Idérik packning

Naturhistoriska var urtrist.. men cosomonova helt ok. Men nu har man loov! :D Drog och handlade sista grejjerna jag behövde till åre efteråt och käkade cheesisar me Linn och Elin. Håller på å packar de sista men upptäckt att allt inte får plats i väskorna! Men smarta jag har alltid idéer, har stoppat ett par byxor i kudden till exempel! haha tyckte det va lite kul :P Ne men fan de ska bli så jävla sköönt. Åker å firar Vicky lite ikväll, sover där så åker vi tidigt imorron bitti. Måste springa ut me hunden nu!
Puss - ses om en vecka eller nåt! ; )

I want to be a Hilton

Haha! Måste bara ta upp nya programmet "I Want to be a Hilton" med seriestart på fredag 21.00. Programledare är självklart mamma Hilton, Kathy. Hon leker domare för 14 Hilton-wannabes och de tävlande sätts på prov i New York, äta sniglar, prova viner m.m. Varje vecka skickas den som har minst Hilton-kvalité ut. Haha ett såååå underhållande program, kan nog bli många skrattattacker! Missa inte!

:)

Hej !
Det blev inte mycket till pluggande igår.. kunde ju inte stå emot en
Desperate Housewives -kväll med flickorna! Såå mys! Jag fick gå upp tidigt idag istället å fick sätta mig för att råplugga. Kändes ändå ganska bra på provet, vilket btw, var de sista innan lovet! Rättare sagt så var de sista dagen i skolan. Imorn är jag ledig och på fredag ska vi tydligen till naturhistoriska! Skönt, skönt!
Idag hade jag tänkt hinna med att handla presenter till mamma och Vicky men andra saker lockade, får ta det imorn istället!
Har varit på tantjumpa med Vicky ikväll..haha skoj grej det där!;) Tror man skulle orka lätt mer än de 100-åringarna men icke haha. Får nog börja träna ordentligt snart!
Sist måste jag bara ge lite cred till OC för den (alltid!) så otroligt bra musiken! Love it!
Puss och Kram!

Åre

Halloj!

Så otroligt uttråkad. Antar att de är därför jag skapar blogg! Måste iof erkänna att jag blivit lite sugen på de när kompisar haft blogg. Nyss fyllt 17 också..så de är väl en bra start på bloggandet: "Mitt liv som 17" haha!Bra tidsfördriv! Försöker väl slippa ifrån läxorna också..prov imorn. Har till och med STÄDAT för att jag inte orkar plugga. Har i alla fall lovet att se fram emot! Då drar jag med alla tjejer till Åre! Efterlängtat! De ska bli mycket te/kaffe-drickande, mycke ragg och MYCKE snowboardåkning! Läääängtar!
Har faktiskt varit å handlat nya snowboard byxor, jacka och chanel solglasögon igår:D Så nu är jag redo för backen! Måste nog ändå plugga lite nu iaf. Får längta vidare!
Pussar!

                        Åre



Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!