Blåsut

Gårkvällen blev ganska skum men slutade ändå med att jag hade haft en rolig kväll! Hade ju planerat att dra till Grabbarnas, men ångrade oss då vi hörde att det var ett segt förkrökställe. Tänkte istället Berzelii Bar, men där var det studentskiva och inte insläpp för "utomstående" före tolv. Laroy då? Vandrade dit, men såg inte så lockande ut att stå i den långa kön + att det ju redan var proppat på det lilla stället. Enda utvägen för en drink blev Soft Kök & Bar. Huur segt som helst och inte alls som förra gången. Blev iaf ett glad vin där och sedan var alla så otaggade och tänkte dra hem. Mickan började sura och jag frågade henne varför hon var så (extremt!) bitter.
-"Jag vill dra ut!"
-"Men då gör vi det!"
Mickan blev så chockad och glad, haha. Gick runt lite för att hitta nått ställe och möter tre killar som vi träffade tidigare under kvällen. Ja, alltså de hade försökt köpa med Mickan till Berzelii för 20 000 när vi va på väg till Laroy. Följde med dom dit nu istället:)

På hemvägen åker jag och Mickan fel. Skulle sova hos hennes pappa och undrar förvånat vart vi är när det står Skärmarbrink på skylten. Går av på nästa station som komiskt nog heter Blåsut, haha. Tände en cigg och asgarvade:D

När vi väl kom hem var det otroligt skönt att bara lägga sig och sova. Klockan var 4.00. Idag har vi träffat Mickans kusin över en fika på Espresso House. Riktigt mysigt! Efter det kollade vi lite i affärer och jag hittade ett par vita shorts på Zara:)

Ikväll blir bara kolla på tv och vara lite onyttig. Sjukt trött efter de få timmars sömn jag fick inatt.
Pusspuss

Kommentarer
Postat av: Maria

Haha..härligt att åka fel:) har man gjort några gånger efter utekväll..hihi
Helt rätt att äta onyttigheter efter en utekväll!

Postat av: Johanna

hahah, tycker också blåsut låter heeelt skumt!

2007-05-17 @ 21:30:31
URL: http://johjaq.blogg.se
Postat av: Sweet Sabine *

(Svar på kommentar)
Tack så mycket!

2007-05-17 @ 21:47:05
URL: http://enibas.blogg.se/
Postat av: Helena

Hoppas att du haft en skön kväll. Godnatt!

2007-05-18 @ 00:49:42
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Josefina

haha, bra babe att de blev en lyckad kväll iaf :) och vilken tur att du drog me mickan ut så att hon inte förblir bitter... :D hahaha
pussar!

2007-05-18 @ 17:34:15
URL: http://finas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback