En underbar resa!

Halloj igen! Som du kanske märkt så har jag inte skrivit på en vecka och vad betyder det? Jo, att jag kom till Korsika! Och det var tur det, för jag har haft det sjukt kul! :D Hm, vart ska jag börja?

Välkomnades av hela peronalen och besvikelsen över att alla gäster var gamlingar eller småbarnsfamiljer försvann direkt. Framför oss stog ett skönt gäng personal och ingen var över 25! Alla svenskar. Det var servitriserna Sanna, Cajsa, Maria m.fl., servitörerna Krille, Sebastian, Erik m.fl., kökspersonalen Martin och Sebbe m.fl., tennis-lärare Anna-maria, guiderna Christoffer och Karin m.fl., the beach-boys Johan och Jonas (två seglar/surf killar med råblont hår. Haha) och mycket övrig personal.

Veckan började med seglar-lektion med seglar-Johan och fortsatte med ridning med guide-Karin och min kusin. Vi spelade tennis, seglade vollyboll, fotboll och åkte till olika städer och båttur. På onsdagskvällen var det frågetävling nere med the Beach Bum Hut (Johan och Johans strand-häng) och vilka vann om inte vårt sköna gäng? Det blev skumpa-fest:D

En dag var det dags för mig, pappa, brorsan, guide-Karin och Christoffer, servitör-Krille och ett annat gäst-par att åka mot bergen. Vi skulle klättra och känslan är helt obeskrivlig för någon som inte varit med om det själv. Är så glad att jag delar den upplevelsen med någon! 200 meter uppåt. Ingen som håller i mig utan jag säkrar mig i en lina och byter fästet på olika ställen. Så sjukt att vara så högt uppe. Man fattar inte att man gör det och det var på gränsen till att jag inte klarade det på vissa ställen (det hade ju inte skadat med lite mer armmuskler), men upp kom vi med lite ont i armar, rygg och skrapsår. Högst uppe på toppen åt vi en god lunch för att sedan åka ner med sex olika linbanor i endast selen, 180 meter, hängd i en lina mellan bergen. Oh, vad jag vill tillbaka!! Ska försöka lägg in lite video-sekvenser senare från pappas mobil, så förstår du kanske lite bättre!
När vi väl var nere fick vi bada på ett coolt ställe. En sjö, eller ska man kanske kalla det  en naturbyggd pool? Runtrom var det stenar och vattnet var så rent att vi fick dricka det. Härligt värre!

Fredagskväll och det var sista kvällen på Korsika. Personalen ordnade en "after-ski" nere vid Beach Bum Hut och fuskisaran själva hade tagit med sig googles, zink-pasta, bandana och dun-väst. Vi fick iaf göra vårt bästa och drog på oss bandage i form av toa-papper, på med sol-glajjorna och streckade solkräm på näsa, kinder och läppar. Mamma vann bästa utklädningen:) Efter att jag fått i mig några vin-glas (till middagen), smirnoff-ice (till fördrinken) och en white russian så började momor och morfar dra sig tillbaka till hotellrummet och personalen började bjuda oss på drinkar och öl. De blev väl rädda för att vi andra också skulle gå. Fick två öl och ännu en White russian av kock-Sebbe och otroligt nog stoppades han inte av min stål-pappa. Haha.
Det blev lite allsång med gura, spelandes av Martin (som jag bara sett när han körde oss till affären)..riktigt söt från Linköping. Stämningen var på topp och alla gäster (gamlingar och småbarnföräldrar) började dra sig tillbaka. Hela personal-gänget föreslog att jag och brorsan skulle hänga med vidare till Gabby's eller till deras lägenheter.. och så blev det när även mamma och pappa insett att det var dags att gå hem. I Christoffers, Karins och Krilles fulla lägenhet blev det mera öl, kläd-kluns (klädpoker fast med kluns) och flirting med allt och alla. Ålder-snacket tog upp och jag var självklart yngst, men kan jag inte vara två år äldre bara för en kväll? Jo, men aaaabsolut! :D

Efter två timmars sömn bankade mamma på dörren till mitt och brorsans rum. Om en timme var det dags att lämna rummet. Packade ihop och drog ner till stranden. På vägen ner möttes man av den råflinande delen personal som var tvungna att jobba, bakfulla. De stackarna.
Jag tog en plats i skuggan på stranden och sov. Efter lunch kom Anna-maria, Christoffer och en snygg kock springandes emot mig.
"Vad gjorde du och Marre igår?"
Jag: "Eh, inte det ni tror iaf med de där smilen. Haha"
"Vet någon nått här så vet alla det. Marre är skitbra och skitsöt!"
Haha, jotack jag vet;) Men jag kunde med gott samvete (kan man säga så? Jo, för det hade varit jobbigt att gå runt en hel dag på hotellet och alla visste att det hade hänt något mer) säga att vi bara strulat.
Träffade honom vid poolen och snackade lite. Sött.

Halv sju var det dags att ta bussen mot flygplatsen. Hela personalen samlades vi trappan utanför hotellet för att vinka hej då. Oh, vad jag kommer sakna det här gänget! Jag har haft en helt otroligt bra vecka med bra servicem klockren mat och så har jag blivit en vin-specialist. Haha, nerå men gott vin till maten varje dag och mormors fördrinkar vareviga dag kommer jag att sakna!
(Det skulle btw vara kul om mormor, som tyckte att all personal var så bra och skötsam, visste hur vi festat:P)

Jag kan definitivt rekomenadera er att resa med Langely Travel! Personalen gjorde det till den bästa resan någonsin!
Kyss

Kommentarer
Postat av: JOSEFINA

VÄLKOMMEN HEM ÄLSKLING!!!

Postat av: Josse

Oh, du verkar haft en underbar vecka!
Mamma, Anders och Linnea kom hem i fredags, de har också rest med Langley Travel (Kreta) och hade också haft det super med bra personal osv! Va kul!

Hoppas man får se dig snart hjärtat :)
KYSS

2006-09-10 @ 17:40:06
URL: http://finas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback