Plugg vs.Party?!

Nyss hemkommen från jobbet och jag är ganska trött, men såå sugen ändå på å bara festa ikväll! Jag har inte alls lust att sitta hemma och tråka med mina skolböcker! Usch! Skulle vara så nice att bara dra hem lite folk hit ikväll, då jag är ensam hemma! Får se om de går.. har ju trots allt läxor och så ska jag jobba imorn igen. Kanske ska sätta igång och plugga nu?! :D

Oh, nu ropar mamma att hon köpt nått till mig! Spännande!

Update: Haha, det var ett par svarta leggings:) Hittade ju bara gråa på förra shopping-turen men nu kan jag variera!
Kyss!

55561-173

Federlines CV!

55561-170
Haha! En kille har lagt upp, vad han kallar, Kevins CV på Ebay.
Så här beskriver han det:

—Det här är Kevin Federlines CV. Jag lyckades med att få den från hans skrivbord när han inte var på jobbet. Det är ett måste för varje fans samling. Den är helt tom, så du kan fylla i den själv och använda den som din egen CV.

Alltså ett vitt papper. Haha, skön snubbe! :D 36 st har lagt bud
och peppret är uppe i 30.99 dollar!
55561-171


Fredag

     55561-169
Äntligen fredag! Skönt även då en helg med plugg och jobb väntar. Ikväll slipper jag iaf det..Morfar fyller år! Ska dit för att träffa släkten, äta middag och bara ha det trevligt. Kommer lägligt för jag är inte taggad för plugg ikväll, alls!
Det får jag ta efter jobbet imorn istället!


Här får du "Nothing in this world" med Paris! Den är oemotståndlig! :D






Ciao

Pluggångest!

Har insett att jag inte alls förstår vad jag ska skriva i en 15 sidor lång inlämningsuppgift som jag ska ha ett utkast på till på måndag. Panik. Jag måste verkligen lära mig att ta tag i mitt plugg i tid och se till att fråga direkt om jag inte förstår. Jag hatar den här känslan! Stress, ångest och uppgivenhet! Jag vet att jag kommer komma över och klara även de här, men vägen dit blir jobbig... suck. Har bestämt mig för att lägga det på hyllan ikväll iaf, för jag är alldeles för trött, och så ska jag ta reda på allt imorn. Hra lovat mamma att inte läman skolan förrän jag har fått reda på minsta detalj och förstått vad jag ska skriva om!

Dagens sötaste från Laura Klement!

55561-168


Inte alls helt ledig...

Ne, juste. Mín kära mor kom på sent igårkväll, när vi satt och spelade Risk, att jag inte alls var helt ledig idag. Ne, jag skulle minsnn upp klockan 7 för att gå på min historia-lektion som jag av någon anledning helt glömt bort. Jaja, skönt med bara en lektion iaf! Sen jag kom hem vid 10-tiden har jag suttit och pjölt mig fram i engeska-boken; Not a penny more, not a penny less. Varje sida tar 100 år att ta sig igenom (om jag ska ha en chans att förstå allt), känns det som! Nu har jag alldeles för ont i huvudet för att fortsätta. Ska nog ta en kopp kaffe istället!
 
Vädret idag är underbart. Det är precis det här jag längtat efter! Jag pratar om det man kanske egentligen kallar "grått väder". Men nu är det dags för en ordentlig höst, tycker jag. Jag vill sitta i min stora tröja och småfrysa med nått varmt att dricka i handen!

Läste i Englas blogg om
Buzzador som är ett företag som skickar ut prover av olika nya prokuter och tjänster. Anmäler man sig, vilket jag har gjort, så får man chans att prova t ex ett nytt kaffe, en ny godissort eller kanske en husvårdsprodukt, skriva i ett formulär om vad man själv och personer i sin omgivning tyckte och det bäst: Det är helt gratis! Klicka här om du är intresserad och vill vara testperson du med!
Den här fick Engla hem! Sugen du med?

55561-167


Sällskaps-kväll

Ikväll har familjen bestämt sig för att skippa tv'n och umgås istället! Nyss inkommen från en långpromenad och nu blir det sällskapsspel - Risk! Längesen vi var så här mysiga av oss:)
Puss
55561-166

Lillördag = snart helg!

Aloha!
Halva veckan har gått och imorn är jag ledig! Underbart:D
Igår blev det lite shopping med mamma. Åkte till lindex för att ett erbjudande om 25% rabatt hade trillat ner i brevlådan! Till mig blev det ett par grå leggings, en svart oversize-tröja och en blå tröj-klänning med en härligt stor krage. Lindex hemsida har tyvärr dåligt med bilder upplagda på internet, men oversize-tröjan ser ungerfär ut som den här nedan, fast med v-ringning!

Idag är det lill-lördag och ska väl se lite senare om Mickan orkar hänga med på en promenad!



Ciao!

P.S. Kolla in den här krönikan! Den bör läsas av alla! /Jag som har arbete i kassan D.S.

Chai och te gör susen:)

Igår kände jag mig inte alls kry och skoldagen var seg. Började halv 9 för att sen ha massa utspridda håltimmar och sen sluta halv 5! Mickan räddade dock min dag. På tyskan kände vi att vi var alldeles för övertrötta för att  orka sitta på en lektion ända till halv 5 och att stan väntade gjorde det bara svårare att sitta still. Vi kom på en vit lögn. Frågade läraren om vi kunde få gå kvart i 4 för att åka till Mickans pappa i Åkersberga. Hon tittade på klockan och sa: "Ja, då hinner ni med bussen så att ni är där till middagen då? Får ni middag där? "Ja", svarade vi lite förvånat. "Bra", sa hon, "annars ringer ni till mig! Haha! Sen fick hela klassen sluta kvart i 4! :D

Vi åkte in till stan och i början mådde jag bra och var på shoppinghumör. Men efter att ha gått in och ut ur ett antal (många) affärer, utan att hitta någonting (eller jo okej, ett par söta örhängen), tappade jag lusten. Blodsockret var lågt efter att vi inte ätitit någon riktig mat på hela dagen. Jag var varm och gett upp hoppet om att hitta min efterlängtade oversize-tröja. Mitt dåliga humör leddet till ett tjafs mellan mig och Mickan. Haha. Vi gick en stund tysta brevid varandra och verkligen kände irritationen mellan oss. Allt blev bättre när vi kom till Espresso House iaf:) Tog en Chai Tea Latte och scones med Cream Cheese. Mums! Men oh vad mättande och vi gick illamåendes därifrån.

När vi kom hem mötte vi Ea och Madde. Satte oss i en park och pratade av oss och mös:) Så tråkigt att det oftast bara blir på helgerna man ses!

Idag börjar jag halv elva. Skönt! Kände mig lite krasslig igår men mina koppas med grönt te verkar göra susen! Till alla er som har ångest för att veckan bara har börjat säger jag bara: Den är snart slut. Varje fredag blir man lika chockad av att den jobbiga veckan, med plugg och prov man har gått och oroat sig över, är slut. Så, den kommer... och det är snart! :) Jag är iaf taggad för en dag i skolan. Haha. Stört?

Kyss

Jobb

Puh. Jag och Josse har haft vår andra söndag på det nya jobbet och vi trivs, men vad trött man blir efter en heldag! Idag fick vi bl a futsa fönster och olja in bord:P Till lunch fick vi en jättegod hjort-gryta, men lite osamkligt att Jörhan (jag vet, konstig stavning) sitter och berättar hur han skjutit, sågat och styckat den... medan vi äter. Haha. Jag och Josse börjar få lite pejl på hur familjen är uppbyggd och jag trivs jättebra där. Alla är så gulliga:)

Nu är jag supertrött och det blir ingen läsning i boken ikväll. Ska sooova gott, för imorn är det skola igen!
Kyss och sov gott!

55561-163

Sunday

Igårkväll hade jag fått mycket plugg gjort och jag kunde bara mysa:) Bakade kladdkaka och drack te med mamma och pappa. Riktigt härligt att för en gångs skull bara vara hemma med familjen. Inga panikkänslor-lördag-shit-jag-måste-ta-vara-på-kvällen-festa:P If you know what I mean?;) Såg på Hombres och jag är allt annat än besviken.. I like it! Längtar redan till nästa avsnitt:)

Idag blir det jobba hela dagen!
Ciao

Lindsay är på väg för att äta, vad hon inte vet är, den sista måltiden tillsammans med pojkvännen Harry.
55561-161

Hon blir dumpad och....vänta...vad dricker hon?:S
55561-162

Jaja, hon blir dumpad och vad gör hon fortast möjligt? Jo hon måste ju parta bort sorgen, såklart! Här anländer hon till en club.
55561-160
... med bruten arm efter en tidigare, alldeles för vild partynatt. Lindsay, styr upp ditt liv!

Mysiga lördag

Halloj! Igårkväll fick jag träffa Madde och Ea, som det var alldeles för länge sen jag träffade!:) Hade lite för-mys hos Madde och planerna för kvällen var mycket oklara. Hördes med M & E klasskompisar och vi drog inåt stan, med en paus i Sundbyberg;) Kvällen bjöd inte på så mycket överraskningar, men jag är nöjd och glad för att jag var ju med dom goaste!

Vaknade tidigt imorse och datorn har krånglat hela morgonen, så det har varit svårt att plugga oavbrutet. Satte igång att läsa min
engelskabok men skoldatanätets hemsida , liksom blogg.se, har inte varit med mig. Har pluggat tyska emellan, och ska nu göra ett nytt försök med skoldatanätets lexikon. Det skulle ju vara ganska jobbigt att sitta och bläddra i en uppslagsbok så fort man behöver få reda på ett ord.
Nu har jag 8 sidor kvar att läsa idag, för att ligga i fas med min planering. Visst är jag duktig? Haha!
Mormor och morfar va förbi nyss och lämnade massor med bär som de plockat. Sweet!

Utöver pluggandet har jag kört stenhårt på en mysdag. Bara dega, dricka te och kollat lite på tv. Ska försöka läsa vidare lite nu och sen blir det fotbad och måla naglarna!

Ellos lilla "katalog" har kommit och jag blev jättesugen på några av de här stövlarna. De skulle vara supersnygga till mörka jeans, bägge paren!

55561-15855561-157
Puss puss

Ingen kickar fotboll som han..

Haha Zlatan är bara för divigt skön! Kolla här! Vill passa på att säga grattis till nyblivna pappan också!

Helg:D

Äntligen helg!! Har precis pluggat färdigt det sista för den här veckan och nu ska jag bara slappa ett tag!
Är jättesugen på lite partaj ikväll, men vi får väl se om det dyker upp något!

När jag kom hem från skolan hade löne-brevet trillat ner i brevlådan. Underbart! Snart blir det shopping:) Jag fortsätter mysa ner mig i koftor! :D (Idag var det iof, eller skulle iaf bli, över medeltemperaturen i juli:O. Vet inte om jag känt av det, mer än lite värme från solen).
Här är lite höst-favvosar från
Nelly!


1. Yaya - V-neck Tunique
2. Triple 5 soul - Femme Cozy Sweater
3. Soaked in Luxury - Soaked In Pink
4. Ichi - Abam Cape
5. Gestuz - Mali Top
6. American Apparel - Sheer Jersey Dress

Kyss!
P.S. Sean Prestons bror (född 12 september Cedars-Sinai i Los Angeles) fick heta Sutton Pierce. D.S.

Mischa, mischa ...

... har du fullständigt tappat smaken? Kan det vara Cisco Adler dräggiga stil som har bidragit till detta? OC-stilen var klart mycket bättre!

55561-15255561-151

Snart helg!

Nej, jag har inte gått och dött eller något. Det är bara mamma som betalade in räkningen en dag för sent och vi har gått utan internet i några dagar, but now I'm back! :)

Projektet i skolan har dragit igång och skoldagarna är inte mycket till skoldagar. Mycket hål men har mycket jobbigt hemma-plugg. Hösten har vissa dagar smygit sig på och jag älskar det! Blir nästan ledsen när solen värmer för mycket. Det är så mysigt när det blåser, är lagom kallt och man kokar en kopp te i en stor kofta.
Jackan (lilla bilden) har äntligen kommit och jag har kört på koftor veckan igenom!

Nu - åter till lite plugg och sen kommer Mickan för att rota igenom min garderob:P
Puss

55561-147

Valvaka

Spännande, spännande! Valvakan är igång :D


55561-146

Provjobbat

Hej!
Vaknade härligt tidigt imorse. Gjorde mig iordning och hade gott om tid till en lång frukost´. Annat var det för stackars Josefina. Ringde henne för att fråga var hon va, när jag stog på stationen för att åka och provjobba. Hon svarade och frågade skräckslaget vad klockan var. Hon hade försovit sig.
Som tur var, va mamma hemma och kunde skjussa oss till Lindormsnäs.

Väl framme blev vi väldigt vänligt välkomnade:) Dom va väldigt måna om att vi skulle ha det bra och att vi jobbade precis så mycket som vi själva ville! Fick lunch - Lax och potatis (jättefina gourmetmat) med mozarella och tomat-sallad, Fika - Varma hallon med banan och vit choklad och till sist en bit kardemumma-sockerkaka. Fick även käka middag om vi ville, men kände att vi ville jobba på lite istället.
Så, vem klagar? Jag gillar det här jobbet;) Städade  (visserligen i mååånga, likadan rum) i "vandrarhemmet" efter att kurs-deltagarna åkt hem efter en helg = inte så smutsigt och stökigt.
Dessutom är det ju ingen match när man är två och kan babbla medans:) Såå, en dag med städning, jättegod mat och komma hem 600 kr rikare är ju inte helt fel:D Så nu blir det förmodligen jobb där varje söndag!

Nu ska jag dricka chai tea latte. Mamma har köpt nån espresso house-blandling. Ska bli spännande å se om det är lika gott som på EH;)

Kyss

Lördag

Igår, innan klipptiden, tog jag och mamma en fika och kollade lite i affärer, vilket jag inte gjort på, vad som känns, hur länge som helst!
Hittade en den här koftan. Jättemysig:)
55561-145
Frisören jag fick hette inte Sabina, utan Sherin. Fick klippa jättemycket p g a mitt slitna hår men jag blev nöjd! Nu har jag strängt blivit tillsagt att göra en hårinpackning minst en gång i veckan för att reparera det, och jag ska verkligen försöka! Lovar! ;)


På kvällen blev det familjemys framför
Partiledardebatten och sen drog jag till S. Blev ganska segt men helt klart med trevliga människor:) Drog hem relativt tidigt och vaknade pigg och glad imorse! :) Tog en powerwalk med mamma och nu sitter jag med stinkande smörja i håret. Har äntligen tagit mig tid att slinga det!

Ikväll står det mellan att dra till S å festa (vilket betyder utan dricka och gå hem tidigt, ikväll för att jag och Josse ska provjobba imorn:D hehe) eller att hyra film med Josse. Ska iaf käka med Josse, det blir mys:)

Kyss!

What's up with...

... Lindsays skräck för underkläder?!


... Foppa-dojorna som celebriteterna faktiskt använder?!


... Oversize-tröjorna som inte går att sluta älska?!

Ökade inkomster?:D

Oh, I'm happy! I'm so happy! :D Haha!
Josse ringde nyss och erbjöd mig att jobba tillsammans med henne på söndagar! Och jag som behöver lite klirr i kassa! Apotek-jobbet är ju bara var tredje lördag, det är perfekt!
N u - mot stan!
Pussiluss

Helg!

Imorse vaknade jag, av mig själv, halv 7! :O Och vad som var ännu konstigare; Jag var hur pigg som helst! Ganska typiskt att det ska hända den enda sovmorgonen jag har. Men, men, jag hade väl sovit färsigt då! Och det var faktiskt otroligt skönt att känna sig utvilad för första gången på ett bra tag! :)
Jag satte mig och pluggade lite, åt en låååångsam frukost och mös framför tv'n. Härligt!

Provet i Företagsekonomi tror jag gick helt ok! Hade glömt bort hur jag skulle formulera vissa saker på ett bra sätt, men jag hoppas mina förklaringar (som gick stora omvägar) räcker! :)
Känns bra och nu är det helg! Veckan, som började med panikångest inför 3 prov och en redovisning, har gått otroligt fort och nu har jag flera sköna veckor framför mig med projektarbete!

Snart ska jag in till stan med mamma för att titta runt lite i affärer (jag är dock pank!) och äntligen
klippa mig! Idag ska jag för andra gången vara modig och prova en ny frisör: Sabina. Och efter det får jag väl mig efterlängtade slingning också (som inte blev av innan Frankrike)!

Kyssar

P.S. Grattis Johan! 18 år idag:) D.S.

55561-138

Acne?

Stackars, stackars Cameron. Jag ska sluta klaga på mig hy, trots att jag faktiskt fått lite skavanker här och där!

55561-137

Aktivitetsdag

Hej!
Idag har det varit aktivitetsdag - Uppdraget, vilket innebär att vi sprungit runt i skogen och gjort uppdrag. Jag fick bl.a. göra en dans-koreografi och sätta upp ett tält. Innan lunch ledde vår klass, men har ingen aning om hur det gick sen:P Virrade bort oss och tappade nog massa poäng, hehe.
Skulle tagit en promenad med Mickan, men så blev det inte som vanligt:P Alldeles för matt i kroppen och så är det ju prov imorn..

Efter skolan gick jag hem och pluggade i 3,5 h. Händer inte ofta att jag är så koncentrerad, så jag är stolt:D Nu blir det
Lyxliv med pappas platskort och sen lite mer plugg innan jag lägger mig för skönhetssömnen. (Ska sluta dricka kaffe, iaf inte dricka det så ofta, för jag har hört att man sover mycket djupare och bättre då! Jag har ju haft lite problem med sömnen på sistonde;) )

Kyss

55561-136
Bättre sömn utan kaffet?

Globen blev en pojke!

Välkommen till världen! Sean Preston har blivit storebror och Kevin & Britney har blivit föräldrar för andra gången. Grattulerar :)

55561-135

Har kärleken hjälpt Nicole att få sin matlust tillbaka, kanske?
Här hämtar hon, tillsammans med Brody Jenner, hamburgare! Wooooow!
55561-134



Tänk om man kunde vara lika duktig som Jessica Biel och träna! På de flesta
paparazzi-bilderna jag har sett på senaste tiden så har hon iaf bränt kalorier. Duktigt!


Back to reality

Puh, så var man tillbaka till verkligeheten. Försökt plugga lite idag men det är segt asså. Kändes skönare att krypa ner under täcket och sova lite istället. Har två redovisningar imorn, suck, så jag måste väl ändå försöka lite nu. Ja okej, en kvart, för sne börjar Pretty Woman:D Får helt enkelt plugga i pauserna;)
Nu - te!
Kyss


En underbar resa!

Halloj igen! Som du kanske märkt så har jag inte skrivit på en vecka och vad betyder det? Jo, att jag kom till Korsika! Och det var tur det, för jag har haft det sjukt kul! :D Hm, vart ska jag börja?

Välkomnades av hela peronalen och besvikelsen över att alla gäster var gamlingar eller småbarnsfamiljer försvann direkt. Framför oss stog ett skönt gäng personal och ingen var över 25! Alla svenskar. Det var servitriserna Sanna, Cajsa, Maria m.fl., servitörerna Krille, Sebastian, Erik m.fl., kökspersonalen Martin och Sebbe m.fl., tennis-lärare Anna-maria, guiderna Christoffer och Karin m.fl., the beach-boys Johan och Jonas (två seglar/surf killar med råblont hår. Haha) och mycket övrig personal.

Veckan började med seglar-lektion med seglar-Johan och fortsatte med ridning med guide-Karin och min kusin. Vi spelade tennis, seglade vollyboll, fotboll och åkte till olika städer och båttur. På onsdagskvällen var det frågetävling nere med the Beach Bum Hut (Johan och Johans strand-häng) och vilka vann om inte vårt sköna gäng? Det blev skumpa-fest:D

En dag var det dags för mig, pappa, brorsan, guide-Karin och Christoffer, servitör-Krille och ett annat gäst-par att åka mot bergen. Vi skulle klättra och känslan är helt obeskrivlig för någon som inte varit med om det själv. Är så glad att jag delar den upplevelsen med någon! 200 meter uppåt. Ingen som håller i mig utan jag säkrar mig i en lina och byter fästet på olika ställen. Så sjukt att vara så högt uppe. Man fattar inte att man gör det och det var på gränsen till att jag inte klarade det på vissa ställen (det hade ju inte skadat med lite mer armmuskler), men upp kom vi med lite ont i armar, rygg och skrapsår. Högst uppe på toppen åt vi en god lunch för att sedan åka ner med sex olika linbanor i endast selen, 180 meter, hängd i en lina mellan bergen. Oh, vad jag vill tillbaka!! Ska försöka lägg in lite video-sekvenser senare från pappas mobil, så förstår du kanske lite bättre!
När vi väl var nere fick vi bada på ett coolt ställe. En sjö, eller ska man kanske kalla det  en naturbyggd pool? Runtrom var det stenar och vattnet var så rent att vi fick dricka det. Härligt värre!

Fredagskväll och det var sista kvällen på Korsika. Personalen ordnade en "after-ski" nere vid Beach Bum Hut och fuskisaran själva hade tagit med sig googles, zink-pasta, bandana och dun-väst. Vi fick iaf göra vårt bästa och drog på oss bandage i form av toa-papper, på med sol-glajjorna och streckade solkräm på näsa, kinder och läppar. Mamma vann bästa utklädningen:) Efter att jag fått i mig några vin-glas (till middagen), smirnoff-ice (till fördrinken) och en white russian så började momor och morfar dra sig tillbaka till hotellrummet och personalen började bjuda oss på drinkar och öl. De blev väl rädda för att vi andra också skulle gå. Fick två öl och ännu en White russian av kock-Sebbe och otroligt nog stoppades han inte av min stål-pappa. Haha.
Det blev lite allsång med gura, spelandes av Martin (som jag bara sett när han körde oss till affären)..riktigt söt från Linköping. Stämningen var på topp och alla gäster (gamlingar och småbarnföräldrar) började dra sig tillbaka. Hela personal-gänget föreslog att jag och brorsan skulle hänga med vidare till Gabby's eller till deras lägenheter.. och så blev det när även mamma och pappa insett att det var dags att gå hem. I Christoffers, Karins och Krilles fulla lägenhet blev det mera öl, kläd-kluns (klädpoker fast med kluns) och flirting med allt och alla. Ålder-snacket tog upp och jag var självklart yngst, men kan jag inte vara två år äldre bara för en kväll? Jo, men aaaabsolut! :D

Efter två timmars sömn bankade mamma på dörren till mitt och brorsans rum. Om en timme var det dags att lämna rummet. Packade ihop och drog ner till stranden. På vägen ner möttes man av den råflinande delen personal som var tvungna att jobba, bakfulla. De stackarna.
Jag tog en plats i skuggan på stranden och sov. Efter lunch kom Anna-maria, Christoffer och en snygg kock springandes emot mig.
"Vad gjorde du och Marre igår?"
Jag: "Eh, inte det ni tror iaf med de där smilen. Haha"
"Vet någon nått här så vet alla det. Marre är skitbra och skitsöt!"
Haha, jotack jag vet;) Men jag kunde med gott samvete (kan man säga så? Jo, för det hade varit jobbigt att gå runt en hel dag på hotellet och alla visste att det hade hänt något mer) säga att vi bara strulat.
Träffade honom vid poolen och snackade lite. Sött.

Halv sju var det dags att ta bussen mot flygplatsen. Hela personalen samlades vi trappan utanför hotellet för att vinka hej då. Oh, vad jag kommer sakna det här gänget! Jag har haft en helt otroligt bra vecka med bra servicem klockren mat och så har jag blivit en vin-specialist. Haha, nerå men gott vin till maten varje dag och mormors fördrinkar vareviga dag kommer jag att sakna!
(Det skulle btw vara kul om mormor, som tyckte att all personal var så bra och skötsam, visste hur vi festat:P)

Jag kan definitivt rekomenadera er att resa med Langely Travel! Personalen gjorde det till den bästa resan någonsin!
Kyss

Linda goes to France! Eller?

Igårkväll kom jag ut och fick träffa flickorna efter många timmars plugg. Drog till Fredde med dom packade sötisarna och kvällen slutade med att Fredde fick sin andra prick (3 prickar = blir vräkt). Mycket konstigt faktiskt, eftersom det inte alls var mycket folk och inte alls så högljudt. Bittra grannar. Men enligt securitas/polisen spelar dte inte roll..klagomål är klagomål.

Upp tidigt imorse för att plugga lite till och packa. Tog fram passet och märkte att det går ut om en månad. På nätet står det att passet måste vara giltigt minst sex månader efter hemresedatum;/ Får hoppas att det går att fixa ett tillfälligt pass.. i annat fall får jag väl åka hem igen, och har istället huset för mig själv en vecka;) Haha.

Ni lär märka om jag kommer iväg eller inte (beroende på om jag skriver ett inlägg ikväll)!
Å annars är jag i Frankrike och solaaar! :D
Kyss och syns om inte annat nästa vecka!

55561-130

Packdags!

Skön skoldag idag! Bara två lektioner och Berra fick äntligen sin glass av mig (som han vunnit på en onödig vadslagning)! :) Ikväll blir det äntligen slingning av håret (behövs!), lite plugg och ska försöka komma ut sen också! Träffa tjejerna och se vad dom har för planer. Ska ju inte åka alltför tidigt imorn!

Har blivit dags för packning också. Har varit så smidig att jag inte använt kläder jag ska ha med mig den här veckan. Bra Linda, första gången!
Jag har kändisfrossa ( =spanat in och läst alla kändis-sidor jag kan hitta) och Louis Vuitton-feber. Det skulle inte vara helt fel att få packa sina kläder och sitt smink i dessa!



Kyss!