Helg - rapport

Aloha!
I'm back från Linköping! Fredagen blev en myskväll med film. Träffade Amanda och Matilda. Trevligt trevligt! I lördags gick vi på stan..letade klänningar men hittade en tunika. Gick på Mårtens bal. Skitfina alla va! Fick lite svimmnings-känslor under balen men de gick över!
PÅ kvällen cyklade vi till Matilda och förade lite. Sen drog vi på en fest (på "landet" den här gången igen;) haha). Skitbra ställe att festa på faktiskt. Kareoke, scen, bar (med innehåll;) ) och otroligt nog massor me sittplatser. Haha.
Kvällen slutade ändå ganska tidigt och vi racade (vingligt?) hem på cyklarna. Måste säga att ja å Hågge vann klara, sorry;)
Igår (Söndag) va vi seega och de blev en härlig långpromenad i solen. Tog en glass på Bosses och kom hem, åt kycklongsallad å tittade på Model. Mys. Somnade ett tag, sen va de dax att åka hem. Åkte tåg hem istället för buss, vilket va väldigt skönt.

Idag vet ja inte va som händer. Ska väl kanske ta en långpromenad eller e tur in till stan. Måste ha en klänning tills Tony tar studenten!

Kyss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback