senare på terminen! Klassen verkade ändå helt okej. När man lär känna folk kommer det nog ändå bli kul.
Nu är jag trött och ska ta en powernap!
Kyss

Krasslig

Hej! I ett försök att vända tillbaka dygnet ställdes klockan idag på 9.00. Lite småkrasslig sitter jag här med en kopp te och tuggar Esberitox. Ska ut en sväng med hunden, och sen ringa mickan för att bestämma lunch-tid! Stumpan har ju börjat skolan idag!:)

Idag ska jag också försöka vara så duktig att städa rummet och kanske ta fram symaskinen en sväng för insyning av några par jeans!

Hilary Duff är allt annat än mig just nu; citysnygg och pigg!
55561-109

Söndag

Igår förade vi hemma hos Stefan och gick sen hem till Fredde där det var lite chill-fest. De "heta" tjejerna från Bro visade sig inte vara några konkurrenter så vi hade kul! Haha. De upphittade killarna i Båstad från Vetlanda kom på besök i vår håla!:)
Hemma var jag inte förrän runt 5 och 10 imorse ringde klockan för att jag skulle springa upp till Josse med pengar från Johan. Så, nu är biljetterna hämtade till på Fredag;Säg att du älskar mig.

Ikväll blir det EspressoH med tjejerna. Josse och Mickan börjar skolan imorn och jag ska till Mickan för att luncha med henne, och kolla läget där lite innan jag börjar där på Tisdag! Spännande, spännande! :) Oh, vad jag längtar!

Pussiluss

Säg att du älskar mig

Läste i Evas blogg om "Säg att du älskar mig". Yes.. på fredag blir det bio. Premiären som skulle ha setts med Erik.. Suck. Om sanningen ska fram så bröt jag ordentligt ihop idag. Kollade på trailern, bilder och känslorna kom plötsligt upp. Pratat med mamma som piggat upp mig lite. Antar att de måste ut nån gång.. och nu känns det bättre! Nu saknas bara att träffa flickorna, vilket jag ska göra ikväll! Antingen blir det lite party hos Fredde..eller också, om Josse får välja, bara lite mys..åka på The Voice kanske?
Här kan du se trailern om du klickar längre ner på sidan.
Som en liten tröst har mamma beställt den här jackan till mig att varva med min fjällräven i vinter! Tack!

 

55561-107
Du är saknad Erik!

What?!

Paris har en ny snygg (???) pose och Lindsay...förstör sitt liv? Och det gör hon med.. sin mamma?! Vad är det här?

55561-105


55561-106

Mmmm polisen

Menduro-inspelningen var allt annat än väntat.. Vi trodde att publiken knappt skulle synas och att de skulle vara roliga gäster. Istället fick vi sitta runt bordet där de tävlade och hade kameran framför fejset hela tiden. Kul! :S Och gästerna? Robban Aschberg, Hasse Aro och Ebba Blitz. I pausen fick vi en fika med muffins, stoooora 7eleven-kakor och andra choklad-doppade kakor med konstigt namn:P Sjukt goda, men efter att ha proppat i oss lite tog vi chansen att smita ut genom en nödutgång. Att va med i nästa program också, fanns inte! Väl ute såg vi att hela området var omringat av höga staket, men vi lyckades ta oss ut vid bilspärrarna:)

Från Tv-huset tog vi oss in till Ung08 där vi bland annat hamnade i ett polis-tält. Efter mycket snack med en het polis om alkohol, lagar och bra poliser (som låter ungdomar ha fest, men kollar så allt är lugnt:P), så ville han att vi skulle prova att bära en 77kg-docka.Efter instruktioner om hur vi ska göra, faller både jag och Josefina ändå ihop över den astunga dockan... och jag fastar med armarna mellan dockans magen armar och ben. Eftersom jag inte reser mig frågar polisen:
"Har du fastnat eller?"
"Eh...ja.."
Han tar tag i huvudet och lyfter enkelt bort den. Hehe, oops. När jag fått ett band och lämnat tältet har jag iaf lyckats bli "kär" i polisen:P HAHAHA:D

På kvällen blir det middag på alexandra och film (Final destination) hemma hos Brun.
Kyss


Onsdag

Hos syon igår gick allt bra och jag har fått ihop mitt schema nu, även om jag fattade ungefär hälften av vad hon sa:P Jag litar på att hon har läget under kontroll nu.. Ska bli med förväntansfull nervositet som jag börjar nya skolan. Hoppas klassen blir bra! Annars har jag ju mina sötnötter i närheten ändå, på alla raster:) Bara 6 dagar kvar!

Efter mötet åkte jag med mamma till Kista. Kollade lite på kläder, köpte lite mera skolsaker och åt sushi resp. wok på Food Court. Mums! Alldeles för mätta orkade vi inte mer och åkte hem. Mötte Stefan och Mickan, och senare Ea för en tur in till stan och Ung08. Kollade in de totalt tondöva mupparna på kareoken på Plattan. Orka skämma ut sig såå mycket? Hörde från Emma Lidingö (mött i Åre och på Gotland)! Trevligt! Hoppas det blir en fika med henne nån dag!

Idag ska vi in till stan för att luncha med Madde och Ea som redan har börjat skolan. Mys!
Har bokat biljetter för inspelning av nya programmet "Menduro" till imron kl.10.00 och Frankrike - Korsika med släkten om några veckor! Läängtar. Bra start i skolan;) Ta ledigt precis när man börjat, men men.. trots ett långt sommarlov behöver jag åka utomlands, känner jag;)

Måste skynda nu!
Kyss

Bak och kareoke

Hej!
Igår blev det ingen shopping med mamma. Efter att det tog slut mellan M och D kändes det viktigare att träffa henne och Josse. Pratades även om ett bråk som dök upp under lördagskvällen, men som jag nu tror är uppklarat. Hoppas och tror jag iaf! Tjejer, tjejer..

Well, well det blev iaf lite solbulle-bak med Josse och sen anslöt sig Mickan för en kaffe:) Hade planer på att åka till söder för att ta en långpromenad till Karlberg.. Baket tog lite längre tid än vi tänkt oss, så istället tog vi oss tid att fiska upp lite tröjor som glömts på olika fester. Hehe, ok två;) 
Träffade Stefan och gick, efter jakt på kvällens saft, till Fredde för en kväll med kareoke och mys:) Jag borde kanske inte ha tagit micen till mig..:P

Klockan 4 var det dags att lägg sig. Tillsammans med Josse och Mickan gick vi hem till mig. Åt en solbulle och lyssnade på tjut-musik. Deprissionerna dyker upp ibland..

Efter en natt full med mardrömmar gick vi med sovkläder, utan smink och UGGs (kul grejj, och ja vi blev uttittade), till Konsum för att köpa frukost. Idag ska jag till syon för att kolla igenom så att mitt schema fungerar och kolla om jag kan ställa mig på en lista för klassbyte!
Efter det ska vi träffa nyhemkomna Viktoria! Får se om hon har lärt sig mycket engelska under språkresan! :D

Måste springa in i duschen!
Kyss

Halloj !

Igår började kvällen hos Ea, efter en kräftskiva som mina kära föräldrar hade, och slutade i Brunna. Kom hem efter mycket om och men vid 7 på morgonen. Härligt. Not;) Kunde heller inte sova längre än till ett, även då jag var jättetrött, vilket har gjort att jag varit jätteseg hela dagen. Har bara blivit mys hemma med lite film. Härligt, eftersom vädret ändå var grått å mysigt. Nästan ville att det skulle regna och åska:)

Efter middagen träffade jag Mickan och Josse för en fika i stan. Dock en snabb-fika eftersom espresso stänger klockan 21. Illa! Det var iaf jättemysigt:)
Nu tänkte jag lägga mig vid tv'n och sova! Länge! Imorn blir det förmodligen lite shopping med mamma:)
Puss!

P.S. Måste säga att jag gillar Posh's "nya stil" med kort hår och svarta naglar! D.S.
55561-103

Klädkrångel

Suck. Alltid samma problem. Kläder. Känns som att en ny garderob skulle sitta hur bra som helst nu. Men, det kan ju jag drömma om eftersom min plånbok är nästintill tom. Alla kläder känns så uttjatade och inte lika roliga att mixa med varann längre. Efter många olika klädkombinationer, och alla provade kläder slängda på sängen, har jag ändå lyckats hitta en outfit som fick duga till ikväll. Svårt. Man vill ju inte vara varken för uppklädd eller nerklädd.
Någon av de här toparna från
Ichi skulle vara guld en kväll som denna!
55561-10155561-100
1. Loka top
2. Cavo kofta

Tjejer, de nya killarna?

Det här är som taget direkt ur mitt hjärnkontor! Läs!


Nät-shopping

Ett tag nu har jag otroligt nog inte känt något shoppingsug. Strålande med tanke på att jag faktiskt inte har några pengar just nu att shoppa för! Jag säger bara: Den 25:e!
Men, de börjar iaf smyga sig tillbaka nu.. inte shoppingrundor i stan, utan att sitta å klicka runt på alla nät-shopping-sidor. Finns inget bättre sätt att fördriva tiden på:D
Den här gången har jag hittat de här söta sakerna!



Kan också vara så att jag åter började kolla igenom lagret, eftersom jag idag har jobbat. Under sega stunden är det toppen att kunna gå in å kolla igenom sin önske-garderob:D
Yess, trött efter dagen..fastän jag har häärliga arbetstider. 13.00-18.00! Fick sluta en timme tidigare till och med!

Ikväll blir det förmodligen fest hos nån Thomas.. om de inte dyker upp något annat! Men först, en fika med Mickan!
Kyss

Mys

Halloj!
Började dagen med en joggingtur och en lite längre promenad med hunden. Hörde från Josefina och bestämde att vi skulle träffas efter hennes arbetsdag på stureplan för en fika. Mys!
"Stötte på" ett äckligt fyllo och
6 (!) kändisar under ganska kort tid. Haha, helt otroligt:P Inte.

Efter fiket tog vi en sväng till "Nathalie Schuterman" där det var tok-rea, men alldeles för rörigt. Inga byxor hittade Josefina heller. Tråkigt.

Ikväll ska jag till Ea. Ingea direkta planer men får väl se vad som dyker upp! Nu blir det mat!
Kyss

Onsdag

Igår blev de förkrök hos Ea. Och det började bra, men fortsättningen får förbi osagd:P

Idag har jag grovstädat mitt rum, i brist på annat att göra. Gått igenom minsta lilla låda. Känns skönt att få bort allt damm.
Åt sushi till middag, vilket jag är väldigt stolt över! Haha. Nån gång måste man ju lära sig;) Det var faktiskt inte heller så äckligt som jag tidigare tyckt.
På promenad med mamma och hunden kom vi på att jag behövde skolsaker. Pennor, böcker och annat smått och gott. Övningskörde till affären och valde massa kul saker. Tänk vad glad man kan bli av att få handla! Körde runt lite... och jag måste säga att jag blivit ganska duktig nu! Bara massa teori kvar.. Suck!

Yepp, snart börjar skolan. Längtar faktiskt lite. Nu när resten av lovet inte är planerat så försvinner bara dagarna och jag är för det mesta ganska rastlös. Ska bli skönt att få lite rutiner! Ska till syon nästa vecka för att prata om mitt schema och alla ämnen jag måste ta igen, p.g.a skolbytet. Det här är spännande! :D

Nu ska jag läsa lite i en nyöppnad bok! Sen..godnatt!
Pussar

55561-95


Rapport

Idag har det blivit fika på Espresso med Ea, Mickan och Adam som kommit på besök till Ea från Lund. Han ska va här i 5 dagar. Trevligt, trevligt!
Efter det åt jag och Mickan lunch tillsammans med Bergwall och David i Kungshallarna. Det blev Chicken Satay:) Alltid lika gott!

Ikväll ska vi till Ea. Händer det inget blir det film.. annars bara förkrök där!
Just nu är jag inte alls taggad. Jag och Mickan har ungefär dött här hemma:P Blir väl kanske en kort power-nap!
Kyss

55561-94

Tisdag

Igår sket sig allt.. och tur va det! För nu får jag hålla lite längre på mitt nykterist-löfte:D

Imorse vaknade jag vid halv elva och kände mig utsövd och bra! Alltså finns de inget bättre tillfälle än detta, att gå ut å röra på sig lite. Å, nu är jag tillbaka svettig och fräsch. Moha. :D
Ska hoppa in i duschen!

Ikväll blir det nio-bion. Förhoppningsvis ser vi nya Beck!
Kyss

Hopplöst?

Hatar sånna här dagar. Dom bara segar iväg. Det är alldeles för varmt, å jag borde väl ligga nere vid stranden å bada. Men, jag har bara varit hemma hela dagen och inte gjort någonting. Trist! Å, när det är tråkigt så vill man ju ha kul.. å då återstår kvällen. Å, vad händer då? Jo, de är självklart fest. Jaha, yes jag är sugen. Det måste jag erkänna..

Så gick det med mina nykterist-timmar! För att komma undan det måste det hända nått. Men, eftersom jag inte har några planer för resten av lovet kommer de antagligen se ut ungefär såhär..
Hm.. får väl hitta på nått? Åka nånstans? Men, var? I'm almost broke!

Puss

Jag borde gå i ide...

Åh, de blev party igår och jag har ångest! Jag borde bli nykterist eller nåt! Blev lite för mycke för mig igår..

Kvällen började hos Ea, där vi förade och fortsatte sen till Linus. På natten skulle jag gå å träffa J som kom från stan. Så blev det inte.. och jag måste tyvärr säga att jag nog betett mig som ett svin:( Var alldeles för full och kan säga så mycket som att jag inte spenderade natten i min egen säng. Suck. Jag måste ordna upp det här..

Sovit hela dagen idag och ska nog gå å lägga mig snart igen. Madde ringde å sa att de va vollyboll nere vid sjöng.. men jag pallar nog inte det. Är. Så. Trött!

Puss och gonatt. Jag vill gå i ide nu!
55561-93

Lördag

Imorse vaknade jag av att mormor, morfar och de två minsta kusinerna kom. Dags att vara barnvakt. Åh, jag som inte sovit klart:( Men, snabbt blev det full fart och vi gick ner till gröna udden för ett dopp.

Ikväll blir det förkrök hos Ea, och planerna därefter är inte bestämda. Det dyker väl förmodligen upp nått, får jag hoppas:) Annars blir de väl lite party, party där? :)
Måste springa till bussen!
Puss

Barnvakt

Fredagkväll. Partysugen. Men, jag ska snällt gå och lägga mig å sova. Det behöver jag nog, eftersom alla verkar vara på imorronkväll.

Fredagskväll och det blev lite mys hos Mikaela som skulle barnvakta lillebror Rickard. Köpte en varsinn sallad och käkade där. Tog en cykeltur till OK och kollade halvt om halvt på film. Nu blir det örtte, och tv-tittande innan det är dags att sova! Ska försöka gå upp tidigt och kanske gå ut å gå innan frukost?

Kyss

Vart tappade du stilen?

55561-92

Oops. Marye-Kate Olsen kan minsann också tappa stilen!

Usch!

Igår blev det förkrök hos Ea (Kaffe-halvor och shots) för att sen dra vidare till Robban. Trevlig chill-fest! Vid två skulle tjejerna gå hem och jag tänkte att jag skulle hänga på, för att slippa gå hem själv. I slutändan blev det så iaf.. för jag (alldeles för full!) fick en fixidé och skulle till Johan och Fredde. Mickan var där ett tag men till skillnad från mig insåg hon när det var dags att gå hem. Hatar dagen efter, när man hatar sig själv och villg öra massa saker ogjorda. Det var ganska tydligt att dom inte ville ha mig där halv 5 på morgonen! Haha. Dessutom ringde jag ett för långt samtal till Josses mobil för att berätta hur packad och patetisk jag är! Ojoj, måste nog be om ursäkt som många gånger förr.. Usch.

Idag skulle jag åkt vattenskidor med Madde och Ea, men när Madde ringde för nån timma sen var jag inte direkt på G. Senare idag blir det middag och barnvakt hemma hos Mickan. Film-kväll med hennes lillebror:)

Kyss

55561-91

Alltid på G

Igår efter middagen hade jag tänkt träffa Josse, men jag var trött och hon var ute för första gången å övningskörde!:) (Hon lät glad när hon kom hem så jag antar att allt gick bra! )

Jag var alltså allmänt seg. Tittade lite på TV och gjorde mig sen iordning för att gå å lägga mig. Sätter mig vid datorn, bara en liten stund. Pratar med Mika, som ska på fest hos Bobbie. Hade funderat på att dra dit tidigare under kvällen men i brist på dricka tänkte jag skita i det. Pratar också med Ea och Madde som är på G hemma hos Ea och säger åt mig att komma dit? Hm, jag som var så trött blev plötsligt väldigt sugen. Så..jag slänger på mig lite kläder, kastar ner sminket i väskan och åker till Ea.
Stort steg för mig att åka buss utan smink! Haha. Har man bråttom så har man. Hemma hos Ea har dom delat på en vinare och jag gör mig iordning innan vi drar.

Blir hos Bobbie i kanske tre timmar? Trevligt, men kanske lite för lite alkohol för min del? Hm, skulle inte jag sluta? Njea, de är ju så kul när mna är på G!:P

Idag har jag inte gjort mycket. Varit ute på ännu en joggingtur, men annars bara varit hemma och pysslat. Kanske ska städa? Det behövs verkligen!
Fick nyss höra att de är en fest ikväll..ska jag gå? Det får vi se;)
Oh, nu ringde Mickan. På väg hem från far sin. Hon kommer förbi och tydligen skulle vi till Ea ikväll! Trevligt!:)
Kyss

Namnsdag

Dagen började segt. Spelade lite spel me brorsan innan han fick jättebråttom. Han skulle åka till Grisslehamn och festa. Vad ska jag göra då? :(
Det blev några lata timmar framför tv'n, men efter en msn-konversation med Josse kom jag ut på en joggingtur! Vet inte vad hon sa, men tack gumman! Det är alltid så skönt när man rört på sig lite!

Nyss kom mamma å pappa hem. Fick reda på att jag hade namnsdag idag! Trevligt trevligt:) Kanske får en extra god middag? Hoppas, hoppas. Jag är hungrig!
Kyss


Allsång på skansen

I måndags kom jag och Mickan in till stan, till slut. Träffade Ea & Madde och hamnade sen på en sushi-bar. Trevligt. Efter det gick vi lite i affärer för att sen, som vanligt hamna på Espresso. Man behöver ju bara den goda Chai latten ibland! Madde & Ea åkte för att jobba, men vi mötte dom senare igen hemma. Ea är ensam hemma en vecka..så de blev film hos henne. Hyrde "Sex, love and lies" som jag btw redan sett innan (kom jag på). Helt okej men verkligen ingen höjdare. Inte i närheten av Sex and the City;)
Fick också igång några heta diskussioner om skiljsmässor och bröllop. Kan man verkligen vara kär i bara en person resten av livet efter giftemålet?

Madde som hade en viktig tennismatch dagen efter åkte hem, medan jag och Mickan stannade och sov hos Ea. Pratar med Mika på kvällen som är i Göteborg med "Black army". Skitpackad och såå på att dra till allsång morgonen därpå. Jaja, vi stället klockorna då!

Halv sex ringer Eas mobil. Dags att ta sig in till skansen. Usch! De regnar och vi är tröttare än nånsin. Ringer Mika igen för att se om vi verkligen ska in. Haha, den snubben har vart vaken hela natten och är fortfarande på G! Helt otroligt. Vi träffar honom iaf senare på stationen...med en öl i handen och bland alla trötta människor drar han till sig uppmärksamheten med ett brett leende och: "HALLOJ!" Haha!

Inne vid skansen får Mika för sig att planka in. Well, vi är väl på då! Lyfter över varanda över muren, kan de bli mycket lättare?! Hade dom inte snålat med en halvmeter till taggtråd, hade vi inte klarat det.
Dagen på allsång är rätt seg, tills jag och Mika drar iväg på en promenad, och för första gången i mitt liv dricker jag mitt på dagen. Låter ganska tragiskt va? Men tänkt vad mycket det kan göra! Linda goes wild,haha. Topphumör påslaget direkt!

Senare på dagen lyckas vi även dra igång Ea, vilket hon faktiskt tackade oss för!:D
Allsång var härligt, men oh så trött jag är. Sturde direkt hem till sängen efter en heldag på skansen.
Kyss

55561-90


P.S. Här kan du se programmet genom att klicka på "Titta på program 6" D.S.